zdradzila mnie ? czy mam jej dać szanse ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zdradzila mnie ? czy mam jej dać szanse ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: zdradzila mnie ? czy mam jej dać szanse ?

witam uzytkownikow

Nigdy nie udzielam sie na takich forach ale musze sie troche wygadać i poszukac jakies rady

Moja przyszla żona ( bo planowalismy slub ) sie zakochała sie w innym albo cos wiecej sam juz nie wiem , moze sprobuje opowiedziec historie z mojego punktu widzenia :

Znamy sie juz kolo 3 lata zawsze bylo nam dobrze itp . Poznalismy sie w Norwegi chociaz pozniej okazało sie ze mieszkamy tylko 20km oddaleni w Polsce . Wszystko bylo idealnie . Mnie rok nie było bo wyjechałem za granice ale ona na mnie czekała , nigdy nie dala mi powodu do zazdrosci . Ale juz mneijsza z tym przejde do sedna . W końcu ja rzucilem prace bo nie wyobrazałem sobie zycia bez niej i postanowilismy wyjechac razem . W sierpniu jej sie oświadczylem i wtedy bylem najszczesliwasza osoba na swiecie . Do tego czasu bylo wszystko na prawde ok , ale pozniej znaleslismy prace za granica i wspolnie wyjechalismy . 3 miesiace byly na prawde udane , owszem kłocilismy sie ale zawsze o takei drobnostki ( jak w kazdym w zwiazku ) . Pózniej było tylko gorzej , czulem sie sie ode mnie oddala ale nie wiedzialem dlaczego . Caly czas myslalem ze cos ze mna jest nie tak . To postawnowiłem robic wszystko i jej w wszystkim pomagac , byc jeszcze lepszy dla niej . Ona zawsze robila obiady sprzatala itp . Czym wiecej sie staralem tym wydawalo sie ze jest gorzej , kiedys zawsze przychodzila do mnie i sie przytulala , calowala mnie itp . Po prostu czulem ze jestem dla niej najwazniejszy . Od tego czasu duzo klocilismy sie , robilem jej awantury ze wiecej czasu spedza z innymi niz ze mna i ze zawsze jestem na drugim miejscie ,tak bylo .Najbardziej mnie denerwowala jedna rzecz ze rozmawiala (jak ja bylem na gorze w pokoju) z jedna osoba a jak zszedlem to konczyli rozmowe i po prostu sie rozchodzili . Z ta osoba mialem spiny co chwile bo to wedlug mnie najwieksza patola na swiecie ( wali sterydy ile wlezie , cpa co popadnie , wyrok w Polsce na 5 lat i dlatego uciekl do Holandi ,no i bije swoja dziewczyne bo mieszkala z nami ale do czasu ) Robilem wojny mojej kobiecie ze dlaczego ona co chwile go broni a nigdy nie jest za mna . Zastanawialo mnie i czulem ze cos jest nie tak . To trwalo ponad miesiac , moja kobieta mnie po prostu ignorowala , zawsze jak chcialem sie przytulci pobyc z nia to robila co innego i zawsze mowila ze jest zmeczona i szla spac . Ostatni tydzien przed wyjazdem do Polski niespodziewanie zmienili mi zmiane ( zawsze bylismy na tej samej ) . Ona z nim na 1 a ja na nocy .  Ale ok , wrocilismy do Polski bylo troche lepiej ale moje kobieta po prostu zmienila haslo na fb i powiedziala ze potrzebuej troche prywatnosci i wiekszego zaufania ode mnie ( wczesniej po prostu znalismyy swoje hasla bo ja mowilem ze nie mam nic do ukrycia ) . No i wtedy sie zaczelo , po naszej rozmowie wlaczylem laptopa i chcialem wlaczyc fb . A los tak chcial ze okazalo sie ze ona jest na nim zalogowana i co widze - Jak ona pisze z ta patologia . Najlepsze jest to ze ona zaczela ta rozmowe od buziakow i piszac ze mysli o nim i pragnie wiecej a on odpisywal ze tez mysli i tez chce wiecej . To nie była dlugo rozmowa . Dokladnie takich słow uzyla . Dostałem bialej goraczki i pojechalem do niej i zrobilem jej mega awanture przy rodzicach i nazwalem ja dziwka ( do teraz zaluje co zrobilem bo na prawde nie jestem taka osoba i szanuje kobiety ) Probowala sie tlumaczyc ale po prostu nei sluchalem i wrocilem . Nastepnego dnia porozmawialismy . Mowila ze widziala w nim przyjaciela z ktorym dobrze sie rozmawialo i co ja rozumial . Przyznala mi sie ze przytulila sie do niego i chciala go pocalowac ale on wlasnie przerwal bo kocha inna i ze to dzialo sie kolo miesiaca przed naszym wyjazdem i nic wiecej do niego nei czuje i nic wiecej z nim nie robila . A oddalila sie odde mnie bo bylo jej glupio ze tak postapila . Ale drodzy uzytkownicy czy to moze byc prawda jak po powrocie widzisz taka wiadmosc ? Tlumaczyla sie ze sama nei wie dlaczego tak napisala , ze po prostu chciala sie z nim jeszcze zobaczyc . Tylko moja kobieta na prawde nie jest osoba ktora tak pisze a tym bardziej ze wysyla buzki w kazdym zdaniu . Przez 3 lata znajomosci to uzywala tego tylko na pozegnanie  ,z kolezankami tez tak nie rozmawiala . Jest osoba skryta ze woli wszystko schowac do siebie a nie mowic kazdemu . Po wszystkim mowila ze mnie tylko kocha . Ale jak pytalem czy jakby on tego nie powstrzymal to doszlo byc do czegos to powiedziala ze nie wiem ale mysli ze by nie posunela sie do zdrady .

