Z Przyjacółką znam się 2 lata. Zaczeło sie od badoo , pozniej rozmowy tel , nigdy nie domagałem sie spotkania.Po roku spotkalismy sie na piwie u niej w domu , sama zaproponowala. Od 6 miesiecy spotykamy sie regularnie. Oznajmiłem jej ze liczę na coś wiecej niż tylko przyjażn , mogę ja całować ,przytulać, itp, sypiamy niekiedy razem ale bez seksu. Wspólne wyjscia , od czasu do czasu przyjezdza do mnie. Wyznałem jej ze coś czuje do niej. Ona tez mi powiedziała ze zalezy jej na mnie. Ja niecierpliwy powiedzialem ze jak nie dojdzie do czegoś wiecej , czyli seksu to zerwie kontakt bo mam zasady. Zmartwila sie tym. Usłyszalem od jej kolezanki ze bedzie tesknic za mnie i bedzie brakować mnie jej , tak mowiła kolezance.
To tak w skrócie. Co mam zrobić ?? Czy manipuluje mna czy mam poczekać jeszcze czy coś stego bedzie ?? Czy zerwać kontakt?? Nie chce jej ranić.
1 2020-01-02 22:03:56 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-01-03 06:22:34)
A po ile macie lat?
ONA 36 JA 42
4 2020-01-02 22:47:15 Ostatnio edytowany przez balin (2020-01-02 22:49:28)
Pół roku to sporo. Chyba robisz za kolegę i umilacza czasu.
Fajnie że znalazłeś przyjaźń. Fajnie że jesteście blisko.
Ale kobiety nie podrywa się na seks mówiąc "jak nie będzie seksu to znikam". To jej nie poderwie emocjonalnie, aby chciała z Tobą seksu. To szantaż. To niskie emocje, odpychające wręcz.
Po drugie stwierdzenie "jak nie dojdzie do czegoś więcej, to...." kładzie ciężar seksu na jej "barki". Pan staje na środku pokoju w ubraniach, butach prosto z pola, brudny i śmierdzący. Wtedy Pan każe "teraz zrób mi dobrze". I ona ma robić.
Jak należy postąpić?
Wrócić do dobrych emocji. Całować się i tulić. Delikatnie dążyć do seksu. Jak małolaty... przez masaże i petting do seksu. Bo rozumiem, że ona o seksie nie mówi, nei wiesz co myśli, to temat tabu.
6 2020-01-03 02:45:54 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-01-03 06:20:08)
OK. Rozumiem.Ale ja ją uprzedziłem ze jak nic nie bedzie to lepiej bedzie nie marnować czasu i zająć sie swoim zyciem.Moze wymaga to dłuższego czasu. Nie rozumiem tylko dlaczego powiedziała ze bedzie tesknić , bo co ??
Rozmawiamy na rozne tematy i o seksie tez. Kiedyś powiedziała mi ze mogła by ze mna uprawiac seks. Moze zostala skrzywdzona bardzo bo wiem ze bierze jakieś leki na depresje ale w tej kwestii nie chce rozmawiać. Obecnie ona nie pracuje moze to tez jej przeszkadza w emocjach. Przy niej czuje sie wyluzowany i na luzie podchodzę nigdy nie bralem na serio jej bo sa tysiace innych kobiet. Ja nie mam jeszcze rozwodu z ex moze to tez jej przeszkadza??
I widzę ze coś czuje do mnie bo sama pisze dzwoni kiedy ja nie odpisuje lub kiedy sie dlugo nie odzywam do niej. Pyta co robię , jak minął mi dzien , kiedy byłem chory pyta sie jak czuje sie itp ,Potrafi zadzwonic niespodzianie i skontrolowac czy jestem sam czy z kimś wieczorem.
Moze daje jej za mało emocji. Spotykamy sie 2 razy w tygodnu lub 3. Teraz sie zdziwiłem bo zaprosila mnie na sylwestra i spędzilismy sami go we dwoje, Bylo calowanie i nie tylko ale bez seksu.
Moze ktoś tutaj jest zeby mnie nauczył jak wywolac emocje lub podejscia do kobiet?????
Zadbaj, proszę, o poprawną ortografię i interpunkcję w swoich wypowiedziach, oraz zapoznaj się z Regulaminem naszego Forum.
