Czy ona mnie olewa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ona mnie olewa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Czy ona mnie olewa?

Poznałem dziewczynę 15 msc temu, pisaliśmy dużo, po 2 msc się spotkliśmy, było spoko, tak staramy się spotykać raz w tygodniu czasami raz na 2 tyg niestety mieszkamy 35 km od siebie, ja praca ona też. Pa jakiś 6 msc powiedziałem, że możemy być razem, ona powiedziała czemu nie. Ale troszkę przeżyłą we wcześniejszym związku przede mną, nawet ktoś sie do niej dobierał podobno i na początku może być zimna dla mnie. Spotykamy się, idziemy gdzieś razem, gramy razem w gry bo ona też bardzo lubi jak ja i gadamy przez telefon. Na spotkaniach są całusy i jakieś przytulanie, ale wszystko ja muszę robić, ona się nigdy do mnie sama od siebie nie przytliła czy dała buziaka, a jestem już długi czas z nią razem. Tydzień temu zmarł jej ojciec, wiem tragedia duża, płakała nie raz, ja ją przytulałem na pogrzebie, starałem pocieszyć, ona sie ani razu tam nie przytuliłą sama od siebie, wolałą iść do brata i go przytulić. Potrzebuję co zrobić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ona mnie olewa?

A rozmawiałeś z nią o tym?
Jeżeli przeżyła traumę wcześniej to poqinna to przepracować na terapii, a nie że powie Ci, że ona teraz będzie zimna, bo się nacięla wcześniej. To tak nie działa i masz pełne prawo czuć się olanym.
Ja bym sobie darowała taką relację na Twoim miejscu.

3

Ona raczej niedojrzala do związku.
Według mnie to chyba nie jesteś dla Niej tak ważny co myślisz

To ze coś tam przeżyła,  każdy ma swoje doświadczenia,  które nie mogą wpływać  na relacje z kimś innym, nie jesteś winny temu przecież,  jak ma problem to niech to leczy i tyle a tak to wygodne usprawiedliwienie ma

4

Spotykacie sie raz w tygodniu, a czasem raz na dwa. Ten czas wasz w zwiazku jest wiec w rzeczywistosci krotki, a nie dlugi.
Mnie jakos jej zachowanie strasznie nie dziwi. Ja to moge kogos pierwsza przytulac i calowac po przebywaniu codziennie jakis czas, inaczej sie nie przywyczaje do osoby i pierwsza nic nie robie. Jak Ci to przezkadza to zmien zwiazek.

Nie dziwi mnie, ze woli przytulac brata na pogrzebie ojca.

5 Ostatnio edytowany przez Ein (2020-07-26 08:58:43)

aDAM12366 napisał/a:

Na spotkaniach są całusy i jakieś przytulanie, ale wszystko ja muszę robić, ona się nigdy do mnie sama od siebie nie przytliła czy dała buziaka, a jestem już długi czas z nią razem.

To tylko znaczy, że jesteś bo jesteś. Może co najwyżej to Cie lubi.
Ja już nigdy nie uwierzę w tego typu kłamstwa, że "mogę być dla Ciebie na początku zimna"
Jak ma taką być, to po co pcha się w związek?

Będąc na Twoim miejscu zrobiłbym prostą rzecz.
Przestał sam ją przytulać, całować itp. i ochłodził lekko kontakt.
To wszystko zweryfikuje. Jak ona też się odsunie to szkoda Twojego czasu.
Będziesz miał odpowiedź, czy jesteście razem bo oboje tego chcecie czy dlatego, że tylko Ty tego chcesz.

6

Ein napisał/a:
aDAM12366 napisał/a:

Na spotkaniach są całusy i jakieś przytulanie, ale wszystko ja muszę robić, ona się nigdy do mnie sama od siebie nie przytliła czy dała buziaka, a jestem już długi czas z nią razem.

To tylko znaczy, że jesteś bo jesteś. Może co najwyżej to Cie lubi.
Ja już nigdy nie uwierzę w tego typu kłamstwa, że "mogę być dla Ciebie na początku zimna"
Jak ma taką być, to po co pcha się w związek?

Będąc na Twoim miejscu zrobiłbym prostą rzecz.
Przestał sam ją przytulać, całować itp. i ochłodził lekko kontakt.
To wszystko zweryfikuje. Jak ona też się odsunie to szkoda Twojego czasu.
Będziesz miał odpowiedź, czy jesteście razem bo oboje tego chcecie czy dlatego, że tylko Ty tego chcesz.

Dzięki za radę, tak zrobię, nie bede do niej pierwszy pisał, spotkań nie będę proponował chociaż teraz sie nie będziemy widzieć przez ok 3 tyg, bo jedzie do koleżanek na wakacje na 2 tyg, ktore poznała przez internet 5 lat temu. a zobaczę czy ona mnie kiedykolwiek pierwsza przytuli, jak się spotkamy

7

Możesz jej powiedzieć, że widzisz, że zawsze to Ty ją pierwszy przytulasz, całujesz, a ona Ciebie nie i czujesz, a chciałbyś, żeby ona też to robiła, bo czujesz jakby jej nie zależało tak jak tobie. Może ona nie jest tak bardzo zaangażowana, a może to wychowanie (zimne relacje w domu) albo jej przekonania (że to facet powinien wykazywać inicjatywę, powinien bardziej się starać).

8

aniuu1 napisał/a:

Możesz jej powiedzieć, że widzisz, że zawsze to Ty ją pierwszy przytulasz, całujesz, a ona Ciebie nie i czujesz, a chciałbyś, żeby ona też to robiła, bo czujesz jakby jej nie zależało tak jak tobie. Może ona nie jest tak bardzo zaangażowana, a może to wychowanie (zimne relacje w domu) albo jej przekonania (że to facet powinien wykazywać inicjatywę, powinien bardziej się starać).

Jak się z nią spotkam za te 3 tyg ehh, to sprobuje na poważnie o wszystkim pogadać, co czuję i co chcę niech postawi sprawę jasno, ja wiem, ze ona nie raz mi mówiła, że to facet powinien sie starać bardziej, ale bez przesady, jak byłem na pogrzebie w czwartek to od niej mam wyskoczyła, że ja jestem od niej narzeczonym, więc widzę, że od niej mam jest za mną bardzo, a ona wtedy powiedziała jakim narzeczonym

9

Dopiero zmarł jej ojciec, a Ty chcesz ochładzać kontakt i przestać do niej pisać, robiąc jakiś eksperyment?

10

Monoceros napisał/a:

Dopiero zmarł jej ojciec, a Ty chcesz ochładzać kontakt i przestać do niej pisać, robiąc jakiś eksperyment?

Dziewczyna pojedzie na 3 tyg. i będziecie mieć słaby kontakt.
Jak wróci to nie będzie chciała się już nawet spotkać bo powie, że nic już nie czuje i nawet jej nie wspierałeś po śmierci ojca.
Wymówka idealna.

11

Daj jej czas, widocznie strata ojca to dużo znaczyła w jej zyciu

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ona mnie olewa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024