Mężczyzna 30+ z bogatą historią.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Mężczyzna 30+ z bogatą historią....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Mężczyzna 30+ z bogatą historią....

Witam. Temat jest ogólny i dotyczy moich doświadczeń z ostatnich 5 lat przy niejedno krotnej próbie poznania kobiety do tzw. tańca i różańca z którą można konie kraść i nie tylko.... Niestety życie pokazało delikatnie mówiąc inny scenariusz. Realnie i praktycznie patrząc na dzisiejsze szanse poznanie kobiety której możemy być 100% pewni i związku który będzie opierał się na co najmniej wzajemnym bez interesownym szacunku i wszystkim co powinno działać w dwie strony " Graniczy z niemożliwym". Muszę stwierdzić na własnych i nie tylko doświadczeniach iż bardzo dużo związków(nie wszystkie) z młodym stażem do max. +/- 3 lat ( dużo zmienia również ślub i dzieci przeważnie na gorsze) wygląda całkiem obiecująco... Tak mówią mi wielokrotnie że świat i ludzie się zmienili powiedziałbym że bardziej ludzie i płeć żeńska niestety. Spytałem też wielokrotnie dużo osób skoro ludzie się tak zmienili że przestali rozumieć i żyć według drugiego przykazania miłości " To po co w ogóle tworzą związki, zakładają rodziny i chcą w tym wszystkim MIŁOŚCI??? I szczerze nikt nie potrafił mi prostymi słowami odpowiedzieć na to pytanie... Na koniec chcę tylko powiedzieć do wszystkich co rozumieją nie tylko powierzchownie to co napisałem... Jesteśmy kimś więcej niż stworzeniami żyjącymi na tym świecie a miłość i szacunek jest tylko wtedy gdy jest odwzajemniona... POZDRAWIAM

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mężczyzna 30+ z bogatą historią....

Kobiety mogą to samo powiedzieć o facetach...  to chyba nie jest związane konkretnie z płcią...

3

Jeśli mamy na myśli konkretną grupę wiekową 30 i 40+ to niestety z moich obserwacji płeć żeńska częściej stawia swoją wyższość i próbę dominacji nad płcią przeciwną niż tak jak mówiłem dla tych co dosłownie rozumieją drugie przykazanie miłości.... I podkreślam że nie jestem obrońcą którejś ze stron... Dla mnie liczy się człowiek i jego serce a nie płeć....

4

A ten temat jaki ma cel poza najazdem na kobiety na kobiecym forum dyskusyjnym?

5

Witam. Drogie Panie wszelkie niepotrzebne emocje niczego tu nie zmienia. Nazwanie że jest to poprostu na kogoś najazd w tym temacie to tak jakby porównać czytanie tematu do rozmowy drugą osobą " Gdy jednym uchem wpuszczany a drugim wypuszczamy".

6

Ghost666 napisał/a:

Witam. Drogie Panie wszelkie niepotrzebne emocje niczego tu nie zmienia. Nazwanie że jest to poprostu na kogoś najazd w tym temacie to tak jakby porównać czytanie tematu do rozmowy drugą osobą " Gdy jednym uchem wpuszczany a drugim wypuszczamy".

Po pierwsze jestem jedna, więc nie musisz do mnie mówić w liczbie mnogiej, po drugie nie projektuj na mnie żadnych emocji, bo takich nie mam.
Pytam poważnie. Temat miał być o Twoich doświadczeniach, tymczasem skupiasz sięna tym, jakie to kobiety są złe i okropne. W pierwszym poście lecisz ogólnikami aż miło, powołujesz się na jakieś teorie nie wiadomo skąd i to, co mówią Ci inni. Nie piszesz natomiast nic o swoim doświadczeniu poza tym, że takowe istnieje.

Jaki więc jest sens zakładania takiego tematu, powtórzę, na KOBIECYM forum, jak nie najazd na kobiety?
Wbijasz tutaj i chcesz nam powiedzieć co właściwie? Że jesteśmy beznadziejne wszystkie? Spoko, powiem mężowi, czego może się spodziewać, jak przekroczę 40tkę.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Mężczyzna 30+ z bogatą historią....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024