Pierwsza randka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pierwsza randka

Witam, znajomy potrzebuje pomocy.

Cześć dziewczyny. Jestem 25 letnim facetem i w sobotę idę na pierwszą randkę po czteroletnim związku, było ciężko, ale po roku pora się "ogarnąć". Mam wesele w rodzinie w lutym i postanowiłem napisać ogłoszenie i zgłosiła się dziewczyna z okolicy. Piszemy od dwóch miesięcy, chcieliśmy się spotkać przed weselem, to oczywiste. Świetnie nam się pisze ( sama to pierwsza podkreśliła ) teraz zjechała że studiów na tydzień i sama wyszła z inicjatywą spotkania, więc czemu nie, skoro tak dobrze nam się rozmawia. Ja 25 lat, ona 21 tylko...no właśnie...nigdy nie chodziłem na randki, miałem jedną dziewczynę kilka lat, nic po za tym. Ta dziewczyna ma na pewno poukładane w głowie, rozsądna z zasadami. Studiuje psychologię. Nie mam zielonego pojęcia gdzie ją zabrać, nie chcę aby to było coś banalnego typu kino czy jakaś restauracja. Chce aby dobrze się bawiła. Macie jakieś pomysły gdzie mógł bym ją zabrać?
Drugie pytanie.. rozmawialiśmy o jakimś drinku, ale nic nie ustaliliśmy w ty temacie i nie wiem...czy przyjechać samochodem na miejsce spotkania, na pewno gdybyśmy się przemieszczali to by nie marzła a na koniec mógł bym odwieźć ją do domu, tylko wtedy drink odpada. Co proponujecie? Z góry dziękuję za pomoc.

Zobacz podobne tematy :
Odp: Pierwsza randka

Przyjedź samochodem , zawsze później możesz wziąść taksówkę A auto odebrać na następny dzień z stamtąd gdzie zaparkujesz ;-) napewno na pierwszej randce jakiś drink na rozluźnienie nie zaszkodzi smile

3

Jak dla mnie robisz błąd. Nie możesz z automatu nastawiać się że z tą dziewczyną wejdziesz w nowy związek. To spotkanie ma być miłym spędzeniem czasu bez parcia na cokolwiek.
Z tego co piszesz ona gdzieś studiuje czyli nie ma jej na miejscu dla związku to problem.
Jeśli nie myślisz o związku tylko szukasz partnerki na wesele to ok.
I jeszcze jedno, ona jest dorosła jeśli "źle" się ubierze i zmarznie to nie Twoja broszka - nie bierz samochodu.

4

Lepiej nie drinkować na pierwszej randce. Trzeżwość umysłu zalecana:) nie wiadomo kto to,co to....
Fajne rozmowy przez tel. to nie wszystko,by się poznać potrzeba czasu.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024