Sylwester - jak spędzić ten wieczór? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Sylwester - jak spędzić ten wieczór?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Sylwester - jak spędzić ten wieczór?

Witamy, mamy pewien dylemat: W tym roku sylwester mamy spędzić we dwie razem z siostrą. Znajomi mają już swoje plany na noc sylwestrową. Nie mamy pomysłu na nasz Sylwester!!! sad Ukończyłyśmy 19 lat. Wierzymy, że ktoś podeśle nam jakieś pomysły:) P.S. Zastanawiamy się, czy mamy kogoś zaprosić do siebie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sylwester - jak spędzić ten wieczór?
paralavida napisał/a:

Witamy, mamy pewien dylemat: W tym roku sylwester mamy spędzić we dwie razem z siostrą. Znajomi mają już swoje plany na noc sylwestrową. Nie mamy pomysłu na nasz Sylwester!!! sad Ukończyłyśmy 19 lat. Wierzymy, że ktoś podeśle nam jakieś pomysły:) P.S. Zastanawiamy się, czy mamy kogoś zaprosić do siebie.

Nie będzie żadnej imprezy organizowanej w Waszej miejscowości?
Ew. uszykujcie coś same, jesli macie warunki i możliwości. Babski wieczór, imprezę ze znajomymi, wieczór karaoke, wieczór gier, jest multum możliwości.

Co lubicie robić?

3

Zawsze można spędzić Sylwestra w dwie osoby smile Jak lubicie masowe imprezy, to trzeba poszukać, czy czegoś nie organizują w najbliższej okolicy:)

4

Dwa lata temu nie mieliśmy ochoty na większą imprezę, dlatego, by przywitać Nowy Rok, pojechaliśmy z mężem na Równicę. Było mnóstwo ludzi - dla nas zupełnie przypadkowych, bo byliśmy tylko we dwoje, atmosfera fantastycza, zabawowa. Zaś widok ze szczytu góry na rozświetloną od setek, o ile nie tysięcy, fajerwerków na panoramę Ustronia i okolicy - to było niezapomniane wrażenie.
Nie wiem skąd jesteś, ale w wielu miejscach istnieje taka, bądź podobna, możliwość.

5

Ja dawno temu jeszcze jako uczennica byłam z koleżanką w kinie na filmowym maratonie sylwestrowym.
Skończyło się gdzieś o 4 rano, w trakcie były przerwy na jedzenie i o północy na lampkę szampana i zyczenia.
Mile to wspominam chociaż nie znałyśmy nikogo. Kino było prawie pełne.

Kilka razy spędzałam sylwestra na rondzie. W moim rodzinnym miasteczku o północy spontanicznie ludzie przychodzą na rondo  aby witać Nowy Rok.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Sylwester - jak spędzić ten wieczór?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024