Poznam kobietę/koleżkę z okolic Łodzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam kobietę/koleżkę z okolic Łodzi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

1 Ostatnio edytowany przez luk1804 (2024-12-01 14:27:25)

Temat: Poznam kobietę/koleżkę z okolic Łodzi

Witam, mam 32 lat i jestem z okolic Łodzi / Koluszek. Poszukuję kobiety lub koleżanki w wieku 27-32. Prawie każdy dzień wolne w ciągu tygodnia jeżdżę do kina do Cinema City. Do kina jadę zawsze samemu, bo nie mam z kim.  Lubię jeździć do kina rano, czyli 10-14. Jeśli jakaś kobieta będzie chciał dla bezpieczeństwa zabrać swoją koleżankę to może z tą koleżanką przyjść na to spotkanie. Mi nie zależy na jednym spotkaniu lub na seksie. Potrafię robić różne rzeczy z papieru (origami). Mam kilka pomysłów na zarabianie pieniędzy. Lubię słuchać muzyki i oglądać filmy, ale nie lubię czytać książek. Większość kobiet na portalach randkowych nie mi nawet opisać.

Niestety mam orzeczenie niepełnosprawności, związaną z moją wadą wymowy.

Zazwyczaj pisze taką właśnie wiadomości: "Hej. Jak tobie mijają dni? Jeśli nie jestem w twoim typie, proszę daj mi znać? Czasami bym chciał tylko z kimś popisać, bo ja mam co raz mniejszą wiarę, że z kimś się umówię na spotkanie, ale zawsze mogę spróbować."

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-12-01 15:30:46)

Odp: Poznam kobietę/koleżkę z okolic Łodzi

Ja bxm sie wybrała ale nie jestem z Łodzi. Kino to miejsce publiczne, na oewno żadna sie bać nie będzie.

A jeżeli chodzi o wiadomość to zostań już lepiej przy tym hej jak leci bez pytania czy jesteś w jej typie. To takie krindżowe i odrzuca.

3 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-12-01 15:33:36)

I nie zapraszaj też w pierwszej rozmowie. Najlepiej najpierw tak o pogadać. Drugą możesz spróbować zacząć od to kiedy sie wybieramy do kina? Albo podać konkretny dzień i żeby nic nie planowała bo zabierasz ją na fajny film do kina. Musisz być kapke pewniejszy siebie w tych rozmowach.

4

Serduszko<3 napisał/a:

I nie zapraszaj też w pierwszej rozmowie. Najlepiej najpierw tak o pogadać. Drugą możesz spróbować zacząć od to kiedy sie wybieramy do kina? Albo podać konkretny dzień i żeby nic nie planowała bo zabierasz ją na fajny film do kina. Musisz być kapke pewniejszy siebie w tych rozmowach.

Chcę zawsze pogadać, za nim się umówię, ale nawet nie chcą odpisać bez pytania czy jesteś w jej typie.

5

Taki mam opis na portalach randkowych: "09.12.2024 lub 11.12.2024 planuje jechać. Jak zwykle będę jechał samemu do kina. Jeśli jakaś kobieta będzie chciała to zapraszam. Mam kilka voucherów do wykorzystania. Jadę do Cinema City do manufaktury.

Podobno robię złe pierwsze wrażenie, ale przy bliższym poznaniu można zmienić zdanie o mnie.

Lubię oglądać filmy akcji oraz sci-fi i słuchać muzyki.

Potrafię też robić różne rzeczy z papieru.

Jak chcesz mnie poznać, to napisz!'

6

Ale np  one  wyświetaja wiadomość czy  jak??

7

jea1 napisał/a:

Ale np  one  wyświetaja wiadomość czy  jak??

WYŚWIETLAJA? Odczytuja??

8

Niektóre odczytują wiadomości, a nie które nie.

9

Od dnia 20.01.2025 idę na 2 tygodnie urlopu, to która z pań będzie chciała ze mną się spotykać.

10

Jeśli jakaś kobiet nie ze mną się spotkać, to może jakaś młoda kobieta będzie chciała ze mną tylko popisać i wtedy nie musi być z Łodzi.

