witajcie
szukam jakiegos dobrego kremu do pielegnacji biustu-ostatnio czytałam o tej serii AA PRESTIGE
w opisach sa same superlatywy ...zastanawiam sie czy warto go kupić....a jak nie ten kosmetyk to moze macie pomysł i doswiadczenie z czyms innym -jak tu sobie poprawic troche biust -zeby był bardziej jędrny?
Zobacz firmy Phytoniabellclinic sama stosuje,jest skuteczny i skutecznie ujedrnia biust.
Nie próbowałam, ale słyszałam, że ten z Avonu jest dobry, taki w fioletowym pudełeczku. Nawet w "Jak dobrze wyglądać nago" go chwalili:)
Ale nie używałam, więc sama nie powiem...
Nie próbowałam, ale słyszałam, że ten z Avonu jest dobry, taki w fioletowym pudełeczku. Nawet w "Jak dobrze wyglądać nago" go chwalili:)
chwalili bo Avon pewnie im za to zapłacił, nie ma co się sugerować tym
5 2009-05-20 11:50:33 Ostatnio edytowany przez Judith (2009-05-20 11:51:20)
ja uzywam firmy Eveline- slim extreme 3d. takie serum ujędrniająco- modelujące do biustu. rewelacja- jak dla mnie. niem kosztował drogo- bo raptem niecałe 12 zł a jestem bardzo zadowolona. szczególnie że mam wrazliwą skórę- on sie sprawdza!
Bielendy do biustu fioletowy jest super. I chyba z 8 zł. kosztuje. Polecam.
A patrzyłas na kremy lub serum firmy phytonia???
8 2009-06-11 12:38:39 Ostatnio edytowany przez mala_mi (2011-01-16 22:16:58)
...
Miałam,ale nie byłam zadowolona.
Używałam krem do pielęgnacji biustu z Collistara i miałam wrażenie, że w przeciwieństwie do innych, których używałam, naprawdę działa...wspaniale gładka jest po nim skóra.
Anie przekonuja kremy z Phytonii. Wole dołozyc i kupic cos naprawde skutecznego.
A co konkretnei polecasz?? Na innych forach pisza ze Phytonia jest okej,ale czy ich kosmetyki pomogły Ci w jakis konkretny sposób??
Ja stosowałam ten krem z Avonu o którym wyżej była mowa,dla mnie rewelacja są duże widoczne efekty i jest bardzo wydajny,ale jest nieco za drogi=:(
Używam z Eveline i polecam, jest świetny
ja uzywam kremu z Avonu, jak dla mnie i moich sióstr bardzo dobry, mogę polecić z czystym sumieniem, jeżeli chodzi o efekty to widać po 10 dniach, mam duży biust i myślałam że u mnie nie zadziała ale okazało się że działa:)))))))
Ja tez używam avonu i jestem z niego bardzo zadowolona, co do ceny to nie kupuje go z katalogu bo się nie opłaca tak samo jak nie kupuję z avonu kremu na cellulit z katalogu bo jest 2 razy droższy niz tam gdzie się zaopatruję, to mi przypomniało że musze zakupy zrobic
na największym portalu zakupowym all... same zobaczcie jaka jest różnica i daję głowę że są to oryginalne produkty bo Ja tylko tak kupuję
Pozdrawiam
18 2009-08-27 19:02:52 Ostatnio edytowany przez Kennedy (2009-08-27 21:01:46)
Wyślesz mi linka na e-mail ? Jestem bardzo ciekawa cen tych produktów.
Bardzo dziękuję
nici , a za ile kupiłaś ten krem do pielęgnacji biustu?:-)
można go kupić za 15 zł + koszt przesyłki czyli 21 zł cena końcowa jeśli krem nie jest w promocyjnym katalogu to bardzo się opłaca
faktycznie się opłaca, bo ja za swój zapłaciłam 35 zł po upuście 30 % od zaprzyjaźnionej konsultantki:-) dziękujemy Ci bardzo za informacje:-))))
cieszę się, że mogłam pomóc
Witam koleżanki
Ja używałam różnych kosmetyków do biustu i tanich i drogich i nie mogłam powiedzieć że jestem zadowolona z ich stosowania. I tak było do momentu aż moja kosmetyczka poleciła mi kremy guam lacote. Nie można kupić ich w sklepie tylko przez gabinety i można oczywiście w internecie znaleźć np są pod adresem:
http://www.sanusmarket.pl/advanced_sear … 11&y=7
Zaznaczam że nie są tanie kosztują około 100 zł ale naprawdę warto.
dziewczyny,a czy tych wymienianych przez Was kremow mozna
uzywac niezaleznie od wieku?
