Zdradzila czy nie zdradzila - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradzila czy nie zdradzila

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Zdradzila czy nie zdradzila

Zdradzila czy  nie zdradzila? Jestem w związku rok z dziewczyną.  Poprzednio miała ona związek 3 letni z chłopakiem który ja poprostu zostawił,  odgrywając się na nim zaczęła filtrować  z jego przyjacielem... spotkali się i całowali on się jej bardzo podoba.
Wiem że ona bardzo mnie kocha ale ja jej tego nie odwzajemniałem , jestem bardzo trudny wręcz zepsuty. Pisałem do innych dziewczyn , narkotyki ciągłe kłótnie. W ogóle nie byłem zazdrosny itp. Myślę że czuła się niedowartościowana. Pewnego dnia poszliśmy na grilla ja zostałem ona pojechała na grilla do koleżanki,  była trzeźwa.  Będąc na grillu weszla na mojego messengera  gdzie zobaczyła jak pisze do kolegi czy sprowadzamy jakieś łaski do mnie do domu. Ona wpadła w histerie podczas gdy mnie nie było w domu w tą samą noc zabrała rzeczy i przez pewien czas nie wiedziałem co dalej robiła. Po tygodniu się pogodziliśmy.  Wyznała mi że wyszla spotkać się z tym kolegą na 15 minut na fajke bo widzial jaka jest zapłakana itp i chciała się wygadać,  tak z tym kolegą którego użyła aby się odegrać na byłym. Zdenerwowałem się dość szybko mi przeszło , parę dni później wszedłem na jej messengera gdzie pisała do koleżanek  że jeździli w różne miejsca przez 4 h do samego świtu. Ze on jest bardzo przystojny bardzo goracy i w jej guście,  ale ze do niczego nie doszło (w co ja nie wierze totalnie) Jej argumentem było to że chciała się wygadać,  gdzie jej przyjaciel pytal czy wychodzi a ona będąc z nim w samochodzie napisała że nie bo leży w łóżku.  Drugim argumentem bylo że nie miała papierosów,  na co ja ze przecież była na stacji a ona ze była przerwa dobowa , mimo że była na stacji o 1 30 gdzie jest dawno po przerwie. Za każdym razem jak ja pytałem gdzie jeździli to mnie zbywała aby zyskać chwilę czasu żeby przypomnieć sobie co mówiła wcześniej. Z tym że widzial ja na stacji to też zmyśliła bo to ona mu wyslala snapa na którego on odpowiedział a ona nagle straciła pamięć i nie wie jak to dalej wyszło. Dodam ze oczywiście wszystkie konwersacje pousuwane bo oni tylko pisali na snalie od początku znajomości.  Dowiedziałem się również że kiedyś wysyłała mu pół nagle fotki, a zarzekała mi się że tylko mi takie wysyłała. Byłem w stanie jej uwierzyć że do niczego nie doszło ponieważ nigdy mnie nie oklamala a z czasem zaczęły wychodzić jej klamstewka  i wiem że tl jest taki charakter który złapiesz za rękę to  nie jego ręka.  Jego wersja brzmi zupełnie inaczej , spotkali się na 2 h on miejsc żadnych nie pamięta gdzie byli i nawet się nie przytulili na przywitanie.  Oczywiście zaraz po tym usunęła go wszędzie i do tej pory żadnego kontaktu.  O dziwo po tsmtej sytuacji nagle zaczdli ja podrywać chłopacy na siłowni.   Ja myślę że historia zatoczyła koło był to skok w bok z zemsty na mnie tak jak wtedy na swoim byłym. Co myślicie? Proszę o jakieś rady

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdradzila czy nie zdradzila

Ja myślę, że oboje jesteście siebie warci i że pora wyjść mentalnie z podstawówki, a potem brać się za związki.

3

Na forum już była historia że małżonka odchodzi o męża i zdradza bo jak to określiła u psychologa nie ładuje pralki do prania a tak po za tym wszystko OK. Nie analizuj jak kobieta i to jeszcze nie dojrzała emocjonalnie. Dla zemsty są gotowe wszystko zrobić by poczuć się lepiej tylko co to za zemsta gdy o niej nie wie ,,winny"?. Po obserwuj i powoli wygaszaj związek bo jak będziesz mówił o koleżance, zatanczysz z inną to ciebie zdradzi. Ot mentalność kobieca.

4

normalnyjestem napisał/a:

Na forum już była historia że małżonka odchodzi o męża i zdradza bo jak to określiła u psychologa nie ładuje pralki do prania a tak po za tym wszystko OK. Nie analizuj jak kobieta i to jeszcze nie dojrzała emocjonalnie. Dla zemsty są gotowe wszystko zrobić by poczuć się lepiej tylko co to za zemsta gdy o niej nie wie ,,winny"?. Po obserwuj i powoli wygaszaj związek bo jak będziesz mówił o koleżance, zatanczysz z inną to ciebie zdradzi. Ot mentalność kobieca.

