Problem czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Problem czy nie?

Witam,

Wiem,że nie których może sytuacja rozbawić,ale mi nie jest do śmiechu i poważnie szukam pomocy,porady czegokolwiek...

Mam 24 lata.Nigdy nie uprawiałem seksu,a duży wpływ na to miał fakt,iż od urodzenia do 20 roku życia mieszkałem z rodzicami na strasznym odludziu i jedyny towarzystwo było w szkole,ale zdecydowanie męskie grono przeważało.

Jak się na pewno domyślacie często dochodzi w mojej sytuacji do masturbacji bo aktualnie nikogo nawet nie poznaję,ale...jeszcze nigdy nie doszedłem i tu jest problem...Czuję podniecenie,rzekłbym ogromne,wzwód jest,ale nie potrafię dokończyć co zaczynam...Nawet nie wiem czy robię to dobrze dlatego też szukam pomocy,wsparcia bądź rady... Nie, to nie jest matrymonialna prośba.

Bardzo dziękuję za pomoc...

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem czy nie?

na pierwszy raz zawsze przyjdzie pora,ważne aby sie nie wstydzić tego co sie robi,a to czy robisz to zle czy dobrze to już zależy od twojego zapotrzebowania.

3

Nelly92 napisał/a:

na pierwszy raz zawsze przyjdzie pora,ważne aby sie nie wstydzić tego co sie robi,a to czy robisz to zle czy dobrze to już zależy od twojego zapotrzebowania.

Zapotrzebowanie mam ogromne,ale czemu nie udaje się dojść? Może jakaś rada? Mogę napisać priv?

4

Ale jakie rady my Ci tutaj mamy dać? Przecież nie będziemy Cię obserwować, jak robisz sobie dobrze, żeby oceniać, co robisz nie tak.
Może udaje Ci się dojść, ale po prostu nie rejestrujesz tego momentu? Są u facetów czasami orgazmy bez wytrysku. Bo gdybyś tak realnie rzeczywiście nie mógł nigdy dojść, to obstawiam, że nagromadzenie napięcia i wkurzenie z tym związane nie pozwoliłyby Ci na takie chłodne podejście. A może po prostu potrzebujesz więcej czasu? Może potrzebujesz spróbować w inny sposób?
Tak naprawdę to Twoja broszka i Twoja działka. Nikt Ci nie powie co konkretnie musisz zmienić.

5

Trochę... Nie chce mi się wierzyć, ale... Uczucie orgazmu to mocny nacisk mięsna, którym również blokujesz mocz w trakcie sikania. Orgazm to silne, niekontrolowane skurcze mięśnia, jeśli tego nie czujesz pomimo braku upływu spermy, to faktycznie nie miałeś.
Co poradzić? Lubrykant i powolne pieszczoty żołędzi. Jak nie Durex, to świetnie nada się ślina. Piwo wzmaga produkcję śliny, polecam wypić jedno.

6

trevorek napisał/a:
Nelly92 napisał/a:

Zapotrzebowanie mam ogromne,ale czemu nie udaje się dojść? Może jakaś rada? Mogę napisać priv?

pewnie ze mozesz.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024