Hej dziewczyny, mam mętlik w głowie i nie wiem co zrobić. Mój chłopak, z którym jestem pół roku ma często sny o swojej byłej dziewczynie. Był z nią 2 lata i po 3 miesiącach od rozstania związał się ze mną. Irytują go te sny bo przedstawiają jego byłą tylko od dobrej strony. W tych snach z nią rozmawia. I często o niej śni jak śpi ze mną. Gdy się budzi to żałuje że to był tylko sen...
Ciekawi go też co u niej słychać i chyba chciałby z nią pogadać. Okłamał mnie też w tej kwestii bo powiedział że nie śni mu się ona. Powtarza mi że mnie kocha, jest kochany i jest nam dobrze razem. Ja też go kocham ale nie wiem co mam o tym myśleć
kiedy sie rozstali, ile wy jestescie razem?
3 2020-01-31 18:42:06 Ostatnio edytowany przez HardBreaker (2020-01-31 19:02:02)
.
A skąd wiesz co mu się śni? Przecież zaprzeczył.
Jak mu się śni seks z nią to znaczy że Cię zdradza a jak śni że się kłócą to nie masz się czym przejmować.
Jak mu się śni seks z nią to znaczy że Cię zdradza a jak śni że się kłócą to nie masz się czym przejmować.
Jak mu się śni seks to znaczy, że czuje nie rozładowane napięcie.
Jak mu się śni seks to znaczy, że czuje nie rozładowane napięcie.
Jak ten senny seks jest z byłą to bym go rzucił-to zdrada.
HardBreaker napisał/a:Jak mu się śni seks to znaczy, że czuje nie rozładowane napięcie.
Jak ten senny seks jest z byłą to bym go rzucił-to zdrada.
A jak śni, że kogoś zastrzelił to do więzienia
Jeszcze parę wątków w jednym temacie założone przez kilku użytkowników i na pewno będzie wiadomo kto, co z kim i dlaczego.
To naturalne, wraca do niego w snach w spomnieniach tamto, bo jeszcze nie ma za wiele tego nowego, spotykacie sie kilka miesiecy, nie ma jeszcze tak wiele wspomnien, zdarzen zwiazanych z toba, dlatego kiedy w snach wraca do starych historii, pojawia sie ona, a w iadomo we wspomnieniach zawsze idealizujemy stare czasy. Skoro jego ma dobre sny, to oznacza ze obecnie jest mu dobrze z Toba I jego podswiadomosc nie odreagowuje jakis konfliktow. Potrzebujecie wspolnych przezyc, jakis wycieczek, wspolnego spedzania czasu, I bardziej istotna jest roznorodnosc, robienie rzeczy razem pierwszy raz, nawet prozaicznych, ale nowych bo robionych razem, to nowe nadpisze u niego to co stare
Nie śni mu się seks, tylko rozmowa z nią, że jest miło i rozmawiają o wszystkim. Znamy się dłużej bo razem studiujemy i poznaliśmy się jak byliśmy oboje w swoich pierwszych związkach. Nie wiem czy poruszać z nim ten temat czy dać mu czas, że to minie.
Ale skąd wiesz co mu się sni skoro Ci o tym nie powiedział?