Moja żona się masturbuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Moja żona się masturbuje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 47 ]

1 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-11-07 10:09:42)

Temat: Moja żona się masturbuje

Witam,ostatnio niechcący zauważylem że moja zona sie masturbuje,poczułem olbrzymie zdenerwowanie i frustracje poniewaz gdy jej wspominam o seksie prawie zawsze sie wykreca,a to jest zmeczona albo glowa ja boli.Nie wiem co mam z tym zrobic czy jej zwrocic uwage czy nie.Nie chce zeby pomyslala ze ja szpieguje lub podgladam,nie wiem jak zareaguje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja żona się masturbuje
kart napisał/a:

Witam,ostatnio niechcący zauważylem że moja zona sie masturbuje,poczułem olbrzymie zdenerwowanie i frustracje poniewaz gdy jej wspominam o seksie prawie zawsze sie wykreca,a to jest zmeczona albo glowa ja boli.Nie wiem co mam z tym zrobic czy jej zwrocic uwage czy nie.Nie chce zeby pomyslala ze ja szpieguje lub podgladam,nie wiem jak zareaguje.

To jest normalne, że się masturbuje, większość osób to robi i nie ma w tym nic zlego.

Gorzej, że z Tobą nie chce się kochać. Pytałeś o powody? Może seks z Tobą jej nie satysfakcjonuje?

3

kart napisał/a:

Seks to wysilek wiekszy. Czasem sie nie chce.

4

Zwyczajnie porozmawiaj z nią? Dlaczego Tobie odmawia, jakie ma potrzeby...

5

A jak się kochacie, to Ty ją tam pieścisz? Może to zaproponuj, a ona Cię poinstruuje?

6

Prosiaczkowo napisał/a:

Gdyby świat był taki prosty.
Porada brzmi podobnie jak, gdyby ktoś zdradzał. Porozmawiaj dlaczego Cię zdradza.
Może jakieś próby przez żonę były podjęte. Może jak Ela210 wspomniała powyżej, taki sposób zaspokajania się bardziej jej odpowiada. Może jak w najbardziej ruchliwym wątku na forum poznała kogoś, spotkali się spojrzeniami i teraz sobie o nim fantazjuje. Tych może jest dużo i nie z każdym, będzie chciała otwarcie rozmawiać z mężem.

7

Kolejny wątek prowokacja. My sobie pogadamy, a autor ani się do tego nie odniesie, ani nie wypowie. Strata czasu.

8

kart napisał/a:

Na drugi raz się po prostu dołącz.

9

balin napisał/a:
Prosiaczkowo napisał/a:

Porada brzmi podobnie jak, gdyby ktoś zdradzał. Porozmawiaj dlaczego Cię zdradza.
Może jakieś próby przez żonę były podjęte. Może jak Ela210 wspomniała powyżej, taki sposób zaspokajania się bardziej jej odpowiada. Może jak w najbardziej ruchliwym wątku na forum poznała kogoś, spotkali się spojrzeniami i teraz sobie o nim fantazjuje. Tych może jest dużo i nie z każdym, będzie chciała otwarcie rozmawiać z mężem.

Tak, na pewno zdradza, bo się masturbuje... tongue

10

Cyngli napisał/a:
balin napisał/a:
Prosiaczkowo napisał/a:

A to już Twoja logika. smile

11

balin napisał/a:
Cyngli napisał/a:
balin napisał/a:

Wiem, o co chodzi, ale moim zdaniem mamy tu kolejny przypadek braku komunikacji w związku.
Partnerka Autora czuje się niezaspokojona, bo nie potrafi powiedzieć na głos, czego pragnie.
W efekcie unika seksu z mężem, woli zaspokajać się sama, co daje nam na koniec równania dwie nieszczęśliwe osoby.

Wcale nie musi być nikogo trzeciego i szczerze wątpię, że jest...

12

Autorze, a jak wyglądał wasz seks?