Mam duzy biust,juz dawno myslalam o takim kremie,ale myslalam
ze on jest dla pan 40+ itd.
dru_ napisał/a:Nie próbowałam, ale słyszałam, że ten z Avonu jest dobry, taki w fioletowym pudełeczku. Nawet w "Jak dobrze wyglądać nago" go chwalili:)
Ale nie używałam, więc sama nie powiem...chwalili bo Avon pewnie im za to zapłacił, nie ma co się sugerować tym
moja mama już dłuższy czas używa ten krem i berdzo go sobie chwali.
skora jest super gładka po EVELINE SLIM EXTREME 3D fajnie pachnie i sie szybko wchlania. Ale troche powieksza.
choc mam dopiero 25 lat tez stwierdzilam,ze czas zaczac dbac o biust uzywam specjalnego zel kremu avonu, takie rozowo biale opakowanie.solutions.podnosi delikatnie biust,ladnie pachnie.niezly.
To ja chyba też kupię serum Eveline, skoro polecacie, mam dobre doświadczenia z serią Slim na cellulit..
Wyprobuj krem z Eveline Slim Extreme 3d Push Up ... zapach i konsystencja po prostu cos wspanialego
gdzies czytalam,ze Phytonia Bust Firming Serum powieksza biust .mial ktos takie doswiadczenia ?
mnie by sie przydalo
Ja także używam z Eveline i jest naprawdę dobry! Mój biust jest bardzo jędrny!
Ja używam solutions body z avonu jestem bardzo zadowolona!
Nie polecam z eveline kuracja liftingująca do ciała i biustu zero efektu!
uzywala ktora z was breast control?
zastanawiam sie czy czasem nie zakupic tego produktu
ja używałam Perfecta Serum taki różowy i byłam zadowolona... minusem jest to że jak skończyłam stosować krem to efekty zanikały ;( ale po systematycznym stosowaniu i długotrwałym efekty były super!
Używałam Eveline Slim Extreme 3d Push Up ale specjalnie efektu nie widzę. Krem ładnie pachnie i ma dobrą konsystencję.
Niedawno mi się skończył i zastanawiam się nad zakupem tego kremu z Avonu.
Z Waszych opinii wywnioskowałam, że może warto spróbować.
Ja stosowałam krem do biustu firmy PUPA. Drogi (ok 170 zł), ale bardzo dobry. Ja używałam takiego na powiększenie i ujędrnienie biustu, ale są także tylko na ujędrnienie
Ja stosowałam krem do biustu firmy PUPA. Drogi (ok 170 zł), ale bardzo dobry. Ja używałam takiego na powiększenie i ujędrnienie biustu, ale są także tylko na ujędrnienie
A ja właśnie dość niepochlebne opinie na temat tego kremu czytałam. Rozumiem, że Tobie biust się i powiększył i ujędrnił? Bo mnie w sumie chodzi o ujędrniania, powiększanie nie jest konieczne ;-)
Ja używam Ziai na ujędrnienie biustu (czarne pudełeczko) - kończy mi się pierwsze opakowanie, ale efektu specjalnego nie widzę. Póki co stosuję codziennie od trzech tygodni, więc może to jeszcze za krótko? Używała go któraś z Was? Zadziałał? Bo nie wiem czy kupować nowe opakowanie, czy przerzucić się na coś innego?
Moja koleżanka bardzo zachwalała serum ujędrniające biust, z serii professional home expert z Bielendy. Mówila że przy regularnym stosowaniu widać efekty, biust jest bardziej ujędrniony i napięty. Az chyba sama wypróbuję, jestem ciekawa efektów
Moja koleżanka bardzo zachwalała serum ujędrniające biust, z serii professional home expert z Bielendy. Mówila że przy regularnym stosowaniu widać efekty, biust jest bardziej ujędrniony i napięty. Az chyba sama wypróbuję, jestem ciekawa efektów
po urodzeniu córeczki mój biust nie jes taki jak wcześniej., czy sądzisz że takie sebum pomogłoby mi?
Bielendy do biustu fioletowy jest super. I chyba z 8 zł. kosztuje. Polecam.
Bielenda ma fajne kremy m.in. do biustu w serii Sexy mama
42 2021-06-09 14:38:09 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-06-10 09:20:01)
ja używałam wielu kremów do ujędrnienia biustu, który opadł po odchudzaniu. Zrzuciłam 20 kg i niestety skóra na biuście to odczuła. Testowałam wyżej wymienione przez was produkty, teraz zafiksowałam się na serum do biustu spam. Kończę drugą tubkę, podzielę się wrażeniami po 3 miesiącach