Pierwszy seks, gruby penis - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pierwszy seks, gruby penis

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

1 Ostatnio edytowany przez AdammK (2020-12-14 16:56:33)

Temat: Pierwszy seks, gruby penis

Cześć, nie uprawiałem jeszcze nigdy seksu, moja dziewczyna tez nie, jesteśmy ze sobą już dłuższy czas i wydaje mi sie, ze niedlugo to zrobimy. Ostatnio duzo wieczorow spedzamy na dotykaniu sie, masturbacji i mozna powiedziec, ze robimy wszystko oprocz pełnego seksu. Boje sie tylko, ze kiedy w koncu dojdzie do tego to moją dziewczynę może to boleć. Wiem, ze bol w tym przypadku jest chyba nieunikniony, ale chcialbym zeby byl jak najmniejszy. Myślę, ze mam problem z penisem i jego grubością. Długość jest normalna taka przeciętna, ale grubość jest już dość duża. Kiedy robie dziewczynie palcowke i to bardziej tak po brzegu to jest bardzo ciasna i boje sie, ze będzie problem i z bólem i z ogólnym wlozeniem penisa, ona sama często smieje się i mówi, że nie wie jak to pomieści. Ja sie smieje z jej zartow, ale zaczynam się serio obawiac. Czy sama dluga gra wstepna, calowanie, delikatna palcowka pomoga w tym? Chcialbym uslyszec jakies sprawdzone rzeczy przed rozpoczeciem takiego pelnego seksu

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwszy seks, gruby penis

W poniedziałek włóż penisa na 1mm...
We wtorek na 2mm...
W środę na 3mm...
W czwartek na 4mm...

Raportuj nam na którym milimetrze jesteś i jak sobie radzicie z bólem.

3

I po co ten sarkazm? Nie pytalem na jaka glebokosc wkladac penisa tylko jakie sa najlepsze sposoby na rozluznienie partnerki przed pierwszym seksem tak, zeby zminimalizowac ten bol i dyskomfort

4

Owszem, dluga gra wstępna i maksymalne, jakie się da, rozluźnienie to najważniejsze w takiej sytuacji, im mniej stresu tym lepiej, chociaż zdaje sobie sprawę, ze pierwszy raz często jest stresujący, bo to całkiem nowe przeżycie, ale skoro macie juz "zabawy" za sobą, czyli jesteście obyci ze swoimi ciałami, to nie ma juz takiego pierwszego wstydu, a to dobrze smile można pomyśleć o jakimś żelu, żeby poślizg był lepszy i nic na siłę, jak się nie uda za pierwszym razem to nie ma co robić tragedii i spróbować kolejny raz wink podobnie z pozycja, wiem, ze zalecana jest klasyczna, ale nie zawsze się sprawdza, warto spróbować wówczas innej. U mnie przykładowo tak było, przy klasycznej bolało mnie tak bardzo, ze nie dało rady, ale w innej poszło sprawnie i bol tylko lekki. Pomyślcie jeszcze o zabezpieczeniu, jeśli to ma być prezerwatywa to proponuje popróbować wcześniej, żeby nauczyć się prawidłowego zakładania i się tym dodatkowo nie stresować później. No i kwestia tej grubości penisa, jeśli faktycznie Twój penis jest spory to taka klasyczna prezerwatywa może być za mała i będzie potrzebna w większym rozmiarze, tak są różne rozmiary big_smile kupić kilka wcześniej i dopasować, powodzenia smile

5

Dzieki za podpowiedzi. Oprócz podstawowych pieszczot, często się wzajemnie masturbujemy i uprawiamy seks oralny, moja dziewczyna woli minetkę niż palcowke, a jak palcówkę to delikatną bez głębszego wsuwania palców i dlatego sie troche obawiam, czy przed wlozeniem penisa rozluznic ja juz w srodku palcami czy moze darowac to sobie, zeby nic wczesniej nie podraznic?

6

Mistrzu zdajesz sobie sprawę, że ewolucja tak to zaprojektowała, że tą samą drogą musi się przecisnąć główka dziecka ? To dość mocno elastyczne miejsce i nie sądzę by Twój organ, przy całym szacunku dla jego parametrów big_smile, narobił jej jakiś szkód. Lęki jakich doświadcza Twoja dziewczyna biorą się przede wszystkim z emocjonalnych zahamowań i z historii, których się naczytała, nasłuchała. Po prostu musi być komfortowo, intymnie i dziewczyna musi być całkowicie pewna, że tego chce. Musi być podniecona. Do tego nie musisz jej pakować palców, choć palcami łatwo wyczujesz czy już jest podniecona. A potem po prostu delikatnie, powoli, do przodu. Jeśli będzie chciała, żebyś się wycofał to się wycofaj.

