Co o tym myśleć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co o tym myśleć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: Co o tym myśleć?

Hej wszystkim smile

Jestem nowy na tym forum.

Pisze ponieważ zastanawia mnie o co chodzi mojej EX. Byłem w 4,5 letnim związku i był to nasz pierwszy poważny związek. Jakoś 2,5 miesiąca temu zostalem porzucony dla innego z którym spotykała się przed zerwaniem. Poznała go w Krakowie 3 miesiace przed rozstaniem otrzymywali przyjacielski kontskt. Najgorsze mam za sobą, przez pierwsze 3 tygodnie troche desperowałem, ale nie byłem nigdy w takiej sytuacji, potem już byłem cicho i nie kontaktowałem się z nią. Rozstalismy się raczej w zgodzie, na początku mówiła że to przerwa a potem po 2 tygodniach napisała, że nie chce wracać.

Od 3 tygodni raz w tygodniu wysłała mi na instagramie 3 rzeczy:

1. Filmik jak maluję sobie obraz napisała "relaksik" - z mojej strony zero reakcji
2. Zdjęcia kota brytyjskiego, że umiera z słodkościm - odpisałem ze fajny i faktycznie słodki potem z dupy wysyłałem ładne zdjęcie miejscowości we włoszech.
3. Zdjęcie które robiłem przyjacielowi i jego dziewczynie, byłem oznaczony na fejsie. Głównie o to chodziło, że byłem oznaczony Była nie lubi moje przyjaciela - z mojej strony zero reakcji.

Po co ona mi to wysyła? Nie chce kończyć znajomości? Czy tęskni?

Dodam, że 3 tygodnie temu widziałem jak ma profil na tinderze, wysłałem jej zdjęcie to powiedział że potrzebuję więcej obserwujacych na insta i to dlatego potem usunęła profil. Wiem, że jej nowy poznał jej rodzinę, ma jej kuzyna w znajomych.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez jjbp (2020-12-17 20:37:41)

Odp: Co o tym myśleć?

A na instagramie przypadkiem nie można tworzyć grup do których możesz wysyłsz swoje story czy coś w tym stylu? Nie wiem doładnie, sama tego nie robię, ale mam kilka koleżanek od których co rusz dostaje direct messages które nie są na pewno tylko dla mnie, to są jakieś takie ogólne rzeczy które idą do większej ilości osób. Te relaksiki i koty z tym mi się skojarzyły.

Po drugie natomiast mam nadzieję że wiesz że tracisz czas rozkminiając takie rzeczy? Serio, w 100% przypadkach z którymi się spotkałam pierdoły typu polajkowanie zdjęcia NIC nie oznaczały. To takie dopatrywanie się czegoś tam gdzie tego nie ma

3

Olej ja i olej temat. Widac juz na pierwszy rzut oka, ze jest niedojrzala emocjonalnie. Ma Cie gdzies, temat zamknela, ale chce podbudowac swoje ego i wartosc patrzax jak byly za nia skamle. Nie, nie wroci, niewazne czy przestaniesz sie za nia uganiac czy nie.

Nabierz szacunku do samego siebie i miej wylane na nia i na jej gierki.

4

Bardziej zadałbym pytanie, czy Ty nadal tęsknisz za nią ???
Nie wiem jaka była przyczyna Waszego zerwania - ale jedno jest pewne, porzuciła Cię dla innego i kręciła z nim będąc jeszcze z Tobą (tutaj nie trzeba komentarza takiego zachowania)
Jak wyżej napisali - całkowicie ją zlej, ta kobieta z pewnością do poukładanych nie należy...

Chcesz być WOLNY ??? zapomnieć o niej - zablokuj wszelkie kontakty z nią !!! Bo coś czuje, że się jeszcze łudzisz na coś ???
Ona kręciła z dwoma facetami jednocześnie - to nie jest dobry materiał na dziewczynę, a tym bardziej żonę...
Szkoda czasu...

Dalszy komentarz zbędny - życzę powodzenia w dalszym życiu !!!

5

Artiii napisał/a:

Chcesz być WOLNY ??? zapomnieć o niej

Niestety nie i ona bardzo dobrze o tym wie. smile

6

Właśnie pół godziny temu, ją odobserwowalem z insta po obydwóch stronach jak jej kuzyna i jej przyjaciółkę.

Macie rację za bardzo ją stalkuje.

7

Koniec tego, było minęło. Na szczęście jej zachowanie pomaga mi w zapominaniu o niej.

Po rozstaniu bardzo często dodawała na insta story swoje selfie, sukieneczki itp. Tak bardzo często, że aż miałem lekka obraze

8

prego napisał/a:
Artiii napisał/a:

Chcesz być WOLNY ??? zapomnieć o niej

Niestety nie i ona bardzo dobrze o tym wie. smile

Masz rację smile))

Jego wola, jego życie...

9

Napisz jej że jakby co to wie gdzie cie szukać jak będzie chciała się spotkać z tobą porozmawiać ale sam wypisujesz się z tych jej gierek i niech nie zawraca ci tyłka. Okazując jej taką słabość i płaszcząc się przed nią tylko ją bawisz i wzmacniasz. Ona zerwała i odeszła, niech ona teraz wykazuje inicjatywę jeśli chce wracać i coś naprawiać z tobą. No a tak to żyj i zajmij się czymś nie absorbując się tak jej osobą. Odetnij się, resztę czas i życie zweryfikuje. Ty byś musiał w sobie pozmieniać wiele, ona też skoro taka księżniczka. No ale to mówię do tanga trzeba dwojga. Tak to nic na siłę..

