Ktos ma do udostepnienia piekna i zdrowa literature? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » Debiuty literackie - artykuły, opowiadania Netkobietek » Ktos ma do udostepnienia piekna i zdrowa literature?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Ktos ma do udostepnienia piekna i zdrowa literature?

Mam pytanie jak w tytule:
czy ktos ma piekna i zdrowa literature - opublikowana lub nieopublikowana - i zechce sie nia podzielic?
Wyslijcie mi ja na emaila: mloda_wiewiorka@interia.eu

Niech inni czytelnicy tez sie tu zglaszaja.

Chodzi mi tylko o zdrowe wiersze i inna zdrowa literature.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Ktos ma do udostepnienia piekna i zdrowa literature?

Tylko zdrowi literaci sa oczekiwani - ich odpowiedzi.

Jezeli ktos czyta thrillery. horrory i inne podobne rzeczy, macie nie odpowiadac.

To zly adres.

3

Zdrowa literatura od zdrowych literatów big_smile big_smile

4

a jaka to jest zdrowa literatura? bo ja nigdy nie sprawdzalam, czy jak zjem jakas ksiazke to będę zdrowsza - widze, ze wiele straciłam big_smile

5

zdrowa literatura... to coś w stylu " Przebudżcie sie " czy " Historia Matki Teresy"?

bo tak, z zasady, najwybitniejsza lektura jest nieco chora: np Shakespeare  - Ryszard III, czy nawet Antygona Sofoklesa
  nie wspominając juz o B. Schulzu, Baudelairze, T. Mannie,  A. Gide,  J. P.Sartre , Gombrowiczu czy , o zgrozo , Witkacym czy Iwaszkiewiczu.....itd. itp...Nawet Pan Tadeusz  (nie Rydzyk) z nieszczęsną  Telimeną nie postępował rozważnie  i zdrowo...

A nie, przepraszam, zaraz.. kwiatki św franciszka z Asyżu... proszę, wybrałam.
może być?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » Debiuty literackie - artykuły, opowiadania Netkobietek » Ktos ma do udostepnienia piekna i zdrowa literature?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024