Pytanie o opinie - dziwna sytuacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pytanie o opinie - dziwna sytuacja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Unia21 (2021-06-26 19:43:32)

Temat: Pytanie o opinie - dziwna sytuacja

Czołem Społeczności mam pytanie w szczególności do kobiet bo trudno mi to zrozumieć.

Czy można kogoś kochać to jest swojego rówieśnika (eks dziewczyny) (dziewczyna 20 lat i chłopak 21 lat) chłopak pochodzi z bogatej rodziny, ma dostęp do super samochodów i jednocześnie być w relacji ze mną starszą osobą (33 lata) gdzie spotykaliśmy się po koleżeńsku (nie ukrywam mi się ona podoba) i jednocześnie zdarzał się seks rzadko bo rzadko ale zdarzał w tym roku co najmniej 3 razy od początku roku (bez całowania i przytulania), ja ją wspomagałem finansowo małe kwoty 500-600 PLN miesięcznie ale naprawdę wychodziliśmy na miasto w tym roku rzadziej niż w zeszłym roku i ona tej relacji nie ukrywała w tym sensie chodziliśmy po mieście do baru i restauracji.

Jak to jest możliwe że dziewczyna może mieć dostęp do kasy od swojego rówieśnika, nie bierze nic na 99% od niego wiele razy przyjeżdżała do mnie na rezerwie paliwa i miała ostatnie 10 złotych w portfelus i jedliśmy w maku, instagram pokazuje zażyłą relacje on jej kupuje kwiaty piszę że ją kocha najbardziej na świecie itp. i tak od pół roku, instagram jest pełny wspólnych relacji wyjść i czy jazd szybkimi samochodami a jednocześnie jest gotowa na układ ze mną. Ja się dowiedziałem i teraz tego nie chce w tym sensie powiedziałem jej że nie będziemy się spotykać (seks) za kasę możemy się kolegować i wychodzić czasami razem i ona się zgodziła, piszę mi że mnie serio bardzo lubi, ale żebym nie robił sobie nadziei wiadomo teraz nie jest tak jak dawniej rok temu spotykaliśmy się nawet 5-6 razy w tygodniu dzisiaj musi dzielić czas wink;) od razu mówię że jeźdzę słabą furą ale jestem zaradny życiowo dobrze zarabiam (10k netto).

Nie chodzi o mnie tylko o sytuację możecie coś napisać jak coś to będę odpowiadał. Mnie po prostu fascynuje ta sytuacja wink bo moje doświadczenie życiowe było takie że jak dziewczyna była związku kochała kogoś to nawet nie bylo możliwości zagadać a tutaj nie tyle odpisuje mi prawie zawsze, wychodzi ze mną po koleżeńsku to jeszcze zgadza się na układ a jak napisałem nie to też nadal chce sie spotykać wiadomo nie będzie to takie częste jak kiedyś o co tutaj chodzi.

Widzieliśmy się wczoraj a jutro przychodzi do mnie posprzątać mi mieszkanie, nie potrafie inaczej więc za pracę dam jej 100 PLN bo to naprawdę będzie cięzka praca mam bałagan duży ;)hahha chciałem tylko powiedzieć że docelowo miał to być seks ale ktoś mi doradził abym tego nie robił więc seksu nie będzie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pytanie o opinie - dziwna sytuacja

Wygląda mi to na trolla i dzieciaka,  ale co ja tam wiem...  O,  wiem że 100 zł to stanowczo za mało za ogarnięcie  chaty big_smile

3 Ostatnio edytowany przez Unia21 (2021-06-26 20:34:28)

Nie wiem jak zachowuje się wśród swoich rówieśników ale przy mnie jest osobą dojrzałą, my się wgl nie kłóciliśmy nigdy mnie nie krytykowała itp. zdarzało się że to ja miałem humory i to ona się mnie pytała "czy wszystko w porządku"

I żeby było jasne ta dziewczyna ma mnóstwo znajomych może sobie przebierać i wychodzić do maka, na przejażdzki autem z wieloma mężczyznami, ale ze mną się najczęściej spotykała, teraz oczywiście jest inaczej od 3 tygodniu, nie ukrywam trochę ją zwyzywałem/zrobiłem scen i próbuje odbudować znajomość, przy czym jak ja ją "jechałem" to ona nic a ona ma przecież temperament wink potrafi zbluzgać

4

Istotka6 napisał/a:

Wygląda mi to na trolla i dzieciaka,  ale co ja tam wiem...  O,  wiem że 100 zł to stanowczo za mało za ogarnięcie  chaty big_smile

Tym razem MERCEDES został zamieniony na "fajną furę" ale w zamian podane zostały zarobki big_smile

Jak ma być na bogato to daj jej 500zł i powiedz, że reszty nie chcesz bo drobnych w portfelu nie trzymasz.

PS. Pewnie jeździsz BMW i dlatego nie możesz się od niej odgonić

5

jej rówieśnik jeżdzi BMW za 250k ja jeżdże audi kombii za 7k

6

Też pomyślałam  o BMW!  big_smile

A nie wolisz  Autorze Drogi,  zabrać wyjątkowo  zamiast  do Maka  to może KFC? Pokaz,  że jest Tobie wyjątkowa,  bo do maka  to przecież z każdym znajomym może pójść

7

Napisałem o maku, natomiast jest oczywiste że jadaliśmy w restauracji, wyjeżdzaliśmy nad zalew, jadaliśmy w pizzeri itp. jeszcze 3 tygodnie temu był temat wyjazdu nad morze ale temat niestety upadł moim zdaniem dlatego że ją trochę pojechałem i trochę się teraz sytuacja zmieniła dlatego próbuje to jakoś odbudować ale już normalnie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pytanie o opinie - dziwna sytuacja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024