Czy jest jakiś sposób aby on wrócił? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jest jakiś sposób aby on wrócił?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez KasiaAlmirall26 (2020-10-10 23:01:34)

Temat: Czy jest jakiś sposób aby on wrócił?

Jakiś czas temu odnowiłam znajomość z kolegą z liceum. Zawsze wydawał mi się fajnym chłopakiem uśmiechniętym rozmownym. Jednak przy bliższym poznaniu okazał się chamski- mówił jak ci nie pasuje to tam masz drzwi, tam masz przystanek. Wymuszał też wyraźnie zbliżenia nie rozumiał mojego nie albo gdy prosiłam żeby zabrał rękę. On wprawdzie nie mówił o pełnym seksie tylko o jakimś rozbieraniu i pójściu krok dalej. W końcu ugięłam się z czym nie mogłam potem normalnie funkcjonować że zbliżenie odbyło się pod presją i rozeszliśmy się przez to. Jednak tęskniłam i wrocilismy. I tak z 5 razy.
Jak już uznaliśmy przy 5powrocie że zależy nam na sobie i mielismy chwilę szczerosci on wyznał że z fikcyjnego konta umawiał się z obcymi dziewczynami na nagie sesje zdjęciowe a do znajomych w tym mnie pisał żeby podesłać nagie zdjęcia na maila, czy to może oznaczać że z nim jest coś nie tak?
Ja napisałam do jego byłej i koleżanki czy też miały z nim jakie sytuację rozbierania na siłę i czego można się po nim spodziewać. On się o tym dowiedzial i siwterdzil że to koniec między nami bo go oklamalam.
Ja wkurzona, tym że nie wyszło ale też mogąca wreszcie wyrzucić z siebie ta złość za wywieranie presji rozbieranie na siłę i chamstwo za tą traumę postanowiłam wyrównać rachunki. Napisałam do jego znajomych że robił nagie sesje że mnie rozbierał na siłę i żeby uważały plus jemu zagroziłam że napiszę do jego szefa co robił(praca jest dla niego ważna). Jednak to nie przyniosło ulgi. Wciąż bardzo za nim tesknie. Chyba kocham.
Czy istnieje jakikolwiek sposób na odzyskanie tego chłopaka. Próbowałam wrzucic jakieś ładne zdjęcie, przypadkowe spotkanie na mieście też nie podzialalo. Nawet z nim rozmawiałam ale on twierdzi że zniszczyłam wszystko i on nie jest mi w stanie zaufac.
Czy ktoś zna jakikolwiek sposób w jaki mogę go odzyskać? Pomyślałam że może nam się ułożyć ja będę bardziej pilnowała swoich granic żeby mnie nie zranił i może się uda skoro tak tęsknię. Błagam o jakieś pomysły i rady. Pozdrawiam wszystkich smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest jakiś sposób aby on wrócił?

Zacznij się szanować dziewczyno. Koleś to kawał buca A Ty chcesz do niego wracać? Jeszce za mało Cię wykorzystał i krzywdził?

3 Ostatnio edytowany przez KoloroweSny (2020-10-10 23:03:36)

Niechcialabym Cie znac po takim czymś na jego miejscu. Chcialas wyrównac rachunki w taki sposob jenyyy....
A swoja drogą on tez dobry.
Odpusc.

4

Oboje jestescie siebie warci...

Moze kazde z osobna znajdzie kogos, kto was "naprawi".

Miedzy wami jest od zawsze po zawodach i to co tworzyliscie nie mam odwagi nazwac zwiazkiem. Chyba, ze ktos lubie takie gierki-to nie moja sprawa.

Idz swoja droga i szanuj sie, bo jesli ty tego nie robisz to nikt tego nie bedzie robil.

5 Ostatnio edytowany przez Airuf (2020-10-11 11:33:53)

Po 1
Na serio próbowałaś odzyskać chłopaka "wrzucając jakieś ładne zdjęcie"? Że niby jak?

Po 2
Raczej nie wróci do Ciebie chłopak któremu obrobiłaś tyłek wśród jego znajomych.

Po 3 (i najważniejsze)
Co to za debilny plan: "...Pomyślałam że może nam się ułożyć ja będę bardziej pilnowała swoich granic żeby mnie nie zranił..."
Przecież widać wyraźnie że on nie szuka dziewczyny która "lepiej pilnuje granic" tylko takiej z którą nie będzie musiał długo czekać żeby pójść o krok dalej...

6

Napisz mu po prostu, że za nim tęsknisz i że go kochasz.

7

tom83 napisał/a:

Napisz mu po prostu, że za nim tęsknisz i że go kochasz.

O tak, koniecznie.
Po tym on natychmiast wróci, i nadal będziecie mieli tak wspaniały, cudowny, szczęśliwy i satysfakcjonujący związek jak dotychczas.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jest jakiś sposób aby on wrócił?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024