Wzięłam tylko jedną tabletkę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Wzięłam tylko jedną tabletkę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Wzięłam tylko jedną tabletkę

Planowałam rozpoczęcie przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych, więc przyjęłam pierwszą w pierwszy dzień okresu. Następnego dnia wyjechałam za granicę, a tabletki przez przypadek zostawiłam w domu.

Jak może wpłynąć na mój organizm przyjecie tylko jednej tabletki?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wzięłam tylko jedną tabletkę
GabrielaKlym napisał/a:

Planowałam rozpoczęcie przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych, więc przyjęłam pierwszą w pierwszy dzień okresu. Następnego dnia wyjechałam za granicę, a tabletki przez przypadek zostawiłam w domu.

Rozregulowanie cyklu.
Spodziewaj się plamień, opóźnionej bądź przyspieszonej miesiączki.

3

Cyngli napisał/a:
GabrielaKlym napisał/a:

Rozregulowanie cyklu.
Spodziewaj się plamień, opóźnionej bądź przyspieszonej miesiączki.

Rzeczywiście miesiączka została opóźniona. Jestem jednak trochę zdziwiona, że jedna tabletka to spowodowała, bo nawet po tabletce po nie miałam aż takich zaburzeń cyklu.

4

Cóż, z hormonami nie ma zabawy.

5

Istnieje spore ryzyko rozregulowania cyklu miesiączkowego. Natomiast nie stresuj się tym, jedną tabletką nie zniszczyłaś sobie zdrowia.

6

GabrielaKlym napisał/a:

Rzeczywiście miesiączka została opóźniona. Jestem jednak trochę zdziwiona, że jedna tabletka to spowodowała, bo nawet po tabletce po nie miałam aż takich zaburzeń cyklu.

Ja po zaledwie 1 tabletce straciłam wzrok na kilkanaście sekund - potem dowiedziałam się, że miałam mikroudar. Kwestie okresu zatem to - można rzec - najmniejszy z problemów smile

7

U mnie po pigułkach jak zaczęłam stosować błonę caya jako mechaniczną antykoncepcję to była bajka, zero spadku libido, normalne miesiączki a seks równie udany

8

BognaMaka napisał/a:

U mnie po pigułkach jak zaczęłam stosować błonę caya jako mechaniczną antykoncepcję to była bajka, zero spadku libido, normalne miesiączki a seks równie udany

Czytałam, ale po pierwsze ta błona to dużo zabawy - ileś godzin przed seksem ją założyć (a skąd mam wiedzieć czy danego dnia w ogóle będę uprawiac seks?) i potem przez 8h jej nie wyciągać.... no i żeby jeszcze skutecznosć była jakaś wysoka, a tu można popełnić niewielki błąd i po ptokach. Zdecydowanie bardziej polecałabym komputer cyklu smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Wzięłam tylko jedną tabletkę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024