Witam
nie wiem co mam sądzić. Poznałam całkiem niedawno meżczyzne
na portalu randkowym. Widzielismy sie juz dwa razy, kawiarnia, rozmowy, czuje dystans on ani razu nie powiedział mi komplementu.. Dopisze ze on chce się spotykać
1 2020-08-23 02:52:43 Ostatnio edytowany przez Bluewomen (2020-08-23 03:10:57)
Dystans przejawia się tylko w tych bramach komplementy czy jest coś jeszcze?
Dwa spotkania to raczej mało żeby coś powiedzieć i jak dla mnie za mało żeby się zaangażować w relację.
3 2020-08-23 09:06:37 Ostatnio edytowany przez Witek7 (2020-08-23 09:14:35)
Domagać się komplementów już na drugiej randce to jak dla mnie troszkę płytkie. Na jego miejscu nie odważyłbym się tak szybko. Jak dla mnie zalatuje końskimi zalotami. Później na pewno tak, bo wiem, że jest to potrzebne kobiecie. ... Mężczyźnie czasami też.
Poza tym już wyraził Tobie komplement, ponieważ chce dalej się z Tobą spotykać. Doceń to, bo jak tu czytam na forum - nie jest to takie częste.
Słowa nie są aż tak ważne. Ważne są czyny.
Dystans przejawia się tylko w tych bramach komplementy czy jest coś jeszcze?
Dwa spotkania to raczej mało żeby coś powiedzieć i jak dla mnie za mało żeby się zaangażować w relację.
Znamy się parę miesięcy.pisalismy ze sobą internetowo. Ani razu nie zadzwonił, oraz nie pisze.Nie przeszedlismy na komunikator więc przejawia się również w tej sytuacji dystans.
5 2020-08-23 10:38:24 Ostatnio edytowany przez Bluewomen (2020-08-23 10:55:01)
Domagać się komplementów już na drugiej randce to jak dla mnie troszkę płytkie. Na jego miejscu nie odważyłbym się tak szybko. Jak dla mnie zalatuje końskimi zalotami. Później na pewno tak, bo wiem, że jest to potrzebne kobiecie. ... Mężczyźnie czasami też.
Poza tym już wyraził Tobie komplement, ponieważ chce dalej się z Tobą spotykać. Doceń to, bo jak tu czytam na forum - nie jest to takie częste.
Słowa nie są aż tak ważne. Ważne są czyny.
Dzięki za męski punkt widzenia to nie chodzi o domaganie się komplementów, tylko o jedno słowo pokazujące potwierdzenia , że jestem w jego guście.
Spotyka się z innymi kobietami czy w tej sytuacji uważasz powinnam dalej to ciągnąć?
Bardziej bym patrzyła na to jak relacja się rozwinie w realu. Za wcześnie żeby określić co z tym dalej będzie. Gdybyś nie była w jego guście to to drugiego spotkania by nie doszło. Musicie się najpierw trochę poznać.
Bardziej bym patrzyła na to jak relacja się rozwinie w realu. Za wcześnie żeby określić co z tym dalej będzie. Gdybyś nie była w jego guście to to drugiego spotkania by nie doszło. Musicie się najpierw trochę poznać.
Nie mam doświadczenia w randkach z portalu. Czyli to jest normalne, że nie utrzymuje kontaktu telefonicznego?
8 2020-08-23 17:56:46 Ostatnio edytowany przez Mysza22 (2020-08-23 17:58:03)
Brak kontaktu telefonicznego pomiędzy sympatyzującymi ze sobą ludźmi nie jest normalny.
Rozwijająca się znajomość potrzebuje różnych bodźców.
Napisałaś,że on spotyka się z innymi kobietami. Może po prostu te spotkania to dla niego sposób spędzania wolnego czasu, rozrywka.
Nie nastawiałabym się na nic więcej.
Podaj więcej informacji na temat waszej relacji.
A proponowałaś taki kontakt?
Ja np. nie rozdawałam swojego nr tel tak od razu. Proponowałam maila, fakt trzymałam się trochę na dystans. Bałam się że spotkam kogoś z kim ja nie będę chciała utrzymywać kontaktu a ta druga strona by chciała- trochę to był uraz z przeszłości.
Ale jak już dochodziło do kolejnych spotkań to czemu wisieć na komunikatorze skoro można napisać smsa.
zadzowoń do niego pierwsza?
11 2020-08-23 19:03:32 Ostatnio edytowany przez Bluewomen (2020-08-23 20:36:43)
Dziękuję wszystkim bardzo za odp.nie spotkałam się z czyms takim , że facet nie pisze i nie dzwoni i nie powiedział ani razu że się podobam jemu.nie mogę tu pisać szczegółów.. Można pisać do mnie maila będę wdzięczna za pomoc