Mój facet myśli o byłej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet myśli o byłej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Mój facet myśli o byłej

Hej dziewczyny, mam mętlik w głowie i nie wiem co zrobić. Mój chłopak, z którym jestem pół roku ma często sny o swojej byłej dziewczynie. Był z nią 2 lata i po 3 miesiącach od rozstania związał się ze mną. Irytują go te sny bo przedstawiają jego byłą tylko od dobrej strony. W tych snach z nią rozmawia. I często o niej śni jak śpi ze mną. Gdy się budzi to żałuje że to był tylko sen...
Ciekawi go też co u niej słychać i chyba chciałby z nią pogadać. Okłamał mnie też w tej kwestii bo powiedział że nie śni mu się ona. Powtarza mi że mnie kocha, jest kochany i jest nam dobrze razem. Ja też go kocham ale nie wiem co mam o tym myśleć

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój facet myśli o byłej

kiedy sie rozstali, ile wy jestescie razem?

3 Ostatnio edytowany przez HardBreaker (2020-01-31 19:02:02)

.

4

A skąd wiesz co mu się śni? Przecież zaprzeczył.

5

Jak mu się śni seks z nią to znaczy że Cię zdradza a jak śni że się kłócą to nie masz się czym przejmować.

6

Janix2 napisał/a:

Jak mu się śni seks z nią to znaczy że Cię zdradza a jak śni że się kłócą to nie masz się czym przejmować.

Jak mu się śni seks to znaczy, że czuje nie rozładowane napięcie.

7

HardBreaker napisał/a:

Jak ten senny seks jest z byłą to bym go rzucił-to zdrada.

8

Janix2 napisał/a:
HardBreaker napisał/a:

Jak ten senny seks jest z byłą to bym go rzucił-to zdrada.

A jak śni, że kogoś zastrzelił to do więzienia big_smile

9

Jeszcze parę wątków w jednym temacie założone przez kilku użytkowników i na pewno będzie wiadomo kto, co z kim i dlaczego.

10

To naturalne, wraca do niego w snach w spomnieniach tamto, bo jeszcze nie ma za wiele tego nowego, spotykacie sie kilka miesiecy, nie ma jeszcze tak wiele wspomnien, zdarzen zwiazanych z toba, dlatego kiedy w snach wraca do starych historii, pojawia sie ona, a w iadomo we wspomnieniach zawsze idealizujemy stare czasy. Skoro jego ma dobre sny, to oznacza ze obecnie jest mu dobrze z Toba I jego podswiadomosc nie odreagowuje jakis konfliktow. Potrzebujecie wspolnych przezyc, jakis wycieczek, wspolnego spedzania czasu, I bardziej istotna jest roznorodnosc, robienie rzeczy razem pierwszy raz, nawet prozaicznych, ale nowych bo robionych razem, to nowe nadpisze u niego to co stare

11

Nie śni mu się seks, tylko rozmowa z nią, że jest miło i rozmawiają o wszystkim. Znamy się dłużej bo razem studiujemy i poznaliśmy się jak byliśmy oboje w swoich pierwszych związkach. Nie wiem czy poruszać z nim ten temat czy dać mu czas, że to minie.

12

Ale skąd wiesz co mu się sni skoro Ci o tym nie powiedział?

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet myśli o byłej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024