Hej wszystkim
Jestem nowy na tym forum.
Pisze ponieważ zastanawia mnie o co chodzi mojej EX. Byłem w 4,5 letnim związku i był to nasz pierwszy poważny związek. Jakoś 2,5 miesiąca temu zostalem porzucony dla innego z którym spotykała się przed zerwaniem. Poznała go w Krakowie 3 miesiace przed rozstaniem otrzymywali przyjacielski kontskt. Najgorsze mam za sobą, przez pierwsze 3 tygodnie troche desperowałem, ale nie byłem nigdy w takiej sytuacji, potem już byłem cicho i nie kontaktowałem się z nią. Rozstalismy się raczej w zgodzie, na początku mówiła że to przerwa a potem po 2 tygodniach napisała, że nie chce wracać.
Od 3 tygodni raz w tygodniu wysłała mi na instagramie 3 rzeczy:
1. Filmik jak maluję sobie obraz napisała "relaksik" - z mojej strony zero reakcji
2. Zdjęcia kota brytyjskiego, że umiera z słodkościm - odpisałem ze fajny i faktycznie słodki potem z dupy wysyłałem ładne zdjęcie miejscowości we włoszech.
3. Zdjęcie które robiłem przyjacielowi i jego dziewczynie, byłem oznaczony na fejsie. Głównie o to chodziło, że byłem oznaczony Była nie lubi moje przyjaciela - z mojej strony zero reakcji.
Po co ona mi to wysyła? Nie chce kończyć znajomości? Czy tęskni?
Dodam, że 3 tygodnie temu widziałem jak ma profil na tinderze, wysłałem jej zdjęcie to powiedział że potrzebuję więcej obserwujacych na insta i to dlatego potem usunęła profil. Wiem, że jej nowy poznał jej rodzinę, ma jej kuzyna w znajomych.