13

Cyngli napisał/a:
balin napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Wiem, o co chodzi, ale moim zdaniem mamy tu kolejny przypadek braku komunikacji w związku.
Partnerka Autora czuje się niezaspokojona, bo nie potrafi powiedzieć na głos, czego pragnie.
W efekcie unika seksu z mężem, woli zaspokajać się sama, co daje nam na koniec równania dwie nieszczęśliwe osoby.

Wcale nie musi być nikogo trzeciego i szczerze wątpię, że jest...

Trafna diagnoza. Statystycznie. Dla niedowiarków: kto tworzy tą statystykę? Kobiety - rozmawiając między sobą w realu i w necie.

Jest jeszcze opcja, że próbowała, ale jak grochem o ścianę.

Ale co my tu - autor i tak milczy.

14

Ale jak to zobaczyłeś? Podejrzewasz czy nakryłeś zonę? Może problem jest tutaj w podnieceniu. W sensie, żona odczuwa niewielkie podniecenie. Probowaliscie może jakichś środków na zwiększenie podniecenia?

15

janina-m76 napisał/a:

Ale jak to zobaczyłeś? Podejrzewasz czy nakryłeś zonę? Może problem jest tutaj w podnieceniu. W sensie, żona odczuwa niewielkie podniecenie. Probowaliscie może jakichś środków na zwiększenie podniecenia?

Skoro się masturbuje, to znaczy, że ma potrzeby. A jak jest potrzeba, to problemu z podnieceniem raczej nie ma..

16

Kobiety się masturbują. To jedna kwestia.

Nie chce z Tobą seksu -- to druga kwestia. Jak temu zaradzić? Jest wiele wątków na ten temat.

17 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-11-11 10:06:59)

Witam, niechcacy zauwazyłem, ze w drzwiach lazienki od dołu zastawia otwory wentylacyjne i to mnie zastanowilo, i zacząłem ja kontrolowac, czemu tak robi i sie wlasnie zorientowałem wtedy. Gdyby tego nie zastawiala, to pewnie bym do tej pory nic nie wiedzial. Nie wiem, o co chodzi, jak z nia rozmawialem jakis czas temu na te tematy, to powiedziala, ze jest zadowolona z naszego wspołzycia. Ostatnio jest bardzo zapracowana, przychodzi pozno z pracy, a jak jej wspomne o seksie, na ktory ja mam, mozna powiedziec, chec cały czas, to mowi, ze tylko o tym mysle, i im bardziej ja namawiam, to mowi, ze ma mniej ochoty, a przy wieczornym kąpaniu wnioskuje po czasie kąpieli, ze to znow robi.

18

kart napisał/a:

Witam, niechcacy zauwazyłem, ze w drzwiach lazienki od dołu zastawia otwory wentylacyjne i to mnie zastanowilo, i zacząłem ja kontrolowac, czemu tak robi i sie wlasnie zorientowałem wtedy. Gdyby tego nie zastawiala, to pewnie bym do tej pory nic nie wiedzial. Nie wiem, o co chodzi, jak z nia rozmawialem jakis czas temu na te tematy, to powiedziala, ze jest zadowolona z naszego wspołzycia. Ostatnio jest bardzo zapracowana, przychodzi pozno z pracy, a jak jej wspomne o seksie, na ktory ja mam, mozna powiedziec, chec cały czas, to mowi, ze tylko o tym mysle, i im bardziej ja namawiam, to mowi, ze ma mniej ochoty, a przy wieczornym kąpaniu wnioskuje po czasie kąpieli, ze to znow robi.

To jest dramat jak jedna osoba kontroluje drugą wnioskując po czasie kąpieli, co ta osoba robi w łazience. Ja bym się ewakuowała z takiej relacji.

19

Jeżeli dobrze zrozumiałem to położyłeś się na podłodze i podglądałeś ją przez te otwory. Totalna porażka. A jak wyglądał wasz seks go tej pory?