11

Jeśli nikt nie chce mnie poznać to muszę coś drastycznego zrobić.

luk1804 napisał/a:

Co np?

13

Julia life in UK napisał/a:
luk1804 napisał/a:

Co np?

Popełnić samobójstwo, bo czuję się zbędnym na tym świecie wśród kobiet. Może jeszcze poczekam i może mnie ktoś uszczęśliwi. Za wiele nie potrzebuje, żeby być szczęśliwy.

luk1804 napisał/a:
luk1804 napisał/a:

Co np?

Popełnić samobójstwo, bo czuję się zbędnym na tym świecie wśród kobiet. Może jeszcze poczekam i może mnie ktoś uszczęśliwi. Za wiele nie potrzebuje, żeby być szczęśliwy.

Wiesz,że diabły na Ciebie będą czekac jak się zabijesz wpadniiesz prosto do kotla na wieki wieków

15

luk1804 napisał/a:

Co np?

Wiesz,że diabły na Ciebie będą czekac jak się zabijesz wpadniiesz prosto do kotla na wieki wieków

No i co z tego, gdyby mnie jakaś kobieta pozna to bym tego nie pisał, bo już mam dosyć, że kobiety nie chcą mi nawet odpisywać, a nie mówiąc o spotykaniu się.

luk1804 napisał/a:
luk1804 napisał/a:

No i co z tego, gdyby mnie jakaś kobieta pozna to bym tego nie pisał, bo już mam dosyć, że kobiety nie chcą mi nawet odpisywać, a nie mówiąc o spotykaniu się.

Trudno życie. A ja znam takiego co tez marudzil, ze pojdzie skoczyc z mostu, a znalazl dziewczyny i teraz on sie idzie wieszac, bo ma dość małżeństwa i, ze teskni za wolności o taki tego final

17

Czy któraś z kobiet chce przygarnąć mężczyznę, że ten mężczyzna nie będzie musiał popełnić samobójstwa. Może być z innego miasta.

luk1804 napisał/a:

Czy któraś z kobiet chce przygarnąć mężczyznę, że ten mężczyzna nie będzie musiał popełnić samobójstwa. Może być z innego miasta.

To juz jest szantaz emocjonalny big_smile jakbym miala tak kazdego przygarynac co by chcial popełnić samobojstwo to bym miala ze 100 sztuk takich facetow pod jednym dachem big_smile

19

Zastanawiam się w jaki sposób popełnić samobójstwo

luk1804 napisał/a:

Jeszcze żyjesz big_smile

21

luk1804 napisał/a:

Skoro nie masz po co żyć i nie masz nic do stracenia, zrób przynajmniej coś pożytecznego: pojedź na Ukrainę walczyć z ruskimi i może nawet paru zdejmiesz.

22

luk1804 napisał/a:

Z wyczerpania seksualnego.
Weź 1-2k, odpal wiadomy portal i sobie zrób dobry weekend smile

Przejdzie ci narzekanie jak spuścisz z krzyża.

23

Farmer napisał/a:
luk1804 napisał/a:

Za zrobienie sobie dobrze, jestem gotowy odciąć sobie siusiaka

luk1804 napisał/a:
Farmer napisał/a:
luk1804 napisał/a:

big_smile big_smile jeszcze żyjesz  ?

25

luk1804 napisał/a:
Farmer napisał/a:

big_smile big_smile jeszcze żyjesz  ?

Jeszcze żyje z siusiakiem

26

Wymyśliłeś już sposób?

27

Solaris napisał/a:

Wymyśliłeś już sposób?

Znalezienie przyrządu o usunięcie swojej męskości, żeby się wykrwawił.

28

Japońska stal wink

https://tse1.mm.bing.net/th/id/OIP.WhdE7RKqvXYWZJc1EHrP-wHaLI?r=0&amp;pid=ImgDet&amp;w=160&amp;h=240&amp;c=7&amp;o=7&amp;rm=3

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam kobietę/koleżkę z okolic Łodzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024