Pytanie z ciekawości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pytanie z ciekawości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Pytanie z ciekawości

Witam. To pytanie  kieruje do Panów. Po jakim czasie powiedzieliscie rodzinie I znajomym ze rozstaliscie się że swoją partnerką? Byliście z nią długo, wasza rodzina ją bardzo lubiała.  Pytam z ciekawości

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pytanie z ciekawości

W ten sam dzień.

3

misiek10 napisał/a:

W ten sam dzień.

To bardzo ciekawe  bo z moich obserwacji wynika ze mój były miesiąc po rozstaniu jeszcze rodzinie nie powiedział i nie wiem na co czeka

4 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-11-01 11:53:34)

stanjangzuk napisał/a:
misiek10 napisał/a:

W ten sam dzień.

To bardzo ciekawe  bo z moich obserwacji wynika ze mój były miesiąc po rozstaniu jeszcze rodzinie nie powiedział i nie wiem na co czeka

Tak z ciekawośći: jak to jego rodzina i znajomi, to chyba jego sprawa? Jak wspólni, to sama możesz im powiedzieć.
Może On nie chce, by ktoś się wtrącał, próbował ratować? albo mówił coś złego o Tobie? czy podsyłał inne kandydatki..

5

stanjangzuk napisał/a:
misiek10 napisał/a:

W ten sam dzień.

Przecież co człowiek to przypadek. Tutaj nie ma zależności. Jeden powie od razu, drugi po roku, trzeci po tygodniu.

6

stanjangzuk napisał/a:
misiek10 napisał/a:

W ten sam dzień.

Wątek o Twoim byłym już mamy, jeśli dyskusja ma się tyczyć tego, co były zrobił, bądź czego nie zrobił, to kontynuuj ją w swoim poprzednim temacie: https://www.netkobiety.pl/t119970.html
Zapoznaj się również ponownie z zasadami naszego regulaminu i nie zaśmiecaj forum dublami.
Z góry dziękuję.
Moderator IsaBella77

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Pytanie z ciekawości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024