Wiem tyle, że jest w pełni legalny. Na co powinien działać i serio działa?
Jak działa u Was? (Zdaje sobie sprawę, że to kwestia indywidualna, subiektywna i u mnie tak nie musi też tak być, ale jestem ciekawa)
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jakie właściwości ma olejek konopny CBD? (z apteki)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak działa u Was? (Zdaje sobie sprawę, że to kwestia indywidualna, subiektywna i u mnie tak nie musi też tak być, ale jestem ciekawa)
Z tego co ostatnio czytałam, nie ma żadnych przetestowanych pozytywnych działan. Ot, placebo jakich wiele.
Ja bardzo sobie chwalę. Znacznie łagodzi PMS (nerwowość, lęk).
TAK OLEJ CBD USPOKAJA WYCISZA ZGODZĘ SIĘ Z TYM !!
mam 46 lat, mam bardzo stresującą pracę. Brałam leki na uspokojenie, po których byłem otępiała cierpiałam na bezsenność i migreny Nie mogłam prowadzić auta, nie mogłam normalnie żyć. Zacząłam stosowanie olejku z CBD 10%i brahmi po dobrej opinii mojej koleżanki z pracy ... stosowałam 3 x dzienie po 5 kropel i rzeczywiście krople CBD Działają uspokająco, wycisza, pomaga zasnąć. Jedna buteleczka wystarcza na 1miesiąc przy codziennym stosowaniu. Bardzo wydajne… Polecam każdemu… Przede wszystkim teraz nie truję się już tabletkami, które sprawiały, że czuję się jak ociężała beton… ten olejek kupiłem w Konopnej Farmacji w Poznaniu ale mają sklep online jak komuś daleko
U mnie się świetnie sprawdził. Lepiej śpię i nie jestem już tak zestresowana. Najbardziej polubiłam olejek CBD od Cannabis Spot.
Moja sasiadka kiedys ze starego miejsca zamieszkania dawala 6 letniej corce chorej na raka nerki pod jezyk olejek konopny bardzo jej pomogal przy chemioterapii, miala duzy apetyt, wiecej energii,bez tego olejku same kosci i skora. Na szczescie wyleczyla sie z raka. Juz dawno czytalam o tym,ze ten olejek jest skuteczniejszy od chemioterapii, pewnie gdyby sasiadka go nie podawala swojej corce to dawno by juz nie miala dziecka, bo dzieciak znikal w oczach przy chemioterapii sama widzialam, bo pomagalam, odwiedzalam ja
Olejek konopny CBD, który można znaleźć w aptekach, jest produktem pochodzenia roślinnego, który zawiera kannabidiol (CBD) - jeden z wielu związków chemicznych występujących naturalnie w konopiach. Istnieje wiele badań naukowych sugerujących, że olejek konopny CBD może mieć różnorodne właściwości i potencjalne korzyści zdrowotne, jednak efekty mogą być różne w zależności od indywidualnych czynników.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jakie właściwości ma olejek konopny CBD? (z apteki)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024