Pewien chłopak, nieważne w jakich okolicznościach, obserwował mnie z pewnej odległości i cały czas się we mnie wpatrywał, patrzył na twarz. Po pewnym czasie znikł mi z pola widzenia i gdy się obrocilam stał za mną i patrzył na mój tyłek. Gdy zobaczył ze patrzę to odwrócił głowę i odszedł. Prośba o pomoc w interpretacji - czy jest szansa ze cała mu się podobam czy tylko myśli o seksi i dać sobie z nim spokoj? Zreszta nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze podejdzie bliżej…
Któż to może wiedzieć
Chyba się mu twój tyłek się nie spodobał.....raczej nici z seksu
To forum nie jest to po to żeby się z kogoś nabijać. Jak nie mas znać mądrego do powiedzenia to nie musisz tu wchodzić i komentowac
To forum nie jest to po to żeby się z kogoś nabijać. Jak nie mas znać mądrego do powiedzenia to nie musisz tu wchodzić i komentowac
Głupie pytania generują głupie odpowiedzi.
Kolejny raz wymyślasz cały scenariusz bazując na spojrzeniach. Daj spokój. Dorośli ludzie ROZMAWIAJĄ zamiast PATRZEĆ.
Jacy dorośli ludzie... To troll
Nie jestem żadnym trollem. Powtarzam - jeśli ktoś nie mam ochoty się wypowiedzieć to Prosze nie czytać tego watku
Ten wątek nie jest Twoim pierwszym, stąd moje pytanie czy każde dłuższe męskie spojrzenie wywołuje u Ciebie takie emocje i powód do głębszej analizy?
Generalnie z opisu sytuacji nie wynika, że on chciał choćby tytułowego seksu - na jakiej podstawie tak twierdzisz? Samo gapienie się może, ale NIE musi nic znaczyć, więc tym bardziej trudno ocenić czy jesteś w jego typie, czy może ma taki styl bycia albo zwyczajnie bawią go tego typu gierki. Można jednak założyć, że gdybyś rzeczywiście bardziej go zainteresowała, to wykonałby jakiś gest w Twoim kierunku. Jeśli tego nie zrobił, widocznie miał powód.
Powtarzam - jeśli ktoś nie mam ochoty się wypowiedzieć to Prosze nie czytać tego watku
To tak nie działa. Przede wszystkim, aby ktoś mógł stwierdzić czy chce się wypowiedzieć, czy nie, to najpierw musi zapoznać się z treścią. Po drugie jesteśmy na publicznym forum, a to niesie ze sobą takie ryzyko, że nie wszystkie odpowiedzi zgodne będą z oczekiwaniami.
9 2021-11-03 01:11:54 Ostatnio edytowany przez Mira Żmijewska (2021-11-03 17:47:49)
Facetowi spodobało się twoje ciało. Miał okazję, to pooglądał, jak pewnie ogląda przynajmniej kilka innych kobiet dziennie.
O nic mu nie musiało chodzić, nawet o seks.
Żeby chcieć od kogoś coś więcej, trzeba cokolwiek wiedzieć o tej osobie. Planowanie sobie czegokolwiek więcej w oparciu o sam "ogląd paszczowy" jest niedorzeczne.
Dlatego też twoje pytanie nie ma sensu.
A skąd mamy wiedzieć?
Chcesz aby ktoś z nas go wytropił, w wyniku wymyślnej akcji na modłę wywiadu porwał go, a następnie pod torturami powiedział prawdę?
Pewien chłopak, nieważne w jakich okolicznościach, obserwował mnie z pewnej odległości i cały czas się we mnie wpatrywał, patrzył na twarz. Po pewnym czasie znikł mi z pola widzenia i gdy się obrocilam stał za mną i patrzył na mój tyłek. Gdy zobaczył ze patrzę to odwrócił głowę i odszedł. Prośba o pomoc w interpretacji - czy jest szansa ze cała mu się podobam czy tylko myśli o seksi i dać sobie z nim spokoj? Zreszta nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze podejdzie bliżej…
Spodobała mu się twoja buzia. Więc przyszedł bezczelnie pooglądać "tyłek", figurę. Pofantazjował może, ale bał się zagadać. Ty zrobiłaś wrogą minę, aby odstraszyć gwałciciela i się spłoszył. Pewnie nie sprawiałaś wrażenia dziewczyny otwartej, ale raczej takiej, która musi amantów odganiać kijem.
