Witam. To pytanie kieruje do Panów. Po jakim czasie powiedzieliscie rodzinie I znajomym ze rozstaliscie się że swoją partnerką? Byliście z nią długo, wasza rodzina ją bardzo lubiała. Pytam z ciekawości
W ten sam dzień.
W ten sam dzień.
To bardzo ciekawe bo z moich obserwacji wynika ze mój były miesiąc po rozstaniu jeszcze rodzinie nie powiedział i nie wiem na co czeka
4 2019-11-01 11:53:05 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-11-01 11:53:34)
misiek10 napisał/a:W ten sam dzień.
To bardzo ciekawe bo z moich obserwacji wynika ze mój były miesiąc po rozstaniu jeszcze rodzinie nie powiedział i nie wiem na co czeka
Tak z ciekawośći: jak to jego rodzina i znajomi, to chyba jego sprawa? Jak wspólni, to sama możesz im powiedzieć.
Może On nie chce, by ktoś się wtrącał, próbował ratować? albo mówił coś złego o Tobie? czy podsyłał inne kandydatki..
Przecież co człowiek to przypadek. Tutaj nie ma zależności. Jeden powie od razu, drugi po roku, trzeci po tygodniu.
Wątek o Twoim byłym już mamy, jeśli dyskusja ma się tyczyć tego, co były zrobił, bądź czego nie zrobił, to kontynuuj ją w swoim poprzednim temacie: https://www.netkobiety.pl/t119970.html
Zapoznaj się również ponownie z zasadami naszego regulaminu i nie zaśmiecaj forum dublami.
Z góry dziękuję.
Moderator IsaBella77