Zbliża się Wigilia, a ja nie chcę jej spędzać z partnerem. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zbliża się Wigilia, a ja nie chcę jej spędzać z partnerem.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Zbliża się Wigilia, a ja nie chcę jej spędzać z partnerem.

Cześć wszystkim. Jestem tu nowa i nie mam zbytnio znajomych żeby się wygadać. Od 3 lat jestem w bardzo trudnym związku, między nami nie układa się od 2 miesięcy, nie mieszkamy razem i zero perspektyw na to aby to się zmieniło, długa i żenująca historia, niedługo Wigilia, nie chce spędzać jej z moim partnerem, nie czuje wewnętrznie spędzania z nim tego czasu, radosnego, szczęśliwego czy to znak, że pora zamknąć ten rozdział, odejść?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zbliża się Wigilia, a ja nie chcę jej spędzać z partnerem.

Trudno coś napisać nie znając szczegółów ale skoro piszesz że jest trudny i to bardzo, oraz że trwa 3 lata może czas zamknąć za sobą drzwi i zgasić światło. Jeżeli nie z partnerem to postaraj się spędzić w miejscu w którym będziesz czuła się dobrze i bezpiecznie.

3

Lacia napisał/a:

Cześć wszystkim. Jestem tu nowa i nie mam zbytnio znajomych żeby się wygadać. Od 3 lat jestem w bardzo trudnym związku, między nami nie układa się od 2 miesięcy, nie mieszkamy razem i zero perspektyw na to aby to się zmieniło, długa i żenująca historia, niedługo Wigilia, nie chce spędzać jej z moim partnerem, nie czuje wewnętrznie spędzania z nim tego czasu, radosnego, szczęśliwego czy to znak, że pora zamknąć ten rozdział, odejść?

To chyba sama już sobie dałaś odpowiedź.
Jeśli przebywanie z nim nie cieszy to wyjście jest jedno.

4

Lacia napisał/a:

Myślę, że skoro się nie układa, nie jesteś szczęśliwa, to może zakończ ten związek, a Święta spędź z rodziną.

5 Ostatnio edytowany przez Teufel (2019-12-17 22:25:54)

Możesz trochę rozwinąć? Bo łatwo powiedzieć, zamknij ten rozdział, jak się stoi z boku.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zbliża się Wigilia, a ja nie chcę jej spędzać z partnerem.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024