W co on gra? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Malinka9090 (2020-05-17 23:35:58)

Temat: W co on gra?

Witajcie. Po ok 2latach zwiazku, w trakcie ostrej klotni, rozstalam się z chlopakiem. Związek zaczął być toksyczny, dlatego zakończyłam to.
Mój ex już po kilku dniach zamieścił zdjęcia z inną kobietą.
Po ok 4mies od rozstania, zaczęliśmy się na nowo widywać. Wciaz cos do niego czułam, miałam nadzieje, że się zmienił. Byly spacery, wspólne kolacje i długie rozmowy przez telefon, zero seksu. Chcialam zobaczyć czy coś się w nim zmieniło.
Wszystko szło w dobrym kierunku - tak sadzilam. Zależalo mi na nim.
Jednak wczoraj, zauważyłam że zablokował mnie na portalu społecznościowym. Zdziwiłam się i zadzwoniłam do niego. Usłyszałam, że On sie z kims spotyka, nie chce by ta kobieta o mnie wiedziała bo to niepotrzebne sianie zamętu, on planuje z nia życie, razem planują wynająć mieszkanie, a mi obecnie niczego nie obiecywał. I jeśli chcę to może mnie odblokować i moge patrzeć i podziwiać jakie zdjęcia z nia będzie zamieszczał. (Dokladnie to samo obiecywał mi, gdy zaczęliśmy ze sobą byc)
I dzisiaj z samego rana na portalu dodal z nią zdjęcia, widać że bawią się na plaży i ustawił status w zwiazku.
Nie umiem obiektywnie spojrzeć na tą sytuację. Zależało mi na nim, ale nie rozumiem dlaczego tak podle się zachował. Przeplakalam pol dnia. Co wy sądzicie?

2

Odp: W co on gra?

Delikatnie mówiąc jest palantem. I niestety ale od samego początku taki był tylko ty chciałaś wierzyć że jest inaczej.

3

Izzie_Stevens napisał/a:

Delikatnie mówiąc jest palantem.

Dlaczego tak sądzisz?

Spotykal sie z toba mieszkajac ze swoja nowa dziewczyna?

5 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-05-18 06:24:24)

jak można podłość kochać ???? nie rozumiem

6

Zagubiona222222 napisał/a:

Spotykal sie z toba mieszkajac ze swoja nowa dziewczyna?

Edytowalam post, powiedział że dopiero planuje z nia mieszkac. Ale czy już razem pomieszkiwali, tego nie wiem.

7

Malinka, ja zapytam, w co ty grasz? napisalaś, ze z tobą spotykal sie tez krecąc z inną, i jakos ci to nie przeszkadzalo, a teraz krokodyle lzy wylewasz, jak on postąpil tak samo z tobą, zwlaszcza, ze, hehe SAMA z nim zerwalas i po tym zaczelaś z nim kręcić na nowo wiedząc, ze ma dziewczynę? czego oczekujesz?  oboje jesteście nie fair i szczytem bezczelności jest teraz twoje oczekiwanie rady i wspolczucia na forum.  pewnie zaczelas krecic na nowo, bo zobaczylaś, ze ma inną i wlaczyl ci się  efekt zazdrośnicy. odpuśc i daj mu zyc, bo widać, ze pan się czegoś nauczyl z wlasnego doswiadczenia, ty niestety, nadal nie

8

Zerwałaś z facetem. On ci podczas tych spotkań nic nie obiecywał, przykre, lecz prawdziwe. Ba, seksu nie było, więc dla niego mogły być to spotkania koleżeńskie.

9

Ty z nim pierwsza zerwałaś a on się mścił potem ot co ..faceci tacy są  oni mogą i robią co chcą a jak Tobie się noga powinie to pomsta na całego. Głowa do góry i nie daj się zwieść takim pozorą szczęśliwej pary , pewnie ta sielanka długo się nie pociągnie a tak na marginesie przecież ten związek uznałaś za toksyczny więc powinnaś się otrzepać i iść dalej głowa do góry.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024