Witajcie, jestem BigBadWolf. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Witajcie, jestem BigBadWolf.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Witajcie, jestem BigBadWolf.

Czesc, jestem facetem, mam 34 lata i od kiedy tylko siegam pamiecia czuje sie samotny. Nie wiem juz co robic, poniewaz zabija mnie to od srodka i odbiera radosc z zycia.
Nie mialem latwo w zyciu, a dodatkowo ze wszystkim zawsze musialem radzic sobie sam, nawet depresje i uzaleznienie od narkotykow musialem pokonac bez wsparcia. Mam wielu znajomych, ale przez problemy z zaufaniem ciezko jest mi sie do kogos bardziej zblizyc. Spotykalem sie z niemala liczba dziewczyn, ale zaangazowalem i kochalem tylko raz. Niestety zostalem oszukany, co sprawilo ze jeszcze ciezej jest mi teraz komus zaufac i dopuscic do siebie.

Lubie sport, nauke, ksiazki, gotowanie oraz nature. Chcialbym poznac osobe z ktora czasem moglbym porozmawiac.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witajcie, jestem BigBadWolf.

Skad taki nick?

3

Tylko nick jest nowy, użytkownik nie

4

niepodobna napisał/a:

Tak? To jakis duch forum znowusz?

5

Winter.Kween napisał/a:
niepodobna napisał/a:

Tak? To jakis duch forum znowusz?

Tak myślę.

6 Ostatnio edytowany przez BigBadWolf1 (2020-01-11 16:42:10)

Niestety musze rozczarowac 'niepodobna', ale nigdy nie wczesniej nie bylem na tym forum. Skad w ogole takie przypuszczenie?

Winter.Kween napisał/a:

Skad taki nick?

Winter.Kween: BigBlackWolf1 poniewaz bez 1 bylo juz zajete:P Dlaczego moj nick zwrocil Twoja uwage?

7

Witam:)

8

Witaj smile
Napisalem Ci na priv, ale nie jestem pewien jak dzialaja wiadomosci na tym forum.

9

BigBadWolf1 napisał/a:

Niestety musze rozczarowac 'niepodobna', ale nigdy nie wczesniej nie bylem na tym forum. Skad w ogole takie przypuszczenie?

Winter.Kween napisał/a:

Skad taki nick?

Winter.Kween: BigBlackWolf1 poniewaz bez 1 bylo juz zajete:P Dlaczego moj nick zwrocil Twoja uwage?

Bo lubie basnie.

10

Napisałam maila przez forum.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Witajcie, jestem BigBadWolf.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024