Drodzy uzytkownicy prosze was o pomoc bo na prawde nie wiem co myslec . Ja ją dalej kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niej tylko ciezko mi jest zapomniec to wszystko i co chwile zastanawiam sie czy ją coś wiekszego lączylo z nim . Troche mnie tez zastanawia ze jak rozmawialismy  to ona caly czas mi mowila jak moglem jej taki wstyd zrobic w domu ale ani razu nie potrafila powiedziec ze zaluje tego co zrobila . Tak wiem ze przegiałem i ja tego epicko zaluje tylko w jej slowach na prawde nie widziałem zalu ,plakała tylko caly czas 
Za rok planujemy wesele i mam jej dac szanse ??? Jak myslicie cos laczylo ją z ta patlogia czy ona na prawde szukala tylko osoby ktora ja zrozumie . Tak samo zastanawiam sie czy nie zaszlo cos miedzy nimi jak ja bylem na nocy bo on oczywiscie mieszkal z nami w mieszkaniu o czym zapomnialem powiedziec . Ona klne sie ze nie i mowi ze ja chyba znam ze nie jest d

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdradzila mnie ? czy mam jej dać szanse ?

Przykre. Ale niestety to efekt samca alfa, ty niestety jesteś dla niej betką. Ona oczywiście kłamie ci w zywe oczy, bo jasno przedstawiłeś jej co wiesz. Odkryłeś karty i ona będzie sie dobrze kamuflować. A jak mówisz o tych zmianach w pracy, to maja masę czasu dla siebie. Można śledzić, można robic cuda niewidy. Ale jak sam mówiłes im się bardziej starałeś, tym ona bardziej cie odpychała. Przekre co powiem ale ten bolec jest teraz najważniejszy. No tak niektóre kobity mają.
Najlepiej w spokoju się rozstańcie. Oszczędzisz sporo nerwów i czasu.

3 Ostatnio edytowany przez raven987 (2018-02-08 11:07:50)

Moim zdaniem to kłamie Cię w żywe oczy,  kobiety to straszne hipokrytki i manipulatorki,  uwierz mi,  nie napisałaby że "pragnie więcej"  gdyby tylko się "przytulali" i jeszcze w dodatku mówi,  że to jej przyjaciel..  No ja nie mogę..  Masz wszystko wypisz,  wymaluj.  Jeśli widzisz,  że płacze,  ale nie ma w tym żalu to jest to czysta MANIPULACJA,  po prostu grunt pod nogami się jej sypie to robi i mówi wszystko,  żebyś jej teraz nie kopnął w dupę.  Bo która dziewczyna wolałby jakoś patolę,  jeśli  ma u stóp wygodne życie i zaplanowany ślub?  Potrzebowała odskoczni i założę się,  że ta nagła zmiana jej zmiany w pracy to też nie przypadek,  pewno już dawno szukali sposobności żeby wykurzyć Cię z domu i się bzyknąć.  No sory.  W związku nie ma miejsca na tajemnice.  Zawsze już będziesz myślał o tym co Ci zrobiła i ciężko będzie Wam odbudować zaufanie.

4 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-02-08 18:06:28)

Przytuliła się i chciała pocałować. Jasne. I teraz oboje chcą więcej. wink
Nazwałeś ją prawidłowo. Nie ma czego żałować. Czas kończyć tę znajomość.

5

Jeśli na twoim miejscu bym sie dowiedziała ze chciała pocałować "przyjaciela" i sie do niego przytulić wybaczyłabym tylko jeśli bym wiedziala ze jestm gejem. Nie wierze w takie brednie. I ty tez nie powinieneś. Jesli w glowie jej romansowanie z jakims patusem to najwyrazniej  chce sie jeszcze wyszaleć. Nie decyduj sie na ślub z taka dziewczyna. Jesli taki numer ci wywinie teraz to co bedzie po ślubie. Tylko sie wpakujesz w niezłe bagno. Jesli cie kocha to powinna wiedzieć ze ludzi na którym nam zalezy, nie rani się. Dobrze ją nazwałes i nie dawaj jej szansy nawet jesli bedzie "litościwy płacz"

6

Daj jej szansę! To dobra dziewczyna, tylko trochę się pogubiła. Ludzka rzecz się przytulić.
Postaraj się być dla niej lepszy, przeczytaj książkę "Kobiety są z Marsa a mężczyźni z Wenus", dzięki temu lepiej zrozumiesz kobiecą psychikę.
Kup jej jakiś prezent i przeproś za tę dziwkę, a potem ogarnij się, bo ślub już za rok :-)

7

Nie przepraszaj, za nazywanie rzeczy/osób po imieniu... Podziękuj za 3 lata związku i pójdź nową drogą samemu. Powodzenia

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zdradzila mnie ? czy mam jej dać szanse ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024