On i jego argumenty - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On i jego argumenty

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: On i jego argumenty

Witajcie
Zwiazalam się z mężczyzną o 13 lat starszym.ma córkę 19 letnia z którą przeze mnie(nie potrafiła mnie zaakeceptowac)zerwał kontakt. Sama posiadam 10 letniego syna z poprzedniego związku i 1.5 roczna córkę. Byliśmy na wigilii w tym roku u teściowej.poprosilam męża żebyśmy wracali tego samego dnia l,bo obiecałam ojcu mojego syna że będzie to mógł zobaczyc(zjeżdża do polsko dwa razy w roku). Poklocilismy sie o to strasznie bo mój mąż powiedział l,że mój były jest wazniejszy od niego i tak już poszlo(od słowa do słowa).natomiast dziś po roku zerowego kontaktu odezwała się jego córka. I dosłownie w ciągu 5 minut zebrał się i poszedł.nie było to godzinę.i teraz tak sie zastanawiam.mnie zepsuł święta bo pozwoliłam mojemu synowi spotkać ojca.a on poleciał jak w dym bo córeczka zechciala napisać...mam mętlik i nie wiem czy sie nie czepiam
Ale zrobiło mi się okropnie smutno...naprawdę tak wymyślam?

Zobacz podobne tematy :
Odp: On i jego argumenty

Oboje jesteście warci siebie.

3

Twój syn mógł zobaczyć ojca, córka Twojego partnera obecnego już nie .

Źle zrobiłaś. Twój obecny partner mial prawo się zdenerwować. Fajnie, że chcesz aby zapladniajacy widywał się z synem ale to on ma się podpasowac pod Ciebie, zwłaszcza że masz nowy związek. Wcześniejszy wyjazd z Wigilii bo on przyjeżdża ? To jego wybór, że jest w kraju dwa razy do roku. Z pewnością nie przyjeżdża tylko na jeden dzień 24 grudnia.

4

Ciężko wnikać w takie sprawy, gdzie ciągną się historyczne zaszłości związku.
Jaka jest różnica tej sytuacji? Ty wyciągnęłaś go z rodzinnej imprezy, on pojechał sam.

5 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-12-26 23:13:15)

ja86 napisał/a:

Twój syn mógł zobaczyć ojca, córka Twojego partnera obecnego już nie .

Źle zrobiłaś. Twój obecny partner mial prawo się zdenerwować. Fajnie, że chcesz aby zapladniajacy widywał się z synem ale to on ma się podpasowac pod Ciebie, zwłaszcza że masz nowy związek. Wcześniejszy wyjazd z Wigilii bo on przyjeżdża ? To jego wybór, że jest w kraju dwa razy do roku. Z pewnością nie przyjeżdża tylko na jeden dzień 24 grudnia.

Hmmm to nie do końca tak.maz chciał spać u rodziny na co ja od początku sie nie zgadzałam.podalam argument ze syn ma widzieć jutro ojca i wtedy zaczęła się kłótnia.i wcale nie mówię że tylko z jego winy.chcialam tylko żeby ktoś na to spojrzał "trzezwo"a nie emocjonalnie jak ja

A u mojej rodziny siedzimy na wigilii najwyżej dwie godziny bo źle się czuje(mąż oczywiscie)u niego byliśmy od 10 do 22...ja byłam już po prostu zmęczona

balin napisał/a:

Ciężko wnikać w takie sprawy, gdzie ciągną się historyczne zaszłości związku.
Jaka jest różnica tej sytuacji? Ty wyciągnęłaś go z rodzinnej imprezy, on pojechał sam.

Nie do końca wyciągnęłam.tak szczerze to on był już pijany i chciał iść spać.po prostu powiedziałam że pójdziemy spać w domu

A eks miał widzieć syna dopiero 25 grudnia.chodzilo mi tylko o to że wolę spać w domu a wyszło jak zwykle

6

Wioleta.barbara, nie pisz postu pod postem, to niezgodne z Regulaminem. Jeśli chcesz coś dodać do swojej wypowiedzi, użyj opcji "edytuj".

7

Dobra to teraz to zupełnie inaczej wygląda.

Dalej jednak informacji mamy zero. Czy obecny wiedział o wizycie, czy wcześniej były jak na je reagował, jakie relacje są między obecnym a synem. Czy często się upija itp its

W takiej sytuacji sama musisz wybrać nikt Ci nie napisze zwłaszcza nie znając całej historii. Tu nie ma 0-1odpowiedzi

8 Ostatnio edytowany przez Wioleta.barbara (2019-12-26 23:23:08)

ja86 napisał/a:

Dobra to teraz to zupełnie inaczej wygląda.

Dalej jednak informacji mamy zero. Czy obecny wiedział o wizycie, czy wcześniej były jak na je reagował, jakie relacje są między obecnym a synem. Czy często się upija itp its

W takiej sytuacji sama musisz wybrać nikt Ci nie napisze zwłaszcza nie znając całej historii. Tu nie ma 0-1odpowiedzi

Eks miał przyjść w wigilię rano,ale ponieważ wyjezdzalismy to powiedziałam żeby przyszedł dzień później(czyli już zmieniłam umowionybtermin) Zgodził się i nie dyskutowal co za czasów naszego zwiazku bylo wręcz niemożliwe. A co do obecnego wiedział,że umówiłam się na 25 i że chce spać w domu bo wtedy ja się wyspie(córka źle znosi nowe miejsca).ale on przyczepil sie zdania że wazniejszy jest były...cała reszta argumentów nie trafiała...
Kiedyś upijał sie często.teraz to sprawa sporadyczna.

9

Wioleta.barbara napisał/a:

Witajcie
Zwiazalam się z mężczyzną o 13 lat starszym.ma córkę 19 letnia z którą przeze mnie(nie potrafiła mnie zaakeceptowac)zerwał kontakt.
(...)
a on poleciał jak w dym bo córeczka zechciala napisać...
mam mętlik i nie wiem czy sie nie czepiam
Ale zrobiło mi się okropnie smutno...naprawdę tak wymyślam?

A nie zrobiło Ci sie smutno, że córkę z ojcem skłóciłaś?

Wkurzyłaś się, jak pojechał się z nią spotkać?

Ojciec Twojego syna może się z nim spotykać, kiedy chce, a on ze swoją córką nie?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On i jego argumenty

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024