Cześć, mam ważne pytanie dotyczące opoźnionego okresu, zdarzało mi się że uprawialam sex z moim partnerem bez prezerwatywy ale nigdy we mnie nie doszedł czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Okres spóżnia mi się tydziej a mniej więcej od 2 tyg jestem w ciągłym i nasilającym się stresie
Cześć, mam ważne pytanie dotyczące opoźnionego okresu, zdarzało mi się że uprawialam sex z moim partnerem bez prezerwatywy ale nigdy we mnie nie doszedł czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Okres spóżnia mi się tydziej a mniej więcej od 2 tyg jestem w ciągłym i nasilającym się stresie
Oczywiście, że jest. Stosunek przerywany nie jest metodą zapobiegania ciąży.
Zrób test.
lepiej zrob za tydzien u lekarza. u kobiet w mojej rodzinie te normalne testy czesto potrafily sie mylic
Nie wiem ale sie wypowiem.
Nie przejmoj sie to przez Polski Ład, rosnaca inflacje, rosnace ceny i takie tam zycie nad Wisla. Wiele kobiet przez to przechodzi rozwiazanie problemu ok 9 miesiacy. Mozna przeczekac , a jak czujesz ze nie dasz rady to trzeba wyjechac do Czech i tam wyleczyc przyczyne stresu...znajoma podpowiada ze kiepsko potem z samopoczuciem.
Mogą być - Zaburzenia miesiączkowania u zaszczepionych
poczytaj czy Ciebie to dotyczy.