Jak zapomnieć? Wahania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak zapomnieć? Wahania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Jak zapomnieć? Wahania

Hej dziewczyny.
Zmagam się z pewnym problemem, który opisałam w tym wątku: https://www.netkobiety.pl/t121260.html jeśli chcecie, zapraszam do zapoznania się.

Ale do rzeczy. Otóż nie mogę zapomnieć o tym chłopaku. Wiem, że potraktował mnie jak zabawkę, że się mną zabawił, że to koniec... Ale ciągle łapię się na myśleniu o nim i tęsknię.

Czemu w temacie dałam hasło "wahania"? Otóż dotyka mnie dziwna przypadłość - czasem potrafię się z niego śmiać, przypominając sobie tą naszą "znajomość", np w rozmowie z koleżanką, która stara się we wszelki możliwy sposób obrzydzic mi jego osobę, śmiać się z jego wad (np. szybkie kończenie) , ale to niestety jest krótkotrwałe, bo ja się pośmieje, a po jakimś czasie odzywa się tęsknota i przypominam sobie, jak było miło, jaki on ładny... Usunął mnie ze znajomych, a ja głupia ciągle mam nadzieję że się jeszcze kiedyś do mnie odezwie. Czytam nasze stare, miłe rozmowy, smsy...

Dodam, że komentarze w stylu "znajdź sobie zajęcie" nie pomogą, bo czasem nawet mając zajęcie myślę o nim... Ciągle gdzieś tam jest w mojej pustej głowie.

Dziewczyny, pomóżcie, przestaję mieć siły do tego, nie wiem jak sobie z tym poradzić, a czasem to uczucie, wspomnienia są tak silne, że myśli, które mnie nadchodzą są przerażające. Wpadłam w zdradziecką pułapkę zauroczenie z której nie potrafię się wydostać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zapomnieć? Wahania

I nie mogłaś opisać tego w tamtym wątku?

3

Nie, ponieważ teraz proszę o rady jak zapomnieć a poprzedni wątek tyczył się przecież czegoś innego, jest wyjaśniony i umarł.
Szukam porad a nie lekceważących komentarzy...

4 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2020-01-28 12:02:39)

CCCatch napisał/a:

Nie, ponieważ teraz proszę o rady jak zapomnieć a poprzedni wątek tyczył się przecież czegoś innego, jest wyjaśniony i umarł.
Szukam porad a nie lekceważących komentarzy...

Kto umarł, krótkodystansowiec?
Następny wątek będzie: Proszę o radę jak zrozumieć rady....?
Rozrzucanie tematu na parę wątków gmatwa sprawę. Nie możesz sobie jakiegoś zajęcia znaleźć?

5

I tak zaraz Cię tam przeniosą tongue jeden związek = jeden wątek.