Powiedzieć mu czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powiedzieć mu czy nie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-04-28 07:31:48)

Temat: Powiedzieć mu czy nie?

Hej,
Jeszcze w  styczniu bylam z kolezanka na domowce, praktycznie nikogo tam nie znalam to byli jej znajomi, moze 10 osob lacznie. Poszlam na nia bo gosc z ktorym krecilam na tinderze sie nie odzywal od 2 tygodni, wiec uznalam ze z moja bff poimprezuje. No i impreza trwala chyba do rana, mi kolo 2 zrobilo sie niedobrze i poszlam spac w pokoju obok. Obudzilam sie jakos w nocy, w momencie w ktorym jeden typ, ktory sie do mnie przystawial caly wieczor, mnie macal. Slabo kontaktowalam, powiedzialam mu zeby przestal, wkladal mi lape w majtki, calowal mnie. Ale w koncu mnie zostawil. Nad ranem oczywiscie tlumaczyl sie ze nic nie pamieta, ze byl wulgaryzm. No i ja teraz jestem z tym gosciem z tindera od prawie 4 msc i gryze sie czy mu o tym powiedziec? Co byście zrobiły?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powiedzieć mu czy nie?

A do czego mu ta wiedza?

3

A po co chcesz mu o tym mówić? Masz traumę?

Swoją drogą nie uważasz tego za nieodpowiedzialne, że idziesz na domówkę z nieznanymi ludźmi i kładziesz się spać w czyimś mieszkaniu? Przecież do tego pokoju mógł wejść każdy i niekoniecznie poprzestać na wsadzeniu Ci ręki w majtki.

4

Nie wiem, mam wyrzuty sumienia, może powinnam mu powiedzieć, zwłaszcza że już wtedy randkowaliśmy? Nie daje mi to spokoju...

5

gamergirl007 napisał/a:

Nie wiem, mam wyrzuty sumienia, może powinnam mu powiedzieć, zwłaszcza że już wtedy randkowaliśmy? Nie daje mi to spokoju...

Jak nie daje ci to spokoju i musisz sie przed kimś wygadać, to zwierz się przyjaciółce. Nie powinno się przed każdym, a do tego ledwie poznanym facetem robić retrospekcji z każdego szczegółu życia.

6

gamergirl007 napisał/a:

No ale z jakiego powodu masz wyrzuty sumienia?
To, że masz faceta nie zakazuje Ci chodzenia na imprezy. A przecież nie przespałaś się z nikim ani nic. Zresztą nawet jakbyś się przespała to co to zmienia? Gość miał na Ciebie przez 2 tygodnie wyrąbane, potencjalnie też nie próżnował wtedy tylko poznawał możliwe lepsze opcje na związek.

7

Lady Loka napisał/a:

No ale z jakiego powodu masz wyrzuty sumienia?

Bo oczywiście przebieg zdarzeń był troszeczkę inny. smile

8

Może jeszcze wyrzuty sumienia byłyby uzasadnione, gdyby to rzeczywiście był związek a nie "kręcenie" z kolesiem z Tindera..

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Powiedzieć mu czy nie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024