Dać mu czas ma przemyślenia ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dać mu czas ma przemyślenia ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Dać mu czas ma przemyślenia ?

Cześć , od pol roku zaczęłam kręcić z moim kolega . Robimy powoli kroki do przodu choć nie jest łatwo . Mieszkamy od siebie prawie 400km .. .Powiedział mi ze jest świeżo po zerwaniu i nie chce soe z nikim wiązać . Powiedziałam sobie ze ok , ze to normalne ze potrzebuje czasu , ale najbardziej zabolało mnie to ze mi nie potrafi zaufać .. jest to normalne ? Mam dać mu trochę czasu na przemyślenia ? Mam czekać aż on sam się odezwie ? Jak mam postąpić ? Chce aby wiedział ze mi zależy na nim i chce dla niego jak najlepiej , ale nie wiem jął mam to zrobić .. poradzi ktoś co powinnam zrobić ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dać mu czas ma przemyślenia ?

Skoro jest świeżo po zerwaniu, to wcale mu się nie dziwię, że ma ograniczone zaufanie w kwestii związków. Jeśli się dłużej znacie, choćby jako koleżeństwo czy przyjaciele, to z drugiej strony powinien Cię znać dość dobrze. Każdy chyba potrzebuje czasu na ochłonięcie i przepracowanie starych emocji i ran, jedni więcej, inni mniej. Jak się za szybko wchodzi w coś nowego, to tylko sa po tym kłopoty...

3

Mając na uwadze bycie po związku i ewentualny związek z Tobą na odległość, to jego odpowiedź należy odczytać: nic z tego nie będzie.

4

balin napisał/a:

Mając na uwadze bycie po związku i ewentualny związek z Tobą na odległość, to jego odpowiedź należy odczytać: nic z tego nie będzie.

Albo : możemy być przyjaciółmi ale na więcej nie licz.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dać mu czas ma przemyślenia ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024