Pomocy bardzo się boje. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pomocy bardzo się boje.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pomocy bardzo się boje.

Witam. Ten miesiąc jest dla mnie bardzo stresujący. Otóż w ostatnim dniu okresu miałam stosunek bez zabezpieczenia (25.03)jednak partner nie kończył we mnie. Dzień po stosunku zaczęłam sie stresować i bolał mnie czasami jajnik. Innych objawów nie miałam. Teraz jestem 3 dni przed planowaną miesiączką,zaobserwowałam biały,gęsty śluz, ból piersi po bokach, wzdęcia(które mam zawsze przed okresem kilka dni). Robiłam wczoraj test ciążowy,wyszedł negatywny, mimo to i tak panikuje bo naczytałam się że test może pokazywać sfałszowany wynik. Czy moje objawy to po prostu okres który mam planowany za 3 dni? Proszę o poradę, panikuję bardzo.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy bardzo się boje.
olciakx napisał/a:

Witam. Ten miesiąc jest dla mnie bardzo stresujący. Otóż w ostatnim dniu okresu miałam stosunek bez zabezpieczenia (25.03)jednak partner nie kończył we mnie. Dzień po stosunku zaczęłam sie stresować i bolał mnie czasami jajnik. Innych objawów nie miałam. Teraz jestem 3 dni przed planowaną miesiączką,zaobserwowałam biały,gęsty śluz, ból piersi po bokach, wzdęcia(które mam zawsze przed okresem kilka dni). Robiłam wczoraj test ciążowy,wyszedł negatywny, mimo to i tak panikuje bo naczytałam się że test może pokazywać sfałszowany wynik. Czy moje objawy to po prostu okres który mam planowany za 3 dni? Proszę o poradę, panikuję bardzo.

Powtórz test za 3 dni, w dniu spodziewanej miesiączki. Jeśli ponownie wyjdzie negatywny, to możesz być spokojna.

A następnym razem zabezpiecz się.

3

Kochana poczekaj. Jeśli dostaniesz okres to wszystko powinno być ok, a jeśli nie powtórz test, ewentualnie możesz iść do ginekologa

4

Jest już ponad 2 tygodnie po stosunku, więc test by Ci pokazał, gdybyś była w ciąży. Kiedy miałaś poprzedni okres?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Pomocy bardzo się boje.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024