10

Hej

Pisałem z moją ex podczas świat i dowiedziałem się, że cały czas ma do mnie uczucia i skłamałaby gdyby nie powiedziała że mnie nie kocha, ale ostatecznie boi się wrócić bo za dużo zrobiłem jej krzywdy i woli dać szansę temu innemu. Dopisała, że może kiedyś do siebie wrócimy, że cały czas to analizuje i ma blokadę by wrócić. Nie chcę bym się odcinał, chce mieć koleżeńskie relacje i jakiś kontakt.

Z tego co widziałem to dawała tamtemu innemu serduszka pod zdjęciami na insta, ale na Facebooku i po relacjach nic nie widać że są razem. Napisała mi też że spotyka się z nim, ale czy oficjalnie są chyba nie. Chyba idą razem na sylwestra gdzieś.

Napisałem jej, że nie potrafie być jej kolega i muszę się odciąć, trochę prosiła że tego nie chce ale nie będzie mnie zmuszać. Dopisałem, że trochę czuje się zdradzany i przeprosiłem za swoje krzywdy.

Jak myślicie walczyć czy dać czas? Boję się, że jak oleje to już będzie totalny kobiec powrotu. Skoro ma jescze uczucia i sama do końca nie wie to może warto się odezwać raz na jakiś czas bez nacisku. Teraz ma przerwę świąteczna na studiach i ferie za niedługo.
Mieliście podobnie?

11 Ostatnio edytowany przez Britan (2020-12-27 15:52:35)

asyn34 napisał/a:

Hej

Jak myślicie walczyć czy dać czas? Boję się, że jak oleje to już będzie totalny kobiec powrotu. Skoro ma jescze uczucia i sama do końca nie wie to może warto się odezwać raz na jakiś czas bez nacisku. Teraz ma przerwę świąteczna na studiach i ferie za niedługo.
Mieliście podobnie?

Uwierz nam. Odetnij się od niej.
Tak będzie lepiej dla Ciebie.

asyn34 napisał/a:

skłamałaby gdyby nie powiedziała że mnie nie kocha, ale ostatecznie boi się wrócić bo za dużo zrobiłem jej krzywdy i woli dać szansę temu innemu.

Aż mnie skręca.
Jakiej krzywdy?

12

asyn34 napisał/a:

Napisałem jej, że nie potrafie być jej kolega i muszę się odciąć,

To takie standardowe, że aż zęby bolą.
No i niemęskie...
Albo się odetnij bez jęczenia, albo jej nie szantażuj, że się odetniesz.

... ale nie będzie mnie zmuszać.

A cóż miała powiedzieć...

Dopisałem, że trochę czuje się zdradzany

Nie czas na ckliwe zagrania na emocjach.
Wywołując w niej żal męskości Ci nie przybywa.

i przeprosiłem za swoje krzywdy.

OK. Może być.
Chociaż lepiej, aby ona zauwazyła w Tobie zmianę, a nie słyszała przeprosiny.

Nie znikaj. Nie bądź zazdrosny. NIe wypytuj, nie śledź, nie podejrzewaj. Nie wspominaj o nowym chłopaku. Zachowuj się jak mężczyzna, którego ona by chciała poznać i być przez niego poderwaną. Czyli zacznij wszystko od nowa -- podryw, zainteresowanie, ... czekaj, czekaj, nie znikaj, czekaj, czekaj. Może się uda. Może.

13

asyn34 napisał/a:

Hej

Pisałem z moją ex podczas świat i dowiedziałem się, że cały czas ma do mnie uczucia i skłamałaby gdyby nie powiedziała że mnie nie kocha, ale ostatecznie boi się wrócić bo za dużo zrobiłem jej krzywdy i woli dać szansę temu innemu. Dopisała, że może kiedyś do siebie wrócimy, że cały czas to analizuje i ma blokadę by wrócić. Nie chcę bym się odcinał, chce mieć koleżeńskie relacje i jakiś kontakt.

Z tego co widziałem to dawała tamtemu innemu serduszka pod zdjęciami na insta, ale na Facebooku i po relacjach nic nie widać że są razem. Napisała mi też że spotyka się z nim, ale czy oficjalnie są chyba nie. Chyba idą razem na sylwestra gdzieś.

Napisałem jej, że nie potrafie być jej kolega i muszę się odciąć, trochę prosiła że tego nie chce ale nie będzie mnie zmuszać. Dopisałem, że trochę czuje się zdradzany i przeprosiłem za swoje krzywdy.

Mieliście podobnie?

Ona się Tobą nadal bawi, a Ty się dajesz jak dziecko...

Asyn nie umiesz słuchać, po co tu piszesz na Forum, jak żadnych, powtarzam żadnych, nawet najmniejszych wniosków nie wyciągasz z tego...
Ty masz 34 lata??? A ona ile ma ???

14

Ja 24 ona 21.

15

asyn34 napisał/a:

Ja 24 ona 21.

Oki to wiele wyjaśnia, bo już myślałem, że 34:)

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Co o tym myśleć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024