Piszesz, że nigdy nie brałeś jej na serio i szantażujesz ją zerwaniem znajomości, jeśli nie pójdzie z Tobą do łóżka, ponadto jesteś żonaty - ja już dawno na jej miejscu bym sobie Ciebie odpuściła. Dziwię się dziewczynie, bo to, co napisałeś, jest meeeeega odpychające.
8 2020-01-03 08:02:19 Ostatnio edytowany przez KotMar77 (2020-01-03 08:03:35)
Teraz jest na poważnie i zależy mi na niej.I nie musi być teraz seksu.Ona też mówiła że nie chce związku i tak było ale teraz się zmienilo w jakiś sposób zniechęciła mnie marodzeniem o pracy i że musi mieszkać z mamą.Widze że nikt mi tu nie pomoże w żaden sposób.
Teraz jest na poważnie i zależy mi na niej.I nie musi być teraz seksu.Ona też mówiła że nie chce związku i tak było ale teraz się zmienilo w jakiś sposób zniechęciła mnie marodzeniem o pracy i że musi mieszkać z mamą.Widze że nikt mi tu nie pomoże w żaden sposób.
No to zdecyduj się, bo podajesz sprzeczne informacje.
10 2020-01-03 08:23:49 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2020-01-03 08:25:14)
Ja nie mam jeszcze rozwodu z ex moze to tez jej przeszkadza??
Możesz coś więcej o tym napisać bo czegoś tu nie rozumiem.
To raczej Ty nią manipulujesz, nie ona Tobą
12 2020-01-03 09:15:01 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2020-01-03 09:15:39)
Może ona czeka aż się w końcu ogarniesz ze swoim rozwodem. Piszesz, ze ją ktoś kiedys skrzywdził, może nie chce się pakować w związek z kimś, to ma żonę i nic z tym nie robi?
Swoją drogą ten szantaż o zerwaniu, gdy nie będzie seksu bardzo słabo wygląda. Naprawdę ci zależy na tej dziewczynie, czy tylko masz określone potrzeby? No i dlaczego szukasz kogoś, gdy jeszcze nie masz rozwodu?
13 2020-01-03 11:40:48 Ostatnio edytowany przez KotMar77 (2020-01-03 11:42:26)
Rozwody w Polsce teraz są długie czasowo.Zreszta ja nie odeszłem od żony tylko ona.Juz trwa to 2,5 lata ten rozwód.Zona wprowadziła się więc jest to teraz separacja.Przyjaciółka wie o wszystkim.Ja jej powiedziałem że myślałem o niej że czuje ze jakaś więż się stworzyła między nami i chciałbym aby było coś więcej między nami.Ale jak ona nie będzie chciała to będę szukał dalej i wtedy będę musiał zerwać tą przyjaźń.Bo nie jestem kasanowa co czyma kilka stok za ogon.Czy to jest manipulacja ?? Czy wyjaśnienie o co mi chodzi ?? Zresztą widzę tu że modrnizatorzy to kobiety.No facet z Marsa jest A kobieta z Wenus i brak komunikacji tu.
Polska język trudna język. Nie dziwię się, że z głębszą komunikacją tym bardziej występuje u Ciebie problem.
Zresztą widzę tu że modrnizatorzy to kobiety.
A czego się spodziewałeś na KOBIECYM Forum?
Polska język trudna język. Nie dziwię się, że z głębszą komunikacją tym bardziej występuje u Ciebie problem.
A tak bo pisze z wyłaczonym T9 i mi nie poprawia błedów w przeciwienstwie do was.Zresztą też widziałem błąd literowy u was.:)
To kto mi tu pomoże?????
KotMar77, na naszym Forum obowiązują pewne zasady, m.in. dbamy o poprawną pisownię i nie wklejamy postu pod postem. Zapoznaj się z Regulaminem i przestrzegaj go, inaczej długo tu nie zostaniesz, a wtedy na pewno nikt Ci nie pomoże.
To kto mi tu pomoże?????
W sprawie błędów?
20 2020-01-03 19:34:52 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-01-03 19:49:22)
Postaram się bez byków pisać.
W sprawie przyjacółki , kto moze udzielić porady ????