20

Moja żona bardzo często spędza nawet godzinę w wannie (znam kilka kobiet, które tak robią - gorąca woda to przyjemność), ale nigdy nie zastanawiałem się, czy w tym czasie się masturbuje. Nawet jeśli, to jej prywatna sprawa. Jeśli "niechcący", nie chce mi się wierzyć. podglądałeś ją przez otwory, to Ty masz problem, nie ona. Zamiast zadręczać się tym, lepiej byłoby zaproponować wspólne chwile z masturbacją. Wbrew pozorom zbliża ludzi.

21

Bo wy nie wiecie o co chodzi. Małżonka zapewne masturbuje się strumieniem wody z prysznica. Tego nie da się połączyć z seksem partnerskim.

Rada dla autora: kup żonie najdroższy stymulator łechtaczki. Działa tak samo jak ta nieszczęsna woda. Wtedy masz szanse dołączyć kopulację do jej masturbacji.

I żyli długo i szczęśliwie...

22

Może po prostu była to jednorazowa masurbacja Masturbacja w związkach nie jest niczym nieprawidłowym oczywiscie jeśli nie ma się problemu z seksem. A u Was ten problem jest. Moze po prostu kobieta czuła podniecenie ale nie chciała całej tej otoczki związanej z seksem. Proponuję nie naciskać na nią ale poprawić jej samopoczucie tak aby przywrócić u niej ochotę na seks. Przepracowanie na pewno temu nie sprzyja a ochota na seks tworzy się w głowie. Jeśli ona pracuje długo to nie jest dziwne, że nie ma ochoty na współżycie. Wybierzcie się na wakacje. Zrób dla niej kolację wieczorem, przygotuj wino ( ale niezbyt dużo, wystarczy lampka).
Jakieś zabawki takie jak wibrator, opaska na oczy. Dobrze jest ściągnąć jakiś erotyczny filmik. Nie wiem czy próbowaliście żeli intymnych ale dobre są na przykład stymulujący durex o albo libi gel.

23

Nie wiem czy są jakieś kobiety, na które faktycznie kolacja, wino i takie rzeczy działają w momencie, kiedy nie mają zupełnie ochoty na seks.
Bo one mogą zadziałać tak w normalnych okolicznościach. Ale jeżeli kobieta nie chce i to tak mocno nie chce, że się wykręca i odmawia, to takie wakacje i inne będą po prostu stworzeniem jeszcze większej presji.
Ja mam tak, że jak nie mam ochoty na seks, to unikam takich sytuacji jak ognia i wieczorami wychodzę z domu, żeby mieć spokój, bo kolacja i wino tylko sprawiają, że czuję się jeszcze gorzej niż wcześniej.

24

Trzeba porozmawiac i tyle. Moze jej nie zaspoajasz dobrze, moze ona ma jakies kompleksy obnażania sie przed kims? Albo sie tego dowiecie albo mozecie wiecznie nie rozwiazac problemu.

25

Raczej to nie była jednorazowa masturbacja a co do zabawek raczej nie przejdzie zona jest bardzo wstydliwa.Mam wrażenie ze jak uprawiamy seks to zona robi to z obowiązku małżeńskiego a kiedy mówi ze idzie się kąpać to dostaje spazmow ze znów to będzie robić i z seksu nici.Powiedz mi jak często kobieta powinna miec ochote na sex,bo my po ciezkich namowach kochamy sie raz w tygodniu a to dla mnie jest stanowczo za malo.Moze problemem jest praca ,zmieniła zona nie dawno i zauważylem u niej czestsze zdenerowanie,

Nie wiem dlczego tak mnie to boli ze ona to robi,boje sie ze wpadne przez to w chorobe tak sie tym przejmuje.

26

kart napisał/a:

.Moze problemem jest praca ,zmieniła zona nie dawno i zauważylem u niej czestsze zdenerowanie,

Albo niskie libido,
problemy zdrowotne,
ślub bo byłeś dobrą partią,
kochanek w pracy.

Bez uczciwej rozmowy z żoną, o ile w ogóle coś da, to i tak się nie dowiesz.

Nie wiem dlczego tak mnie to boli ze ona to robi,boje sie ze wpadne przez to w chorobe tak sie tym przejmuje.

