Jak odzyskac faceta ktoś poradzi co zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odzyskac faceta ktoś poradzi co zrobić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez BlondixXx91 (2022-01-18 02:01:03)

Temat: Jak odzyskac faceta ktoś poradzi co zrobić

Jakiś czas jeszcze w starym roku miałam okazję poznać faceta przez jeden portal randkowy 28letniego fajny facet przynajmniej tak mi się wydawało do czasu.

Spotkaliśmy się kilka razy u mojej znajomej w domu stwierdziła że tak będzie najlepiej żeby go nie prosić do domu do siebie że to za wcześnie i wgl . Niestety posłuchałam się . I chłopak naprawdę się wydawał fajny niestety ryzykowałam przez znajoma zakończeniem związku  jeżeli można tak to nazwać..
Z czasem zaczęły się dziwne sytuacje . Pierwsza sytuacja miała jakiś krótki czas po spotkaniu dziwne pytania i inny tok rozmowy przeciwny absolutnie piciu alkoholu przez kobietę .
Zaczęło mi się wydawać że cóż przeleciał i do widzenia...
Ale próba walczenia opłaciła się po prawie tygodniu przyjechał i pojechaliśmy do znajomych na sylwestra niestety znajoma w momencie odwożenia zaczęła mu mówić jaka to ja nie jestem i co ja w życiu nie zrobiłam facetowi gdzie sama jest nie odpowiedzialna
Problem tkwi z tym że chciała bym o niego walczyć
Ale niestety chyba już po woli nie ma o co
Niestety też wyznał mi miłość może po krótkim czasie ale niestety poczułam coś do niego co nie pozwala mi o nim zapomnieć jedynie o co proszę to o poradę czy warto walczyć o faceta
Który nie dawno potrafił powiedzieć mi przez telefon że może ze mną utrzymywać kontakt do momentu zamiany numeru czy też było powiedziane żebym nie robiła sobie złudnych nadzieji . A jak zapytałam czy nadal coś do mnie czuje to stwierdził że jednak czuje ale cierpi więc minie mu to
Więc proszę tylko o poradę czy warto

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak odzyskac faceta ktoś poradzi co zrobić

Nie warto.

3

BlondixXx91 napisał/a:

Jakiś czas jeszcze w starym roku miałam okazję poznać faceta przez jeden portal randkowy 28letniego fajny facet przynajmniej tak mi się wydawało do czasu.

Spotkaliśmy się kilka razy u mojej znajomej w domu stwierdziła że tak będzie najlepiej żeby go nie prosić do domu do siebie że to za wcześnie i wgl . Niestety posłuchałam się . I chłopak naprawdę się wydawał fajny niestety ryzykowałam przez znajoma zakończeniem związku  jeżeli można tak to nazwać..
Z czasem zaczęły się dziwne sytuacje . Pierwsza sytuacja miała jakiś krótki czas po spotkaniu dziwne pytania i inny tok rozmowy przeciwny absolutnie piciu alkoholu przez kobietę .
Ale próba walczenia opłaciła się po prawie tygodniu przyjechał i pojechaliśmy do znajomych na sylwestra niestety znajoma w momencie odwożenia zaczęła mu mówić jaka to ja nie jestem i co ja w życiu nie zrobiłam facetowi gdzie sama jest nie odpowiedzialna
Problem tkwi z tym że chciała bym o niego walczyć
Ale niestety chyba już po woli nie ma o co
Niestety też wyznał mi miłość może po krótkim czasie ale niestety poczułam coś do niego co nie pozwala mi o nim zapomnieć jedynie o co proszę to o poradę czy warto walczyć o faceta
Który nie dawno potrafił powiedzieć mi przez telefon że może ze mną utrzymywać kontakt do momentu zamiany numeru czy też było powiedziane żebym nie robiła sobie złudnych nadzieji . A jak zapytałam czy nadal coś do mnie czuje to stwierdził że jednak czuje ale cierpi więc minie mu to

Po pierwsze to ja bym się zastanowiła nad zmianą koleżanki. Nie rozumiem jak w obecności chłopaka kolegi czy kogo kolwiek zresztą,  można mówić niepochlebne rzeczy na temat swojej koleżanki. Alkohol tego nie tłumaczy ani nic innego. Nie znam ani Ciebie ani jej ale z tych wiadomości co napisałaś Twoja "koleżanka" jest po prostu fałszywa. Skąd wiesz co jeszcze naopowiadała Twojemu facetowi? A poza tym jeśli on jej uwierzył tak po prostu, nie wyjaśnił tego z Tobą to co z niego za facet? I jeszcze jedno tamto to przeszłość, każdy ma coś na sumieniu. Chyba nie ma człowieka, który by nigdy nie popełnił żadnego głupstwa czy błędu,  ważne, żeby się uczyć i więcej tego nie powtarzać . A Twoja "koleżanka " wiedziała co powiedzieć, żeby gościa odstraszyć od Ciebie...