7

Misinx napisał/a:

Mistrzu zdajesz sobie sprawę, że ewolucja tak to zaprojektowała, że tą samą drogą musi się przecisnąć główka dziecka ? To dość mocno elastyczne miejsce i nie sądzę by Twój organ, przy całym szacunku dla jego parametrów big_smile, narobił jej jakiś szkód. Lęki jakich doświadcza Twoja dziewczyna biorą się przede wszystkim z emocjonalnych zahamowań i z historii, których się naczytała, nasłuchała. Po prostu musi być komfortowo, intymnie i dziewczyna musi być całkowicie pewna, że tego chce. Musi być podniecona. Do tego nie musisz jej pakować palców, choć palcami łatwo wyczujesz czy już jest podniecona. A potem po prostu delikatnie, powoli, do przodu. Jeśli będzie chciała, żebyś się wycofał to się wycofaj.

Wypowiedział się ktoś bez waginy. Niezależnie od tego, jak została zaprojektowana, to ból jest realny i elastyczność nie ma tu nic do rzeczy, jeśli chodzi o wyrządzone "szkody". Przyczyna może być psychiczna, może być medyczna. Ja tam bez wcześniejszego przygotowania palcami nie dałabym rady, niezależnie od przyczyny bólu. Czasem nawet tampon sprawia problem. Ot, każdy jest inny, niektórzy mogą tego potrzebować.

8 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2020-12-14 23:34:10)

Wypowiem  się ja, jako ktoś kto miał podobnie  do Twojej partnerki.  Na początku na pewno  nie jest idealnie,  musicie się siebie  nauczyć  więc wyluzuj.  Kilka razy i będzie dobrze bo początkowo oczywiście jest stres  i takie tam,  ale nie zapominaj  o naprawdę dobrej  grze wstępnej a co lubi ona,  to już chyba powinieneś wiedzieć lub po prostu  zapytaj,  lub patrz na jej zachowania.  Polecam też butelkę wina dla rozluźnienia.  Pamiętajcie mu być przy sobie prezerwatywy (koniecznie bo może czuć lęk  przed ciążą) no i lubrykant  dla poślizgu i mniejszego bólu.  Miejcie  na uwadze że może być krew  więc może obok ręcznik? 

Wyluzujcie,  nawet jeśli pierwszy  raz nie będzie najlepszy  (zwykle tak jest) to trening  czyni mistrza,  za jakiś czas będziecie się z tego śmiać smile 

No i nie przejmuj się wielkością penisa,  Ją  to może "przerazic"  ale nie takie rozmiary  pomieści cipka,  jak kolega wyżej wspomniał,  nie bez powodu ma naprawdę duże możliwości,  w końcu tedy wychodzą dzieci wink

Prxy odpowiednim  rozluźnieniu i ilości  wina,  grubość nie ma aż takiego znaczenia smile więc gra wstępna jest koniecznością tongue

9

Jeśli się zaspokajacie oralnie to moze w ramach tej gry wstępnej zrób jej minete, jak będzie miała orgazm to się i rozluźni i będzie bardziej mokro wink

10 Ostatnio edytowany przez Gary (2020-12-14 23:48:52)

AdammK napisał/a:

I po co ten sarkazm? Nie pytalem na jaka glebokosc wkladac penisa tylko jakie sa najlepsze sposoby na rozluznienie partnerki przed pierwszym seksem tak, zeby zminimalizowac ten bol i dyskomfort

Nie było sarkazmu. Małymi kroczkami postępuj i będzie dobrze.

Z twojego postu wyłania się taki obraz, że chcesz przejść przez pewną procedurę, po wykonaniu której dziewczyna będzie gotowa abyś w nią wszedł. Tymczasem trzeba praktykować, a kiedy całkiem w nią wejść to niech ona zadecyduje.

W szczególności ona może być u góry w pozycji na jeźdzca -- sama reguluje jak głęboko penis wchodzi i nie musi za wiele przy tym mówić -- korzystacie ze zmysłowości czyniąc postępy. Cokolwiek nie wymyślisz, to zawsze nadejdzie moment, kiedy penis będzie chciał wejść do cipki, więc można zacząć od tego momentu zabawy.

11

Monoceros napisał/a:
Misinx napisał/a:

Wypowiedział się ktoś bez waginy. Niezależnie od tego, jak została zaprojektowana, to ból jest realny i elastyczność nie ma tu nic do rzeczy, jeśli chodzi o wyrządzone "szkody". Przyczyna może być psychiczna, może być medyczna. Ja tam bez wcześniejszego przygotowania palcami nie dałabym rady, niezależnie od przyczyny bólu. Czasem nawet tampon sprawia problem. Ot, każdy jest inny, niektórzy mogą tego potrzebować.

A czy osobnik bez waginy powiedział, że ból jest nierealny ?