Bo żona się masturbuje?
Żona niby taka nieśmiała ale to się pewnie skończy tym, że to on zostanie zjedzony i wypluty.

27

Że to robi, to jest normalne. Jeśli jednak z tego powodu potem wymiguje się od seksu, to inna para kaloszy. Pomijając kwestie tego, że to łatwiejsze i wymaga mniej wysiłku, to może zwyczajnie seks z tobą nic jej nie daje ale odwala go, bo trzeba. Satysfakcję ma z masturbacji więc się masturbuje. Jak jest nie dowiesz się z forum tylko od żony, więc...

28

Jak było w przeszlości? Kiedy jeszcze nie byliście małżeństwem? Czy również miała taki słaby temperament? Seks jest jednak w związku bardzo ważny i niestety ale w sytuacji jeśli nie jest dobrze w tej sferze to często nie jest dobrze i w innych sferach.

29

Kiedys bylo całkiem inaczej,mam wrazenie ze zaczeło sie pogarszac sytuacja kiedy zona poszla do szkoły i zaczela jednoczesnie prace .Moze natlok spraw tak na nia dziala,stres w pracy albo to zbieg okolicznosci.Nie chce zle wrozyc ale mam wrazenie ze sie od siebie oddalamy ,widujemy sie teraz bardzo rzadko ,jak ja przychodze z pracy to zona do niej idzie.Nie wiem czy problemem nie jes to ze zona spi z jedna corka a ja z druga i jest tak od poczatku małzenstewa.Kiedy mamy sie kochac to robimy to tak aby corki jeszcze spaly lub juz spaly.Moze to ja za czesto chce a ona tyle nie potrzebuje,od jakiegos czasu mam wrazenie ze mam czesciej ochote na seks niz wczesniej.

30

Na pewno spanie osobno nie ułatwia sprawy, znam ten problem z autopsji sad
Ile lat mają córki, może pora na nauczenie ich spania we dwie, w jednym pokoju? Kupcie fajne łóżeczka, zróbcie przemalowanie pokoju, może je to zachęci.

31

Dziwna jest dla mnie sytuacja, że śpicie razem z dziećmi .Nie lepiej byłoby aby dzieci spały w innym pokoju? A Wy we dwoje w sypialni? Sytuacja jaka jest u Was nie sprzyja intymności.
Musicie coś z tym zrobić bo tak jak piszesz oddalacie się ze sobą.
Możesz ewentualnie spróbować sex elixir ( jest to hiszpańska mucha). Fajny środek na pobudzenie

Jednak wydaje mi się,że problem jest tutaj raczej w stresie, przepracowaniu i spaniu w osobnych sypialniach.

32

Jeszcze o jednej rzeczy nie powiedzialem a tez moze byc bardzo wazna ,zona przez ten caly stres zwiazany z praca i szkola zaczeła podpalac papierosy,a ja jestem bardzo uczulony na tym punkcie bo sam nie pale ,i to tez moze byc powod ze sie oddala ode mnie bo nie chce zebym poczul papierosy,a co do spania w jednym lozku jestem tego samego zdania ale jak jej wspominam to wykreca sie tym ze dzieci rzadko widzi a ona juz sie przyzwyczaila do takiej sytuacji.Prosze mi powiedziec ale dlaczego ja ostatni mi czasy mam wieksza ochote,kiedys tak nie bylo a jestem przeciez coraz starszy teraz moglbym to robic codziennie co moze byc powodem.Fakt staram sie dbac o kondycje ostatnio schudlem, nie pije alkoholu nie pale czy to moze byc powod.

33 Ostatnio edytowany przez uzytkownik444 (2019-11-19 09:04:04)

Autorze, a napisz nam w końcu skąd ty wiesz, że żona w tej łazience się masturbuje? Może gada/pisze z kochankiem przez telefon? W końcu wraca późno do domu, jak napisałeś. Stąd też może być twoje zwiększone pożądanie - wyczuwasz obecność innego samca i chcesz rywalizować.

