Problemy z seksem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Problemy z seksem

Razem z chłopakiem mieszkamy razem od ok. 3 miesięcy, jesteśmy razem pół roku. Układa nam się bardzo dobrze. Związek jest pełen miłości, szczerości, wiem, że jestem jego pierwszą miłością i zarazem traktuje mnie bardzo poważnie.

Szybko poszliśmy do łóżka, bo przy 4 spotkaniu. Wtedy były małe problemy, żeby mu stanął, ale koniec końców udało się. Za to przez kilka pierwszych stosunków on nie mógł skończyć - myślałam, że to moja wina, ale poczytałam i domyśliłam się, że raczej po prostu za często się wcześniej masturbował, bo poprzednią partnerkę miał pół roku wcześniej. Minął jakiś czas i dyskretnie go wypytałam, przyznał się, że robił sobie sporo dobrze. Przez to pewnie przyzwyczaił się do żelaznego uścisku swojej ręki i ciężko było mu ze mną. Po niedługim czasie wypracowaliśmy pewne pozycje, w których mogłam go "skończyć" i zawsze mógł to kontrolować.

W ogóle mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, możemy się kochać godzinę i dopiero wtedy kończyć.

Obydwoje jesteśmy młodzi i atrakcyjni, mieliśmy raczej aktywne życie seksualne wcześniej i wiemy, że dopasowaliśmy się w tym temacie. Seks jest prawie codziennie, dziesiątki pozycji, jakieś zabawki, trwa to właśnie długo. Niestety ostatnio przestał mu stawać. Działa np. 3 minuty, a później po prostu nie daje rady.

Jestem bardzo zadbana, produkuję własne kosmetyki i jestem na tym punkcie zafiksowana. Trenuję codziennie, odżywiam się zdrowo, zawsze jestem gładka i nawilżona, staram się codziennie mieć lekki makijaż czy ułożone włosy, chyba każdy by stwierdził, że jestem atrakcyjna. Mam spore piersi, w łóżku jestem bardzo aktywna, widać po mnie bardzo, że mi się podoba, przejmuję inicjatywę, no kocham seks. Z nim dochodzę po kilka razy, wszystko było ok, on też twierdził, że takiego seksu nigdy nie miał i, że przy mnie w ogóle nie myśli o sprawach życia codziennego tylko się wyłącza.
Tym bardziej nie rozumiem czemu tak się dzieje, rozmawialiśmy bo on się tym bardzo przejmuje i twierdzi, że to w ogóle nie jest moja wina, ale ja zaczynam się zastanawiać czy już mu się nie nudzę, albo czy jednak myśli o czymś innym?
Czy możliwe jest, że ma problemy z erekcją przez wielkość członka i przez to może być mu ciężej?
Albo, że to kwestia alkoholu? Ostatnio, gdy jest cieplej, prawie codziennie po pracy wypije sobie piwko.

Przyznam szczerze, że poprzedni partnerzy nigdy nie mieli problemu z tym, żeby im stawał, albo po prostu z wytryskiem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy z seksem
asdf12345 napisał/a:

on się tym bardzo przejmuje i twierdzi, że to w ogóle nie jest moja wina

Zacząłbym od tego. Niech przestanie się przejmować.

3

I niech odstawi masturbację.
Przyzwyczajenie jest drugą naturą...

4

Nathan napisał/a:

I niech odstawi masturbację.
Przyzwyczajenie jest drugą naturą...

Nie masturbuje się. Teraz, z powodu koronawirusa, poza jego pracą spędzamy 100% czasu razem, poza tym kochamy się codziennie i sam przyznał, że ostatni raz to robił, gdy jeszcze przyjeżdżał do mnie na weekendy.

5

Może.problem w tym, że za często. Patrząc po sobie bywały okresy, że nie dawałem rady po którymś razie z rzędu. Jakby przetrenowany "mięsień" i czasem warto dać mu odpocząć 2-3 dni.
Piwko codziennie nie sprzyja.

6

Całkowicie  się zgadzam z przedmówcą. 
Jesteście już ze sobą cały czas,  codziennie  może nie sprawiać też takiej przyjemności,  spróbujcie co drugi lub nawet i trzeci dzień dla odpoczynku i daj znać jaki to efekt wywołało

7

Przychylam się do rad przedmówców .
"Zwiększa smak potraw i miłości ten, kto czasem pości".
Niech zatęskni.

8

Dziękuję za rady. Zrobiliśmy sobie dzień przerwy i faktycznie to pomogło, wczoraj również nic się nie działo i dziś rano też była skała smile
Więc to chyba z częstością był problem. Wychodzi na to, że co drugi dzień wszystko działa jak powinno.
Stwierdziłam, że po prostu jeżeli będę widziała, że ma ochotę taką większą, to można i 3 razy dziennie, ale jak będzie chciał się kochać bo akurat leżymy obok siebie to będę mu odmawiać, tak profilaktycznie, żeby też nie wpadał w kompleksy.

9

Cieszę się, że mogłem pomóc.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024