Dziewczyny pomóżcie, bo jestem na skraju wytrzymalosci - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyny pomóżcie, bo jestem na skraju wytrzymalosci

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Dziewczyny pomóżcie, bo jestem na skraju wytrzymalosci

Hej kochane
Chciałabym otrzymać od was poradę, która może zauważyć w moim związku. Moja historia wygląda tak...  Prawie 2 lata temu spotkałam w necie chłopaka, pisało nam się świetnie nigdy się nie spotkaliśmy ale po 6 miesiacach przyszedł na to czas. Bardzo się kochalismy chociaż daleko mieszkamy od siebie. Bardzo brakowało mi miłości fizycznej( nie chodzi tu o sex tylko o przutulania, pocałunki czy nawet rozmowa w 4oczy). Jednak w ciągu 5miesiecy poznałam innego chłopaka Michała  lecz dalej kochałam tamtego. Po 3 miesiącach zerwalam kontakt z nowo poznany chłopakiem i nie mogłam sobie wybaczyć że zauroczylam się w innym. Po 6 miesiącach W końcu się spotkalam się z Tomkiem . Nie mogłam spojrzeć mu w oczy bo miałam ogromne wyrzuty sumienia lecz kiedy mnie przytulił poczułam się bezpiecznie. Po pewnym czasie zaczą pisać z innymi. Wymieniał się z nimi nagimi zdjęciami. Przez kilka dni i nocy płakałam i myślałam że to przezemnie lecz mu wybaczylam i przeprosiłam że się tak unioslam. Kilka miesięcy było spokój ale po kilku miesiącach znowu zaczą pisać z innymi,, kocham cię ",, hej skarbie" itp. powiedzialm że mi się to nie podoba, a on ze tylko mnie kocha. Przeprosił i było tak jak dawniej tak romantycznie. Kilka dni temu zabrał mnie na wycieczkę. Było naprawdę super lecz do pewnego momentu. Kiedy dał mi swój telefon był włączony ig więc zaczęłam przeglądać co nowego się dzieje u innych aż wreszcie weszłam w wiadomości i zauważyłam jak napisał do jednej,,  pokaż się kotku",, Jak tam skarbie moje najdroższe "itp. (zapomniałam napisać że byliśmy z kuzynem i jego narzeczoną) kiedy oddałam Tomkowi telefon, poszłam do auta i naromalniej w świecie peklam u zaczęłam ryczeć. Tomek przyszedł za mną i wtedy zaczęłam mu mówić żeby mnie zostawił, żeby wypier+(=(+$ał aż doszło do tego, że puściły mi wszystkie nerwy i powiedziałam mu ze mam tego dość i zrywam z nim, a on ze tylko mnie kocha, że nie wie co wtedy myślał pisząc do innej, że nie chce mnie stracić aż w końcu zaczą płakać i mocno mnie przytulił (nwm czy tylko improwizowal czy naprawdę plakal) powiedziałam mu ze musze się nad tym zastanowić. Zapomniałam wspomnieć że zaczęłam pisać do innego chłopaka któremu mogę się wyzalic tak jakby przyjaciel, oczywiście nie pisałam do niego pieszczotliwie, a jak zaczynam rozmowę,, hej. Co tam u ciebie? Jak życie? " i tyle. I tutaj się zwracam do was kochane z pytaniem co robić, bo już się psychicznie wykańczam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyny pomóżcie, bo jestem na skraju wytrzymalosci

Jeśli zostaniesz w tym układzie będzie to nadal tak wyglądało że twój facet będzie pisał do innych. Może będzie tylko pisał, może będzie coś więcej. Być może on uważa że to nic złego skoro pisze do innychbwcten sposób.  Mi by takie coś nie odpowiadało i z tego co widzę Tobie też to nie odpowiada. Ja bym odpuściła tą znajomość bo nie rokuje ona na przyszłość.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyny pomóżcie, bo jestem na skraju wytrzymalosci

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024