PS z tymi papierosami to nie żartuj. Czy żona ma 15 lat i boi się, że tatuś wyniucha, że ona pali?

34 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-11-19 15:42:10)

Od siebie dodam, że żona ewentualnie może spróbować tabletek na libido jak [spam] Nie mogę dać tutaj pewności, że to zadziała, jednak można spróbować bo jednak wiele kobiet w sieci pisze, że tabletki im pomogły.

kart napisał/a:

Kiedys bylo całkiem inaczej,mam wrazenie ze zaczeło sie pogarszac sytuacja kiedy zona poszla do szkoły i zaczela jednoczesnie prace .Moze natlok spraw tak na nia dziala,stres w pracy albo to zbieg okolicznosci.Nie chce zle wrozyc ale mam wrazenie ze sie od siebie oddalamy ,widujemy sie teraz bardzo rzadko ,jak ja przychodze z pracy to zona do niej idzie.Nie wiem czy problemem nie jes to ze zona spi z jedna corka a ja z druga i jest tak od poczatku małzenstewa.Kiedy mamy sie kochac to robimy to tak aby corki jeszcze spaly lub juz spaly.Moze to ja za czesto chce a ona tyle nie potrzebuje,od jakiegos czasu mam wrazenie ze mam czesciej ochote na seks niz wczesniej.

Wygląda, jakby kogoś w nowej pracy lub szkole poznała i zauroczyła się. Może się masturbuje przy wyobrażeniach o nim.
Też ta nerwowość po powrocie z pracy może o tym świadczyć.

36 Ostatnio edytowany przez Amethis (2019-11-20 08:59:59)

Janix2 napisał/a:

Jeżeli dobrze zrozumiałem to położyłeś się na podłodze i podglądałeś ją przez te otwory. Totalna porażka. A jak wyglądał wasz seks go tej pory?

leżenie i "podglądanie" przez otwory, zapewne smile

zwyczajny gość napisał/a:
kart napisał/a:

Wygląda, jakby kogoś w nowej pracy lub szkole poznała i zauroczyła się. Może się masturbuje przy wyobrażeniach o nim.
Też ta nerwowość po powrocie z pracy może o tym świadczyć.

boże drogi smile logika to widzę dzisiaj bez zrozumienia emocji i potrzeb, to może każdą przyjemną historię zabić wink

Autorze Twoja żona potrzebuje wrażeń, weź Ty gościu gdzieś tą kobietę, gdzie nie będziecie jak dzieci się musieć zachowywać, które pod przykrywką a co dzieci powiedzą, a ciemno musi być, jak automaty

wyjedź gdzieś na weekend, dzieci wyślij do rodziny, przygotuj pikantną niespodziankę

bo CI "baba" usycha z tęsknoty, i wzięła sprawę w swoje ręce

to takie trudne, zakumać

poza tym, jak widzisz poza domem fajną laskę, to co krytykujesz się wewnętrznie? zamykasz oczy, czy odwracasz wzrok, czy w ogóle masz odgórny zakaz , nie wolno

pewnie też zostałeś przez żonę zgwałcony w podstępny sposób, skoro dzieci posiadasz

to że się mijacie w życiu, wynika z obowiązków i wspólnych decyzji, ale ze nie zauważasz że stoisz biernie w mijaniu w łóżku, hmm to obszar do kontroli, a nie wyobrażanie jakichś ZONK story

37

I co w tym złego że się masturbuje , moja wczoraj to robiła podczas kąpieli,podglądałem prze dziurkę(myślała że jestem jeszcze na ogrodzie)Bardzo mnie to podnieca ,ona nic nie wie że ją
podglądam a mi to absolutnie nie przeszkadza.Jak pytam czy czasami sama sobie robi dobrze to mówi że nie.Mam jeszcze kamerkę szpiegowską i czasami jak jadę do pracy to po powrocie
ciekawe rzeczy mam nagrane.Dla mnie  nie ma nic złego w masturbacji , ja przez to nie jestem zaniedbany,a jak żona lubi i ma potrzeby to czemu nie.

