Jakoś ostatnio spotkałam eksa dwukrotnie. Pogadaliśmy. Może i coś więcej bym chciała. A on nie powiedział że kogoś ma i że poważnie myśli o niej ? Czemu nie powiedział ? Zastanawiam się.
Jakoś ostatnio spotkałam eksa dwukrotnie. Pogadaliśmy. Może i coś więcej bym chciała. A on nie powiedział że kogoś ma i że poważnie myśli o niej ? Czemu nie powiedział ? Zastanawiam się.
Bo nie musi Ci mowic takich rzeczy.
Na kawkę nie dał się wyciągnąć. Nie powiedział dlaczego jak pytałam. Z koleżanka wczoraj tak rozkminialismy. Ponoć będzie ślub. Bo sięoświadczył. Plotkuja że to puszczalska panna. Może wstydził się przed demna że z nią jest.
Na kawkę nie dał się wyciągnąć. Nie powiedział dlaczego jak pytałam. Z koleżanka wczoraj tak rozkminialismy. Ponoć będzie ślub. Bo sięoświadczył. Plotkuja że to puszczalska panna. Może wstydził się przed demna że z nią jest.
Bylas juz tu, prawda? Pod dwoma innymi nickami i tez mialas rozkminy, czemu on Ci nie mowi, skoro bierze z nia slub:)
Rany, jak ja lubię taką "logikę".
Tak. Na pewno jest z nią nieszczęśliwy, tylko wstydzi się do tego przyznać i nadal codziennie o tobie myśli, i na pewno żałuje, że ciebie zostawił.
Poczułaś się lepiej?
Jeśli chcesz mieć jakąś przyszłość, musisz zostawić przeszłość za sobą.
Spotkaliśmy się parę razy ale nie wyszło. Kontakt sam naturalnie umarł pięć lat temu.
Roza500 napisał/a:Na kawkę nie dał się wyciągnąć. Nie powiedział dlaczego jak pytałam. Z koleżanka wczoraj tak rozkminialismy. Ponoć będzie ślub. Bo sięoświadczył. Plotkuja że to puszczalska panna. Może wstydził się przed demna że z nią jest.
Bylas juz tu, prawda? Pod dwoma innymi nickami i tez mialas rozkminy, czemu on Ci nie mowi, skoro bierze z nia slub:)
Yep! Aż chciałoby się zawołać - "szkoło ... wróć"!