Czyli uważasz że zdradzila?

5

Polakkk napisał/a:

Wiem że ona bardzo mnie kocha ale ja jej tego nie odwzajemniałem , jestem bardzo trudny wręcz zepsuty.

Pisałem do innych dziewczyn , narkotyki ciągłe kłótnie.

W ogóle nie byłem zazdrosny itp. Myślę że czuła się niedowartościowana.

zobaczyła jak pisze do kolegi czy sprowadzamy jakieś łaski do mnie do domu.

wszedłem na jej messengera gdzie pisała do koleżanek  że jeździli w różne miejsca przez 4 h do samego świtu

Ja myślę że historia zatoczyła koło był to skok w bok z zemsty na mnie tak jak wtedy na swoim byłym. Co myślicie? Proszę o jakieś rady

Naprawdę uważasz, że fiksowanie się na tym, czy zdradziła czy nie zdradziła jest tutaj odpowiednim działaniem? Jak zdradziła, to śmiałabym powiedzieć, że masz na co zasłużyłeś (patrz 4 pierwsze punkty).

Ja proponuję dla Was obydwojga, zebyscie przestali wchodzić sobie nawzajem na messengera i przestali podczytywać wiadomości do innych ludzi.
A potem, jeżeli Tobie na niej zależy, to może zacznij jej to okazywać?

6

Tak, uważam, że zdradziła. Uważam też że szkoda byście sobie wzajemnie męczyli dupy i uważam że pora byś się ogarnął zanim wejdziesz w następną relację.

7

Polakkk napisał/a:

Co myślicie?

Co za różnica skoro

Polakkk napisał/a:

(w co ja nie wierze totalnie)

Napisz ile macie lat bo tak piszesz jakbyście byli nastolatkami. I proszę pisz bardziej zrozumiale bo miejscami strasznie gmatwasz.
Czy zdradziła?

Polakkk napisał/a:

Wiem że ona bardzo mnie kocha ale ja jej tego nie odwzajemniałem , jestem bardzo trudny wręcz zepsuty. Pisałem do innych dziewczyn , narkotyki ciągłe kłótnie. W ogóle nie byłem zazdrosny itp. Myślę że czuła się niedowartościowana.

Co za różnica skoro masz ja w doopie? Narkotyki? gratuluję, ciekawe za ile wylądujesz w psychiatryku.

Polakkk napisał/a:

Pewnego dnia poszliśmy na grilla ja zostałem ona pojechała na grilla do koleżanki,  była trzeźwa.

Zawsze tak robicie? to jaka z was para?

Polakkk napisał/a:

Będąc na grillu weszla na mojego messengera  gdzie zobaczyła jak pisze do kolegi czy sprowadzamy jakieś łaski do mnie do domu.

I z tymi laskami chcieliście rozmawiać o zmianach klimatu i jak temu zaradzić?

Polakkk napisał/a:

Ona wpadła w histerie podczas gdy mnie nie było w domu w tą samą noc zabrała rzeczy i przez pewien czas nie wiedziałem co dalej robiła

A ta wiedza o histerii wzięła się z Twojej wyobraźni czy ma świadczyć o tym fakt zabrania rzeczy?

Polakkk napisał/a:

Wyznała mi że wyszla spotkać się z tym kolegą na 15 minut na fajke bo widzial jaka jest zapłakana itp i chciała się wygadać,  tak z tym kolegą którego użyła aby się odegrać na byłym.

Czyli ten kolega był na grillu u koleżanki?
Jeśli tak to można domniemywać że ona tam pojechała bo on tam był.

Polakkk napisał/a:

O dziwo po tsmtej sytuacji nagle zaczdli ja podrywać chłopacy na siłowni.

No to pogadaj z jakimś znajomym niech zapisze się na siłke i dowie co tamci wiedzą.
Ale czy to wszystko ma sens?

8

zrzutekranu napisał/a:

Tak, uważam, że zdradziła. Uważam też że szkoda byście sobie wzajemnie męczyli dupy i uważam że pora byś się ogarnął zanim wejdziesz w następną relację.

Z drugiej strony...może takie osoby właśnie powinny męczyć sobie dupy? Tak to pójdą dalej i zaraz zepsują świat komuś innemu...

9

Jaka patola...Tylko żebym dobrze zrozumiala - pisales z kilega na messengerze zw chcecie jakies dziewczyny (prostytutki?) sprowadzić? Wiec po co Ci zwiazek i te cale rozkminy? Serio.

10

Polakkk napisał/a:

...   Ja myślę że historia zatoczyła koło był to skok w bok z zemsty na mnie tak jak wtedy na swoim byłym. Co myślicie? Proszę o jakieś rady

oczywiście, najpierw Ty ją zdradziłeś, potem ona Ciebie .... taka kolejnośc

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdradzila czy nie zdradzila

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024