Jaka jest Twoja pielęgnacja skóry bez twarzy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaka jest Twoja pielęgnacja skóry bez twarzy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jaka jest Twoja pielęgnacja skóry bez twarzy?

Na nogach i okolicach bikini mam ślady wrastających włosków, ukąszeń komarów itp. W pachach wrastają mi włoski. Używałam złuszczającego toniku na mojej skórze i zastanawiałam się, czy inne osoby mają jakieś rady lub jak może wyglądać ich pielęgnacja bez twarzy?

Pomyślałem, że byłoby ciekawie zapytać smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaka jest Twoja pielęgnacja skóry bez twarzy?

Naturalny żel pod prysznic i to mi wystarczy smile

3

Czym się depilujesz? Moze musisz zmienić metodę?
Albo po prostu za duzo tego zluszczania i stąd wrastanie.

4

A może po prostu udaj się z tym do dermatologa? smile

5

Skórę bez twarzy?????????? Co xD

6

Chodzi tutaj o stan skóry innej niż skóra na twarzy?

NO tak wesolo nie jest po tym lecie. Było masa komarów tak wiec mam totalnie pogryzione nogi.

7

Na co dzień używam nawilżającego mleczka/żelu pod prysznic, najczęściej kokosowego, bo je uwielbiam. W okresach, kiedy moja skóra tego potrzebuje (na przykład latem, głównie po opalaniu albo w okresie grzewczym), dodatkowo sięgam po balsamy, czasem jakieś olejki. Nie robię żadnych peelingów ani innych cudów. Jedynie po raz pierwszy w tym roku przez jakieś sześć, może siedem tygodni, wykonywałam masaż bańką chińską.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaka jest Twoja pielęgnacja skóry bez twarzy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024