Sex randka ze znajomym z dawnych lat? Zaryzykowac? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sex randka ze znajomym z dawnych lat? Zaryzykowac?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-11-23 23:26:34)

Temat: Sex randka ze znajomym z dawnych lat? Zaryzykowac?

Hej Kochane! Moze wyda wam sie smieszne ale jestem 2lata sama po rozwodzie i nie mialam zadnego partnera, od jakiegos czasu rozmawiam ze znajomym z dawnych lat, ktory tez jest po rozwodzie ze chcialby sie spotkac, ze jestem jego niespelniona miloscia i ze bardzo mnie pragnie... ze czeka na to juz tyle lat Tez mi sie podoba, sama nie wiem czy gotowa jestem na zwiazek wiec taka opcja chyba nie najgorsza, ale boje sie ze sie z czasem zakocham - bez wzajemnosci, bo dla niego bedzie to tylko bzykanko. Boje sie odrzucenia.

Pomozcie, moze byliscie w takiej sytuacji? A moze jestescie w stanie cos doradzic smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sex randka ze znajomym z dawnych lat? Zaryzykowac?

Nie jesteś gotowa na Seks bez zobowiązań,  odpuść.  Jesteś spragniona miłości,  bliskości a nie seksu  bez uczuć.  Inaczej byś się nie bała,  że się zaangażujesz. W głębi  serca myślę że liczysz na związek,  prawda?
W taki układ trzeba wchodzić  na chłodno, dla zabawy. 
Byłam w czymś takim

3

A nie możecie się spotkać na zwykłą randkę? Poczekać z pójściem do łóżka? Może coś z tego wyjdzie? Znam takie pary gdzie po latach odzywał się kolega ze szkoły, dawny skryty wielbiciel i są razem.

4 Ostatnio edytowany przez Olinka (2020-11-26 00:45:20)

Hmm te wszystkie watpliwosci to chyba wlasnie ten strach przed nieznanym. Dawniej nie weszlabym w taka relacje, nawet bym nie brala tego pod uwage, chyba mialam lepsza wartosc siebie... a teraz to tak jakby lepsze to niz nic chyba tak to wyglada

-----------

aniuu1 napisał/a:

A nie możecie się spotkać na zwykłą randkę? Poczekać z pójściem do łóżka? Może coś z tego wyjdzie? Znam takie pary gdzie po latach odzywał się kolega ze szkoły, dawny skryty wielbiciel i są razem.

Tak wyniko z rozmowy, ze ma na mnie ochote... ja odparlam ze na niego tez bo przeciez zawsze peplam a pozniej sa cuda wianki smile)))

-------------
Nie pisz, proszę, postów jeden pod drugim – łamiesz w ten sposób regulamin. Jeśli chcesz coś do swojej wypowiedzi dopisać, użyj funkcji "edytuj", która znajduje się po prawej stronie każdego z Twoich postów.
Z góry dziękuję i pozdrawiam, Olinka

5

Jak i tak nie chcesz związku, to najwyżej to zakończysz..

6

Nie będę odradzała, bo sama przez lata byłam w układzie fwb z byłym. Byliśmy parą, też to była niespełniona miłość (on mnie kochał, ja jego nie, stąd szybkie rozstanie), ale po latach potrafiliśmy się zaprzyjaźnić. A że byliśmy samotni, to zaspokajaliśmy w ten sposób potrzeby seksualne. Po kilka latach obupólnie uznaliśmy, że było okej, pomogło nam to, ale powoli nas ten seks zaczyna krzywdzić i usunęliśmy go z naszej przyjaźni... Ale przyjaźń trwa nadal.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Sex randka ze znajomym z dawnych lat? Zaryzykowac?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024