Dziewczyny mam pewien wstydliwy problem, rok temu miałam usuwaną laserowo nadżerkę pół roku temu byłam u gienkologa na szczegółowych badaniach i wszystko niby był ok.. ale od kilku miesiecy boli mnie po stosunku na dole. i ciągle w jednym miejscu byłam zapisana juz do gienkolga ale mi odwołali wizytę wiadomo z jakiego powodu.
Bół jest zazwyczaj nie długi i mam wrażenie jakby do bolała mnie skóra tam i coś pękło. Nie wiem jak to wytłumaczyć.
Miał ktoś podobny problem po jakimś czasie od usuwania nadżerki? zaczynam się bać, że ona odrosła...
ja tak miałam przy nadżerce, tylko nie wiem, czy one tako mogą odrosnąć? może nowa Ci się zrobiła?
koniecznie spróbuj umówić się do lekarza a póki nie bedziesz w stanie poinformuj tym partnera, jeśli chcecie byc aktywni seksualnie przed wizytą może użyjcie jakiegoś żelu delikatnego, może to pomoże
Może ścianka jest uszkodzona i jakieś naczynko? ja bym poszła od razu do ginekologa, bo jednak nie ma co czekać aż się stan pogorszy, bo mogą jakieś grzybicze rzeczy później wyjść.
Mnie również kilka dni bolało, ale przeszło, ale i tak warto iść do ginekologa