Nietypowy fetysz... Dziewczyny, które boksują, rękawice bokserskie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nietypowy fetysz... Dziewczyny, które boksują, rękawice bokserskie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Olinka (2020-12-28 02:05:05)

Temat: Nietypowy fetysz... Dziewczyny, które boksują, rękawice bokserskie

Cześć!

Jestem młodym gościem, 20+ (jeśli ma to znaczenie to 24 tongue) i od niedawna spełniam swoje najstarsze i najbardziej skrywane fantazje. Otóż gdy byłem jeszcze kilkunastoletnim dzieciakiem, gdzieś jeszcze w podstawówce, trafiłem w telewizji na jakiś serial z Natalią Oreiro w którym grała bokserkę. To była jakaś scena jej walki bokserskiej. Jak zobaczyłem śliczną dziewczynę w rękawicach bokserskich i całym tym stroju, spoconą, w ringu, walczącą z przeciwniczką to od razu w brzuszku pojawiły się motylki i czułem różne efekty uboczne okresu pokwitania.
Od dzieciaka jarały mnie dziewczyny, które boksują, czy to w filmach, czy jak po prostu spotykałem ćwiczące. Od roku jestem w związku z dziewczyną, która kiedyś boksowała i teraz wykorzystujemy to do zabaw przedłóżkowych, kupiliśmy rękawice i czasem sobie sparujemy, a potem się kochamy. Zastanawiam się na ile popularny jest to fetysz i czy w ogóle?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nietypowy fetysz... Dziewczyny, które boksują, rękawice bokserskie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024