Ja uważam, że jak najbardziej warto zawalczyć o miłość jeśli obie strony tego chcą bo jak tylko jedna to nie ma sensu... Ty już spróbowałaś, z tego co rozumiem Ty byłaś w tej relacji w porządku i dawałaś dużo od siebie a on? Odpowiedz sobie na pytania czy zabiegał o Ciebie, pamiętał o Tobie, wychodził z inicjatywą.. takie rzeczy też widać i się czuje a powiedzieć, ze zależy każdy potrafi ale czyny się liczą. I nie rozumiem dlaczego cierpi? Przez tą Twoja "koleżankę " ? Bo jeśli tak no to coś jest z nim, nie tak, że zamiast Tobie wierzy jej. Albo się bawi niby zależy niby nie jak facetowi zależy to to widać i kropka. Szkoda marnować czasu na takich ludzi jak dla mnie. Spróbowałaś już i nie wyszło. Olej go a znając życie jak olejesz to się zacznie starać.
Ja Cię doskonale rozumiem bo gdy ja się rozstałam z partnerem stawałam na głowie, żeby wrócil, jeździłam w kazdy dzień wolny pociągiem 650 km żeby się zobaczyć na Chwilę, nie zapowiadałam się. Miałam i mam fioła na jego punkcie nigdy tak nie kochałam I nie pokocham. I tak wróciliśmy do siebie ale na chwilę potem mnie rzucił, zostawił wszystko przekreślił. A ja zostałam sama z chorobą.
I wiem, ze nie warto na siłę warto próbować, żeby potem nie żałować ale dalej na siłę.. Szkoda Twojej energii. I naprawdę pozbyć pozbyć tej koleżanki... uwierz, że odżyjesz, poczujesz oczyszczone powietrze. Niestety przerabiałam mnóstwo takich ludzi. Teraz mam dwójkę przyjaciół i to mi wystarczy.
Powodzenia! Trzymam kciuki! Daj znać co postanowiłaś.

4

BlondixXx91 napisał/a:

Spotkaliśmy się kilka razy u mojej znajomej w domu stwierdziła że tak będzie najlepiej żeby go nie prosić do domu do siebie że to za wcześnie i wgl . Niestety posłuchałam się  I chłopak naprawdę się wydawał fajny niestety ryzykowałam przez znajoma zakończeniem związku  jeżeli można tak to nazwać..
/./
/./
jedynie o co proszę to o poradę czy warto walczyć o faceta
Który nie dawno potrafił powiedzieć mi przez telefon że może ze mną utrzymywać kontakt do momentu zamiany numeru czy też było powiedziane żebym nie robiła sobie złudnych nadzieji .
/./ 

Moim zdaniem nie warto.
Czy to zasługa znajomej, czy twoja, z alkoholem w tle, to już nie jest ważne.
Chłopak sprawę stawia jasno.

5

Zgodnie z panującymi schematami jego zachowanie jest dla ciebie bardzo atrakcyjne. Przede wszystkim jest dla ciebie mało dostępny, tworzy karuzelę emocji, raz mówi tak raz inaczej. Pewnie jest w tym dobry, dzięki dużemu doświadczeniu z dziewczynami takimi jak ty. Czekającymi na tą wielką życiową miłość.
Z drugiej strony ty przestałaś być dla niego atrakcyjna, bo dobijasz się do niego, prosisz o spotkania i seks pewnie nie zrobił na nim szału. Myślę, że w tym czasie, gdy na niego czekasz, obrócił pewnie ze 3 panny i każda tęskni jak ty za nim.

6

Zdecydowanie zgadzam się z twoją odpowiedzią . Zdecydowanie odpuściłam jego temat nie próbuje nawet nawiązywać z nim kontaktu bo to nie ma najmniejszego sensu a zdecydowanie nie wyjaśniliśmy całej sytuacji stwierdził że nie obchodzi go moje życie ...
Nie jest wart tego .  A ta "koleżankę"odpuściłam bo jest chora psychicznie i tworzy nie prawdziwe informacje

7

czesc dziekuje za twoja wiadomosc ito co mi wtedy napisałaś , podjełam dezycje ze za nim nie bede się ubiegać gdyż na światło dzienne wyszły kolejne rzeczy
uznałam ze najlepiej bedzie jak naprawde dam spokoj sobie z nim i cała ta akcja

8

... a już myślałem, że reklamujesz rakotwórczy prosent, bo odkopałaś stary temat.

9

Z tego co piszesz to facet jest dla Ciebie wartościowy. Przyjaciółka nagadała czego to nie zrobiłaś facetom. Pytanie czy to prawda, czy jakieś bajki wyssane z palca. Jeśli problem tkwi w przyjaciółce to porozmawiaj z facetem jak wygląda sytuacja. Jeśli problem tkwi w Tobie i jednak "robisz coś facetom" to tutaj już masz pole do pracy nad sobą. Przyznam, że Twój pierwszy post jest trochę chaotyczny. Rozumiem, że facet jest przeciwny piciu przez Ciebie alkoholu a drugi problem, że "coś robisz facetom" albo nie robisz ale przyjaciółka to wymyśla?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odzyskac faceta ktoś poradzi co zrobić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024