Poważny problem z moim byłym facetem, prosze o pomoc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poważny problem z moim byłym facetem, prosze o pomoc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Poważny problem z moim byłym facetem, prosze o pomoc

Witam Kochani i proszę o doradzenie mi w mojej sytuacji
Byłam z chłopakiem dwa lata prawie, oboje zawiniliśmy w naszej relacji w listopadzie nasze drogi rozeszły się. Niestety bardzo go kocham i nie mogę wyleczyć sie z tego. Po zerwaniu mielismy ciągle kontakt pisalismy widywalismy sie, calowaliśmy, on mowil ze chce wrócic i naprawic to. Były tez często kłotnie, przerwy, próby rezygnacji z siebie. W kwietniu zaczelismy sie bardzo klocic on dawał mi powody do zazdrości po czym robił ze mnie głupią pisząc że to nie on. Stwierdził na poczatku ze juz nic do mnie nie czuje, napisałam do niego smsa po czym stwierdził że potrzebuje przerwy, że nie możemy do siebie wrocic i naprawic swoich błędow jeśli mamy ze sobą kontakt. Powiedział mi że odezwie się za jakiś czas i naprawimy to. Ja bylam niestety bardzo nachalna i zasypywałam go smsami przez co 2 dni temu napisal ze ma juz mnie dosyc, jak spytałam go o nasz związek stwierdził że mam dac mu w koncu swiety spokoj i odezwie się do czerwca/lipca jak w końcu odpocznie ode mnie. I teraz mam pytanie do was: wiem że nie siedzicie w jego głowie i poiwnnam dać mu spokoj.. ale sądzicie że jest szansa ze wróci? że zateskni jak przestane pisać? czy raczej nie łudzić sie już?. Dodam że od tamtej sytuacji przestałam sie odzywac, mineły 3 dni..

Bardzo dziękuje za pomoc, pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poważny problem z moim byłym facetem, prosze o pomoc
weronika20xxx napisał/a:

wiem że nie siedzicie w jego głowie i poiwnnam dać mu spokoj

Ja myślę, że nie powinnaś z siebie robić szmaty do podłogi. Szanuj się dziewczyno i zapomnij o kimś kto raz, że cię nie szanuje, dwa prosi cię wielokrotnie, żeby dała mu spokój.

3

weronika20xxx napisał/a:

Witam Kochani i proszę o doradzenie mi w mojej sytuacji
Byłam z chłopakiem dwa lata prawie, oboje zawiniliśmy w naszej relacji w listopadzie nasze drogi rozeszły się. Niestety bardzo go kocham i nie mogę wyleczyć sie z tego. Po zerwaniu mielismy ciągle kontakt pisalismy widywalismy sie, calowaliśmy, on mowil ze chce wrócic i naprawic to. Były tez często kłotnie, przerwy, próby rezygnacji z siebie. W kwietniu zaczelismy sie bardzo klocic on dawał mi powody do zazdrości po czym robił ze mnie głupią pisząc że to nie on. Stwierdził na poczatku ze juz nic do mnie nie czuje, napisałam do niego smsa po czym stwierdził że potrzebuje przerwy, że nie możemy do siebie wrocic i naprawic swoich błędow jeśli mamy ze sobą kontakt. Powiedział mi że odezwie się za jakiś czas i naprawimy to. Ja bylam niestety bardzo nachalna i zasypywałam go smsami przez co 2 dni temu napisal ze ma juz mnie dosyc, jak spytałam go o nasz związek stwierdził że mam dac mu w koncu swiety spokoj i odezwie się do czerwca/lipca jak w końcu odpocznie ode mnie. I teraz mam pytanie do was: wiem że nie siedzicie w jego głowie i poiwnnam dać mu spokoj.. ale sądzicie że jest szansa ze wróci? że zateskni jak przestane pisać? czy raczej nie łudzić sie już?. Dodam że od tamtej sytuacji przestałam sie odzywac, mineły 3 dni..

Bardzo dziękuje za pomoc, pozdrawiam

Uszanuj to, o co on prosi - daj mu po prostu spokój.

Dla niego to jest już koniec, nie zmienisz tego wypisywaniem do niego.

4

Nie wróci i nie ma zamiaru niczego przemyśliwać ani sobie układać.
On po prostu takim gadaniem próbuje się Ciebie pozbyć, w sposób, które może wydaje mu się mniej bolesny dla Ciebie, a może tylko dla niego wygodniejszy.
Kiedyś, dawno temu, usłyszałam na odchodne tekst, że może musimy się rozstać, żeby on zrozumiał ile traci big_smile
Możesz spokojnie przekreślić faceta, który z czymś podobnym wyskakuje.
Nie bądż natrętna wobec niego, bo w ten sposób tylko spadasz w jego oczach coraz niżej.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poważny problem z moim byłym facetem, prosze o pomoc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024