Hej,
jako osoba lekko po 30, która przeprowadziła się do nowego miasta przekonuję się, że zawieranie nowych wartościowych znajomości jednak nie jest aż takie łatwe, jak było choćby na studiach. Jestem w szczęśliwym związku, mam pracę, którą nawet lubię (sam jestem zaskoczony, to jakiś chwilowy ewenement ), sporo zmieniających się co jakiś czas zainteresowań i nieodpartą chęć rozmowy na ciekawe tematy z innymi ludźmi. Chciałbym trochę wyskoczyć ze swojej bańki informacyjnej i powymieniać się przemyśleniami i pomysłami. Jestem zawsze ciekawy tego, co mają do powiedzenia obcokrajowcy, co myślą młodsi ode mnie (hehe, jak to brzmi), czego szukają w Internecie, jakie są ogólne trendy itd
Chętnie wysłucham i doradzę, jeśli czuję się kompetentny. Ze swojej strony deklaruję też udział we wszelkich wyprawach górskich i rowerowych
Nie szukam powierzchownej chwilowej znajomości na zasadzie rozmowa o pogodzie i nara. Nie przepadam też za tłumami i głośnymi miejscami. Mój dom jest moim sanktuarium, gdzie zawsze czuję się dobrze, mam tu zawsze planszówki i ciastka Nie jestem jednak totalnym odludkiem i wolałbym się spotkać w realnym trójwymiarowym pozaInternecie. Jeśli masz podobnie, napisz i spotkajmy się!
Wiem, że na tym forum jest także sporo mężczyzn i do nich to ogłoszenie także jest skierowane. Poznałem kilku gości, z którymi naprawdę fajnie mi się rozmawiało, więc dlaczego nie?
marcin2006 <AT> gmail <DOT> com