[Trójmiasto i okolice] Szukam nieco introwertycznych przyjaciół - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » [Trójmiasto i okolice] Szukam nieco introwertycznych przyjaciół

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: [Trójmiasto i okolice] Szukam nieco introwertycznych przyjaciół

Hej,
jako osoba lekko po 30, która przeprowadziła się do nowego miasta przekonuję się, że zawieranie nowych wartościowych znajomości jednak nie jest aż takie łatwe, jak było choćby na studiach. Jestem w szczęśliwym związku, mam pracę, którą nawet lubię (sam jestem zaskoczony, to jakiś chwilowy ewenement wink ), sporo zmieniających się co jakiś czas zainteresowań i nieodpartą chęć rozmowy na ciekawe tematy z innymi ludźmi. Chciałbym trochę wyskoczyć ze swojej bańki informacyjnej i powymieniać się przemyśleniami i pomysłami. Jestem zawsze ciekawy tego, co mają do powiedzenia obcokrajowcy, co myślą młodsi ode mnie (hehe, jak to brzmi), czego szukają w Internecie, jakie są ogólne trendy itd smile Chętnie wysłucham i doradzę, jeśli czuję się kompetentny. Ze swojej strony deklaruję też udział we wszelkich wyprawach górskich i rowerowych wink

Nie szukam powierzchownej chwilowej znajomości na zasadzie rozmowa o pogodzie i nara. Nie przepadam też za tłumami i głośnymi miejscami. Mój dom jest moim sanktuarium, gdzie zawsze czuję się dobrze, mam tu zawsze planszówki i ciastka smile Nie jestem jednak totalnym odludkiem i wolałbym się spotkać w realnym trójwymiarowym pozaInternecie. Jeśli masz podobnie, napisz i spotkajmy się!

Wiem, że na tym forum jest także sporo mężczyzn i do nich to ogłoszenie także jest skierowane. Poznałem kilku gości, z którymi naprawdę fajnie mi się rozmawiało, więc dlaczego nie?

marcin2006 <AT> gmail <DOT> com

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: [Trójmiasto i okolice] Szukam nieco introwertycznych przyjaciół

Jestem chętny na piwo smile

3

Na piwo mogę iść :-)

Z mojej nie bardzo z piwkiem bo mieszkam trochę za daleko ale bardzo chętnie popiszę, pogadam.

5

XYW napisał/a:

To jak? smile

6

illuminati_jews_reptilian napisał/a:

Z mojej nie bardzo z piwkiem bo mieszkam trochę za daleko ale bardzo chętnie popiszę, pogadam.

Masz moze jakiś komunikator typu gg czy cos? smile

7

anonim1223 napisał/a:
XYW napisał/a:

To jak? smile

Odezwij się na priv

8 Ostatnio edytowany przez illuminati_jews_reptilian (2019-12-27 19:56:22)

anonim1223 napisał/a:
illuminati_jews_reptilian napisał/a:

Masz moze jakiś komunikator typu gg czy cos? smile

GG mam ale nie używam od paru lat chociaż konto niby dalej jest. Preferuję riot, wire, od biedy facebook chociaż z prywatnością tam jest trochę na bakier.

Tak samo jak wyżej, odezwij się do mnie na priv bo nie mam opcji by wysłać do ciebie wiadomość.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » [Trójmiasto i okolice] Szukam nieco introwertycznych przyjaciół

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024