Korzystanie z usług prostytutek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Korzystanie z usług prostytutek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Korzystanie z usług prostytutek

Serwus dziewczęta!

Interesuję mnie w jaki sposób zapatrujecie się na mężczyzn którzy regularnie korzystają z usług prostytutek.

Sam jestem "szwagrem" który działa w branży od wielu lat i cenię sobie taki sposób zaspokajania swoich potrzeb. Oczywiście ma to wszystko swoje wady, można się nadziać, dziewczyny bywają różne, niekiedy spotkanie jest umówione na godzinę 20:00, a ona nie odbiera telefonu o tej porze i to oznacza, że ustawka jest do dupy. Bywa i tak, że diva pospiesza mnie, oszukuje na czasie itp nieprzyjemne sytuacje, ale ogólnie rzecz biorąc, jak trafi się właściwie i ma się swoją ulubioną piątkę to jest świetnie. Prócz kobiet do towarzystwa miałem również i takie za które nie musiałem płacić, nie były to związki, tylko przelotne znajomości najczęściej podczas imprezy albo po, a teraz w większości szukam seksu wśród prostytutek, jedynie smutno mi z tego powodu, że nie mam żadnej przyjaciółki z którą mógłbym na co dzień spędzać czas. Straciłem dużo bliskich mi osób poprzez swój mocno hulaszczy styl życia, alkohol, dragi i hazard od najmłodszych lat, z czasem zaczęło to przynosić wiele szkód, no ale to nie o tym wątek, o tym postaram się napisać w oddzielnym temacie, bo czuję, że potrzebuję podzielić się swoimi problemami z wirtualnym światem.

Z góry dzięki za zainteresowanie tematem jak i jego treścią.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-04-23 18:05:39)

Odp: Korzystanie z usług prostytutek

Mamy wątek na ten temat smile

Zapraszamy tam -> https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … &p=129

3

Odp: Korzystanie z usług prostytutek

Jak Lucyfer słusznie zauważył, mamy na forum rozbudowany wątek dotyczący poruszonego przez Ciebie tematu, tym samym ten zamykam, a Ciebie proszę o kontynuację dyskusji we wskazanym miejscu.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Korzystanie z usług prostytutek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024