38

Grzegorz75 napisał/a:

I co w tym złego że się masturbuje , moja wczoraj to robiła podczas kąpieli,podglądałem prze dziurkę(myślała że jestem jeszcze na ogrodzie)Bardzo mnie to podnieca ,ona nic nie wie że ją
podglądam a mi to absolutnie nie przeszkadza.Jak pytam czy czasami sama sobie robi dobrze to mówi że nie.Mam jeszcze kamerkę szpiegowską i czasami jak jadę do pracy to po powrocie
ciekawe rzeczy mam nagrane.Dla mnie  nie ma nic złego w masturbacji , ja przez to nie jestem zaniedbany,a jak żona lubi i ma potrzeby to czemu nie.

To jest chore, że poglądasz swoją żonę kamerką.

39

Lady Loka napisał/a:
Grzegorz75 napisał/a:

To jest chore, że poglądasz swoją żonę kamerką.

Tak, to jest masakra. Juz to w lazience podgladanie to przesada.

40

A co jest złego w podglądaniu czy nagrywaniu,żona nic nie wie i się zabawia sama , a mnie to podnieca.

41

Grzegorz75 napisał/a:

A co jest złego w podglądaniu czy nagrywaniu,żona nic nie wie i się zabawia sama , a mnie to podnieca.

1 To nie jest legalne
2 To nie jest etyczne
Gdyby maz tak robil to bym sie rozwiodla, a moze nawet rozwalila wszystkie jego rzeczy.

42

Chyba się nie zrozumiemy ,ja podchodzę do tego inaczej .Piszesz że nie legalne,przecież nikomu tego nie udostępniam  robię to w swoim domu .Piszesz że nie etyczne a żona robi to w tajemnicy przede mną ,bo tak jak pisałem mówi że sama nigdy się nie zaspokaja a robi to bardzo często.Z tym rozwodem to w ogóle przesadziłaś. Życzę dużo wrażeń w łóżku a masturbacja to fajna sprawa
spróbuj.

43

Grzegorz75 napisał/a:

Chyba się nie zrozumiemy ,ja podchodzę do tego inaczej .Piszesz że nie legalne,przecież nikomu tego nie udostępniam  robię to w swoim domu .Piszesz że nie etyczne a żona robi to w tajemnicy przede mną ,bo tak jak pisałem mówi że sama nigdy się nie zaspokaja a robi to bardzo często.Z tym rozwodem to w ogóle przesadziłaś. Życzę dużo wrażeń w łóżku a masturbacja to fajna sprawa
spróbuj.

Masturbuje sie sama bo to moja prywatna sprawa i nie zycze sobie by ktos to ogladal. Nie jestem lalka do zabawiania mojego meza, ani zadna prostytutka mojego meza. Jestem osoba i moja seksualnosc i prywatnosc to nie jest zabawka dla kogokolwiek.
Udostepniasz czy nie, to jest to nielegalne.
Jestes zwyczajnie beznadziejnym mezem, co tu duzo mowic.

44

Grzegorz75 napisał/a:

spróbuj.

Ale Winter ma rację. To co robisz jest naruszaniem prywatności i intymności drugiej osoby bez jej zgody. Spokojnie można się rozwieść mając taki argument.

To, że ona się masturbuje nie jest usprawiedliwieniem tego co robisz. Gdyby oglądała znaczki to też być powiedział, że ogląda znaczki bez Ciebie, więc masz prawo ją podglądać?

To, co robisz, jest nielegalne i na tym się kończy dyskusja.

45

Grzegorz75 napisał/a:

Chyba się nie zrozumiemy ,ja podchodzę do tego inaczej .Piszesz że nie legalne,przecież nikomu tego nie udostępniam  robię to w swoim domu .Piszesz że nie etyczne a

Tak, to nielegalne, nieetyczne... nie moralne. Ona nie dała Ci prawa nagrywania, to są jej chwile prywatności i nie wciskaj tam nosa. Ma do tego prawo pobyć chwilę sama i się masturbować.

