okres a podniecenie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » okres a podniecenie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: okres a podniecenie

Dziewczyny mam dość wstydliwe pytanie, a mianowicie, ostatnio podczas okresu (miałam tampon) dość namiętnie całowaliśmy się z chłopakiem, w pewnym momencie poczułam że mam dość mokro, i zastanawiam się czy była to krew czy wyciekł mi śluz(?) nie sprawdziłam tego od razu tylko po powrocie do domu weszłam pod prysznic i naszło mnie na rozkmine dopiero teraz. Zastanawiam się czy poplamiłam chłopakowi spodnie krwią jeśli nie był to śluz.. dzisiaj z nim o tym porozmawiam ale chciałam przeczytać wasze zdanie na ten temat.  smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: okres a podniecenie

Jeśli to Twój chłopak to zamiast się zastanawiać,  zapytaj wprost. Przecież jesteście sobie bliscy  i powinniście potrafić o wszystkim rozmawiać,  prawda?

3

Strzelam z doświadczenia mojej zony, że śluz. Wielokrotnie zdarzało się w początkach naszej znajomości intensywnego całowania się w czasie okresu, nawet stymulacji łechtaczki. Nigdy nie byłem "poplamiony".

4

oczywiście, że śluz wink często tak mam, że się podniecam  i jestem mokra mimo tampona.
tampon masz wsadzony głęboko, a komórki wyścielające sciane pochwy produkują śluz więc to wszystko spływa "poniżej" tampona smile no stress

5

Ja bym na miejscu Twojego chłopaka potraktował to nawet jako komplement smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » okres a podniecenie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024