Były chłopak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Były chłopak

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Były chłopak

Jakoś ostatnio  spotkałam eksa dwukrotnie. Pogadaliśmy.  Może i coś więcej  bym chciała.  A  on nie powiedział  że kogoś ma i że poważnie  myśli  o niej ? Czemu nie powiedział  ? Zastanawiam  się.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Były chłopak
Roza500 napisał/a:

Jakoś ostatnio  spotkałam eksa dwukrotnie. Pogadaliśmy.  Może i coś więcej  bym chciała.  A  on nie powiedział  że kogoś ma i że poważnie  myśli  o niej ? Czemu nie powiedział  ? Zastanawiam  się.

Bo nie musi Ci mowic takich rzeczy.

3

Na kawkę nie dał się wyciągnąć.  Nie powiedział dlaczego jak pytałam.  Z koleżanka  wczoraj  tak rozkminialismy. Ponoć będzie  ślub.  Bo sięoświadczył.  Plotkuja że to puszczalska panna. Może wstydził  się przed demna że z nią jest.

4

Roza500 napisał/a:

Na kawkę nie dał się wyciągnąć.  Nie powiedział dlaczego jak pytałam.  Z koleżanka  wczoraj  tak rozkminialismy. Ponoć będzie  ślub.  Bo sięoświadczył.  Plotkuja że to puszczalska panna. Może wstydził  się przed demna że z nią jest.

Bylas juz tu, prawda? Pod dwoma innymi nickami i tez mialas rozkminy, czemu on Ci nie mowi, skoro bierze z nia slub:)

Roza500 napisał/a:

Rany, jak ja lubię taką "logikę".
Tak. Na pewno jest z nią nieszczęśliwy, tylko wstydzi się do tego przyznać i nadal codziennie o tobie myśli, i na pewno żałuje, że ciebie zostawił.
Poczułaś się lepiej?

Jeśli chcesz mieć jakąś przyszłość, musisz zostawić przeszłość za sobą.

6

Spotkaliśmy się parę razy ale nie wyszło.  Kontakt  sam naturalnie  umarł pięć lat temu.

7

Lady Loka napisał/a:
Roza500 napisał/a:

Bylas juz tu, prawda? Pod dwoma innymi nickami i tez mialas rozkminy, czemu on Ci nie mowi, skoro bierze z nia slub:)

Yep! Aż chciałoby się zawołać - "szkoło ... wróć"!

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Były chłopak

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024