12

Może się niepotrzebnie uruchamiam, ale teksty pt.
- nie narobisz jej szkód
- jej lęki biorą się z emocjonalnych zahamowań
- nie musisz jej pakować palców.

Moim zdaniem brzmią jak bagatelizowanie odczuć i potrzeb tej dziewczyny.

13

Monoceros napisał/a:

- nie narobisz jej szkód

Niczego nie bagatelizuję w tej kwestii. Jeśli tak to zabrzmiało to przepraszam.

14

może warto aby partnerka odwiedziła fizjoterapeutkę uroginekologiczną? Może ma zbyt pospisane MDM? Dobrze działające MDM przydadzą się każdemu i każdej bez względu na wiek

15 Ostatnio edytowany przez adiafora (2020-12-15 16:08:26)

jakies niepotrzebny spiny w tym wątku a przecież to tylko teoretyczne rozważania autora w temacie. Dziewczyna na razie się śmieje i żartuje z tego. Może więc  nie ma w ogóle dla niej  tematu.
Autorze wyluzuj. Sam się nakręcasz niepotrzebnie, co może udzielić się Twojej dziewczynie, gdy będziesz tak przezywał, że możesz jej sprawić ból. Większość kobiet przechodzi pierwszy raz bez jakichś większych problemów. Będziecie się martwić, gdy będzie realny problem, np. pochwica.

16 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-12-15 16:56:52)

Póki nie spróbujecie, to się nie przekonacie. To, że Ci się wydaje taka 'ciasna' to jedno, natura tym zajęła. wink
Oczywiście mogą pojawić różne komplikacje, nawet ból itd., ale to wyjątki związane często z jakąś chorobą.
Jako kobieta Ci powiem, że jeżeli oboje jesteście zdrowi to grubość penisa tylko jest na plus wink Po prostu kobieta musi być wystarczająco podniecona (mokra) a potem powoli, milimetr po milimetrze.. jak pisał Gary.
A to jak ją do takiego stanu doprowadzisz, to inna sprawa. Macie już wiele za sobą, powinieneś wyczuć kiedy jest podniecona i mokra. Za pierwszym razem może nie udać. Też kwestia pozycji. Tu kilka kobiet pisało wprost, że wtedy warto nie od klasycznej znacząc, tylko kiedy kobieta na górze. Przy klasycznej pozycji warto pomyśleć o np. poduszce pod spodem. Kombinujcie smile
Powodzenia! smile

17

Panie Adamie, gruby penis to same plusy. Partnerka doceni, może nie za pierwszym razem LECZ każdy kolejny to będzie czysta rozkosz. Pozdrawiam serdecznie i życzę owocnych efektów.

18

Monoceros napisał/a:

- nie narobisz jej szkód

Niestety bardzo egoistyczne podejście nie uwzględniające dziewczyny. Dokładnie to samo napisałam. Jak można porównać pierwszą penetrację do porodu w którym robi się w bólach rozwarcie? Ręce opadają. Nie chciałabym z autorem tego wpisu przeżyć pierwszego razu i szalenie współczuję takiej dziewczynie, jeśli istnieje.

19

Szi napisał/a:
Monoceros napisał/a:

- nie narobisz jej szkód

Niestety bardzo egoistyczne podejście nie uwzględniające dziewczyny. Dokładnie to samo napisałam. Jak można porównać pierwszą penetrację do porodu w którym robi się w bólach rozwarcie? Ręce opadają. Nie chciałabym z autorem tego wpisu przeżyć pierwszego razu i szalenie współczuję takiej dziewczynie, jeśli istnieje.

Genialna "psychoanaliza". Ile płacę ?
Aha... Na dziewice jestem już za stary, więc nie musisz współczuć.

20 Ostatnio edytowany przez pyszneSalami (2020-12-16 23:12:45)

Misinx napisał/a:

Ludzie, przecież w tym poście nie ma niczego złego... Przecież to sama prawda, że dziewczyna potrzebuje komfortu i rozluźnienia, by było łatwiej. Nikt nie mówi, że facet ma egoistycznie wpychać swój interes, wymowa tego posta jest całkowicie inna...

21 Ostatnio edytowany przez Misinx (2020-12-17 10:02:53)

pyszneSalami napisał/a:
Misinx napisał/a:

Ludzie, przecież w tym poście nie ma niczego złego... Przecież to sama prawda, że dziewczyna potrzebuje komfortu i rozluźnienia, by było łatwiej. Nikt nie mówi, że facet ma egoistycznie wpychać swój interes, wymowa tego posta jest całkowicie inna...

Nie znasz się !!!! Koleżance tu wyżej ręce opadły, a Ty to lekceważysz. Wstydu nie masz wink Jak pisze, że jestem egoistą, to jestem. Ja w to wierzę. Muszę tylko jakąś dziewicę sobie poszukać.

Moderacjo już nie będę off topował smile

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pierwszy seks, gruby penis

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024