Dzień Dobry. Przeczytałem wszystkie twoje tematy. W jednym z nich piszesz że uczęszczałaś na studia.
Zawsze myślałem że aby ukończyć studia trzeba mieć przynajmniej minimum inteligencji.
Wygląda na na to że tkwiłem w ogromnym błędzie.
Do Moderatora lub Moderatorki:
Przepraszam nie mogłem się powstrzymać .
13 2021-11-03 13:14:25 Ostatnio edytowany przez truskawki (2021-11-03 13:14:55)
truskawki napisał/a:Pewien chłopak, nieważne w jakich okolicznościach, obserwował mnie z pewnej odległości i cały czas się we mnie wpatrywał, patrzył na twarz. Po pewnym czasie znikł mi z pola widzenia i gdy się obrocilam stał za mną i patrzył na mój tyłek. Gdy zobaczył ze patrzę to odwrócił głowę i odszedł. Prośba o pomoc w interpretacji - czy jest szansa ze cała mu się podobam czy tylko myśli o seksi i dać sobie z nim spokoj? Zreszta nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze podejdzie bliżej…
Dzień Dobry. Przeczytałem wszystkie twoje tematy. W jednym z nich piszesz że uczęszczałaś na studia.
Zawsze myślałem że aby ukończyć studia trzeba mieć przynajmniej minimum inteligencji.
Wygląda na na to że tkwiłem w ogromnym błędzie.Do Moderatora lub Moderatorki:
Przepraszam nie mogłem się powstrzymać
.
Właśnie wystawiłeś ocenę sobie. Inteligentna osoba za jaka sie uważasz ma raczej ciekawsze zainteresowania niż czytanie wszystkich postów sprzed 10 lat randomowej osoby z forum
szybkilopez napisał/a:truskawki napisał/a:Pewien chłopak, nieważne w jakich okolicznościach, obserwował mnie z pewnej odległości i cały czas się we mnie wpatrywał, patrzył na twarz. Po pewnym czasie znikł mi z pola widzenia i gdy się obrocilam stał za mną i patrzył na mój tyłek. Gdy zobaczył ze patrzę to odwrócił głowę i odszedł. Prośba o pomoc w interpretacji - czy jest szansa ze cała mu się podobam czy tylko myśli o seksi i dać sobie z nim spokoj? Zreszta nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze podejdzie bliżej…
.
Właśnie wystawiłeś ocenę sobie. Inteligentna osoba za jaka sie uważasz ma raczej ciekawsze zainteresowania niż czytanie wszystkich postów sprzed 10 lat randomowej osoby z forum
Ale to tylko jedna strona, więc nie trzeba na to wiele czasu A posty są dość krótkie.
truskawki napisał/a:szybkilopez napisał/a:Dzień Dobry. Przeczytałem wszystkie twoje tematy. W jednym z nich piszesz że uczęszczałaś na studia.
.
Ale to tylko jedna strona, więc nie trzeba na to wiele czasu
A posty są dość krótkie.
Taka inteligencja musi się tłumaczyć? Rozumiem, ze forum jest okazja dla Ciebie wyłania swoich flustracji, pozostaje współczuć.
Mnie randomowe osoby z forum nie są w stanie obrazić wiec możesz próbować dalej
W którym miejscu Misinx Cię obraził? Zwrócił jedynie uwagę, że przeczytanie Twoich postów nie zajmuje wiele czasu.
W którym miejscu Misinx Cię obraził? Zwrócił jedynie uwagę, że przeczytanie Twoich postów nie zajmuje wiele czasu.
Zamiast odpowiedziec bądź nie jeśli się nie mam ochoty temat zamienił się w przepychankę w której nie mam zamiaru brać udziału. Zamykam temat a wszystkich frustratów prosze o przerzucanie się na inny temat dyskusji
Jeny, faceci patrzą się na miliony tyłków i podejrzewam ,że żadna z ich właścicielek nie ma podobnych rozkmin.