Nie wiem co zrobić , potrzebuje obiektywnej oceny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co zrobić , potrzebuje obiektywnej oceny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Nie wiem co zrobić , potrzebuje obiektywnej oceny

Witam , mam 22 lata , byłam z chłopakiem 4 lata , zerwał ze mną 2 msc temu bo mu się uczucia wypaliły i nie kocha mnie , po zerwaniu nie mieliśmy kontaktu przez 3 dni , potem kontakt się utrzymywał , okazało się ze zauroczył się w innej , niby to nie przez nią zerwał ale ja myśle ze to przez to, między nami od jakiegoś czasu zaczęło się psuć , ja byłam chorobliwie zazdrosna , za bardzo sie starałam w związku , on nie musiał nic robić , nie musiał się o mnie nigdy starać ,  wiedział ze nigdy go nie zostawię , nie mieliśmy znajomych, żadnych zajęć , hobby , własnego zycia , jak się nie widzieliśmy to siedzieliśmy w domu, wkradła się rutyna , spotkania były dla nas czymś normalnym, rutynowym , wiec myśle ze przez to mogło się psuć , jednak po zerwaniu po paru dniach kontakt mieliśmy codzienny , raz dawał mi nadzieje , potem odbierał , był zazdrosny , wypytywał czy kogoś mam , a potem mówił ze myśli o tamtej dziewczynie ale o mnie tez , ze nie wie co robić , teraz wybrał niby mnie ( sama mu podpowiadałam żeby poszedł do niej skoro nie wie kogo wybrać) i chce spróbować ze może uczucia mu wrócą , ale wiem ze tamta siedzi mu w głowie , ale chce się przyjaźnić i spróbować ale nie daje mi gwarancji ze mu wrócą te uczucia , kontakt próbowałam zerwać wczensiej ale zawsze do tego nie dopuszczał , był zazdrosny , jak dowiedział się niedawno ze spotkałam się z kolega to wydzwaniał do mnie 20 razy , dzwonił do mojej mamy żeby mi kazała odebrać telefon , pisał ze chce wrócić, ze tylko mnie chce itp przyjechał , pytał się czy dam mu szanse a 2 dni później znowu pisał ze się waha myśli o tamtej ale ostatecznie wybrał mnie , nie wiem co mam robić już , kocham go , ale nie wiem czy próbować się przyjaźnić i na nowo zakochać czy odpuścić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co zrobić , potrzebuje obiektywnej oceny

Jeden związek i problemy z nim związane to jeden wątek na naszym forum.
Kontynuuj w swoim poprzednim temacie - https://www.netkobiety.pl/t124327.html
Zapoznaj się również ponownie z naszym regulaminem i nie zaśmiecaj forum dublami.
Moderator IsaBella77

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co zrobić , potrzebuje obiektywnej oceny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024