Witam
Jestem tu nowa, pisząc krótko to mam na imię Agnieszka, mam prawie 34 lata i jestem z Czestochowy.Jestem mężatką od 1,,5 roku, ogólnie wszystko jest w porządku w moim życiu osobistym, poza paroma wyjątkami, kiedy mam ochotę męża wyrzucić przez okno W życiu zawodowym może nie jest rewelacyjnie ale z natury jestem taka, że zawsze widzę pozytywne strony wszystkiego a więc nawet z każdej pracy
Na co dzień uwielbiam oglądać seriale, z mężem bądź sama - zależnie od serialu.
Jestem tutaj ponieważ mam czasem ochotę z kims pogadać o pierdołach, mówię o kobietach ponieważ nie wyobrażam sobie abym mogła pisać z facetem, jestem staromodna i dla mnie to coś złego jeśli zwierzam się obcemu facetowi a nie własnemu mężowi.
Szukam kobiety z którą mogłabym pogadać o wspólnych tematach, problemach, a jeśli będzie to ktoś z Częstochowy bądź okolic to chętnie pójdę na kawę
Szukam chłopaka z Częstochowy w wieku 28 lat i 29 lat. Musi być sympatyczny,spokojny i przystojny.Mam na imię Dominika i mam 28 lat , mieszkam w Częstochowie i jestem osobą zaimplantowaną z powodu niedosłuchu .Jestem miła i wesoła, towarzyska . Uwielbiam czytać i lubię słuchać muzyki i podróżować. Odezwij się w komentarzu.
czesc..jak dobrze pójdzie bede mieszkac w czestochowie niedługo..wiec...jestem starsza..ale czy wiek ma znaczenie...do rozmow moze byc..
Mam na imię Dominika, mam 31 lat i mieszkam w Częstochowie,jestem osoba niedosłyszącą (zaimplantowaną od 14 roku życia) Od urodzenia posługuję się mową , nie znam języka migowego ale dobrze znam problemy osób niesłyszących i niedosłyszących( sama je doświadczyłam). Chętnie nawiążę nowe znajomości z osobami o tych samych problemach, nie mam znajomych wśród osób niesłyszących i niedosłyszących i to mój problem. Niby obracam się wśród osób słyszących ale jest mi trudno znależć prawdziwych przyjaciół.
Chętnie poznam jakieś nowe osoby niepełnosprawne i nie tylko.