żona robi to w tajemnicy przede mną ,bo tak jak pisałem mówi że sama nigdy się nie zaspokaja a robi to bardzo często.

Bo jesteś takim mężem, że ona nie może się do tego przyznać przed Tobą. Bo zaraz być pytał czy często i oceniał czy nie za często, albo chciał, aby Ci raportowała kiedy to zrobiła. Dlatego po prostu zostaw jej chwile prywatności.

Życzę dużo wrażeń w łóżku a masturbacja to fajna sprawa
spróbuj.

Ojej... prawie każda się masturbuje. Na szczeście nie każda jest potajemnie nagrywana przez najbliższą osobę.

PS. ja też jestem oceniany jako niemoralny typ, bo mam seks poza małżeństwem, ale to podobnie jak z tą żoną -- można uznać, że ona zdradza męża, bo mąż sobie nie życzy masturbacji, bo potem żona nie chce seksu...   moralność wydaje się relatywna i coś co dla kogoś jest niemoralne, dla innej osoby może być moralne;       ja się trzymam tego, że mogę mieć seks z kimś, podobnie jak żona powyżej może się masturbować;      idąc dalej -- jak nagrywasz żonę, to robisz jej krzywdę;      jak mam seks z nie-żoną, to nie robię żonie krzywdy;      dlatego nagrywanie żony potajemnie to gorsze niż seks z nie-żoną.

46

Gary napisał/a:
Grzegorz75 napisał/a:

Chyba się nie zrozumiemy ,ja podchodzę do tego inaczej .Piszesz że nie legalne,przecież nikomu tego nie udostępniam  robię to w swoim domu .Piszesz że nie etyczne a

Tak, to nielegalne, nieetyczne... nie moralne. Ona nie dała Ci prawa nagrywania, to są jej chwile prywatności i nie wciskaj tam nosa. Ma do tego prawo pobyć chwilę sama i się masturbować.

żona robi to w tajemnicy przede mną ,bo tak jak pisałem mówi że sama nigdy się nie zaspokaja a robi to bardzo często.

Bo jesteś takim mężem, że ona nie może się do tego przyznać przed Tobą. Bo zaraz być pytał czy często i oceniał czy nie za często, albo chciał, aby Ci raportowała kiedy to zrobiła. Dlatego po prostu zostaw jej chwile prywatności.

Życzę dużo wrażeń w łóżku a masturbacja to fajna sprawa
spróbuj.

Ojej... prawie każda się masturbuje. Na szczeście nie każda jest potajemnie nagrywana przez najbliższą osobę.

PS. ja też jestem oceniany jako niemoralny typ, bo mam seks poza małżeństwem, ale to podobnie jak z tą żoną -- można uznać, że ona zdradza męża, bo mąż sobie nie życzy masturbacji, bo potem żona nie chce seksu...   moralność wydaje się relatywna i coś co dla kogoś jest niemoralne, dla innej osoby może być moralne;       ja się trzymam tego, że mogę mieć seks z kimś, podobnie jak żona powyżej może się masturbować;      idąc dalej -- jak nagrywasz żonę, to robisz jej krzywdę;      jak mam seks z nie-żoną, to nie robię żonie krzywdy;      dlatego nagrywanie żony potajemnie to gorsze niż seks z nie-żoną.

Akurat wedle moich standardow to bym wolala by sie okazalo, ze maz mnie zdradzal jak to czasem normalny czlowiek robi nizeli by sie okazalo, ze mnie nagrywal jak jakis creep.

47

Winter.Kween napisał/a:
Gary napisał/a:

dlatego nagrywanie żony potajemnie to gorsze niż seks z nie-żoną.

.... bym wolala by sie okazalo, ze maz mnie zdradzal...... nizeli ... ze mnie nagrywal ....

Dokładnie to miałem na myśli. Nie spodziewałem się, że ktokolwiek podzieli mój pogląd... smile

Posty [ 47 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Moja żona się masturbuje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024