Rentgen w oczach kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rentgen w oczach kobiet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-10-22 21:13:55)

Temat: Rentgen w oczach kobiet

Dobry wieczór drogie Panie obecne na forum. Jestem mężczyzną i potrzebuje waszej opinii oraz chłodnego spojrzenia na moją sytuacje. Najpierw postaram się opisać Wam swoją historię ostatniego spotkania z kobietą. Otóż mam 26 lat a kobieta 33. Poznalismy się na portalu randkowym. Mam na nim zdjęcie z dobrym filtrem, ogólnie to zdjęcie to kwintesencja gry pozorów. Dobry filtr, po fryzjerze, uśmiechnięty. Wyglądam na nim korzystniej niż w rzeczywistości. Toteż wydaje mi się że mam dzięki temu "powodzenie" na tym portalu. Pani X, bo tak będę ją nazywał, przyjechala do mnie. Było okej, wspólny język, dużo przytulania, dużo ciekawej rozmowy. Czułem że jest zadowolona. Zaprosiła mnie do siebie na film w weekend. Działo się to wszystko pod koniec lata. Bylem u niej i calowalismy sie, śmialiśmy. Z tym że ani przez chwilę nie pytała czym się zajmuje, co myślę na dane tematy. Jakby nie liczyłem się ja. To ja zadawałem pytania a ona odpowiadała bardzo wyczerpująco. Nie doszło do niczego między nami. Raczej dlatego że ja tego nie chcialem. No i po tym spotkaniu zaczęła być dużo chłodniejsza wobec mnie. Odmawiała spotkań oraz wyczułem brak zainteresowania . Jej brat z narzeczoną wprowadzili się do niej. Mieszkamy oboje poza granicami kraju, i na 2 miesiące brat wraz ze swoją dziewczyną przyjechali w celach zarobkowychj. Myślałem że jest skupiona na tym i dlatego tak niechętnie pisze. Postanowiłem dać jej spokój na te 2 miesiące. Odezwałem się ostatnio. Zaprosiłem ja na pewien event. Zdawała się być ucieszona i zaskoczona. A więc pomyślałem ze ma już wolna głowę i będzie tak jak dawniej. No i to spotkanie było koszmarne. W drodze do celu, a mieliśmy jakieś 100 km w jedną strone, pomimo że nie widzieliśmy się dwa miesiące nie spytała o nic. Ja cały czas zadawałem pytania. Próbowałem ja wciągnąć do rozmowy. Opowiadałem. Czułem się jakbym jechał z mumią.caly czas patrzyła w telefon, grzebała w torebce. Siedziała ze skrzyżowanymi rękoma. Czułem się niekomfortowo. Jakbym wiózł ja na event nie jako kumpele z którą się widzieliśmy parę razy i coś tam nas łączy tylko jako szofer który wiezie ja na wydarzenie by później ja z niego łaskawie zabrać. Na koniec przytuliłem ja i powiedziałem że dziękuję za spotkanie a ona na to że mam znaleźć sobie dziewczynę i wpaść z nią do niej na kawę. Mega kompromitacja to spotkanie. Jakby policzek w twarz. Powiedzcie mi prosze. Czy jej chodziło tylko o seks caly czas? Nie chce mi się wierzyć że istnieją takie kobiety. Czy to może przez moją tzw. "wulgaryzm"? I może ona mając rentgen w oczach to wyczuła? Nie będę ukrywał że nie jestem zbyt męski. Czy wy starsze użytkowniczki macie wobec młodszych facetów brak szacunku? Czy mlodszy dużo chłopak tak naprawdę nie będzie nigdy aspirowal jako materiał na chłopaka?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rentgen w oczach kobiet

Chyba rozmineliście się w oczekiwaniach , tyle , że innych . Miało być miło , miał być sex , nie każda kobieta potrzebuje ileś miesięcy do tego aby był, może dlatego ochłodziła relację , bo nic więcej do szczęścia na tą chwilę jej nie jest potrzebne , tzn. trwałe związki .

Są dwie możliwości:
1. Zaprosiła cię na seks a ty ją olałeś. Bo nie ma gorszej zniewagi jak pozostawienie niezaspokojonej kobiety.
2. Testowała cię jako ewentualnego kandydata na męża i jej nie pasowałeś. 33 lata to już dzwonek dźwięczy i szkoda jej czasu na podchody.

4

AmadeuszMocart2 napisał/a:

Powiedzcie mi prosze. Czy jej chodziło tylko o seks caly czas? Nie chce mi się wierzyć że istnieją takie kobiety. Czy to może przez moją tzw. "wulgaryzm"? I może ona mając rentgen w oczach to wyczuła? Nie będę ukrywał że nie jestem zbyt męski. Czy wy starsze użytkowniczki macie wobec młodszych facetów brak szacunku? Czy mlodszy dużo chłopak tak naprawdę nie będzie nigdy aspirowal jako materiał na chłopaka?

Co rozumiesz pod pojęciem "nie jestem zbyt męski"?

Moim zdaniem 7 lat różnicy to jest sporo, jeśli chodzi o potencjalny związek. Co prawda moja przyjaciółka w wieku 26 lat wyszła za mąż za 19-latka, ale on nie tylko wyglądał, ale też zachowywał się o wiele poważniej od rówieśników. Ponadto tam kolejność była inna - poznając go zupełnie nie brała pod uwagę związku, ten niejako był naturalnym efektem ich bliższego poznawania się. Jeśli zaś kobieta z założenia umawia się w kimś znacznie od siebie młodszym, to przypuszczalnie liczy na coś innego. Dedukuję zatem, że Twojej znajomej chodziło o seks. Nawet jeśli trudno Ci w to uwierzyć, to jak najbardziej są takie osoby.

5 Ostatnio edytowany przez SM (2019-10-23 14:29:43)

Kobiety nie mają żadnego rentgena w oczach. One tylko na podstawie jednego spojrzenia na twoje buty lub na nieświeże włosy potrafią stwierdzić, że jest z tobą coś nie tak i odpadasz z gry nie wiedząc nawet dlaczego a one nie zamierzają ciebie nawet poznawać. Jeśli natomiast kobieta zechce ciebie poznawać wystarczy jedno nieopatrznie wypowiedziane zdanie lub opinia jeśli podpadniesz to masz prze...
Jeśli kobieta większość swoich życiowych decyzji podejmuje na podstawie emocjonalności i tego co czujęe to nie dziw się, że będą one przypadkowe, nielogiczne i będą zawierały spory pierwiastek błędu.

Olinka napisał/a:

Powiedzcie mi prosze. Czy jej chodziło tylko o seks caly czas? Nie chce mi się wierzyć że istnieją takie kobiety. Czy to może przez moją tzw. "wulgaryzm"? I może ona mając rentgen w oczach to wyczuła? Nie będę ukrywał że nie jestem zbyt męski. Czy wy starsze użytkowniczki macie wobec młodszych facetów brak szacunku? Czy mlodszy dużo chłopak tak naprawdę nie będzie nigdy aspirowal jako materiał na chłopaka?

Co rozumiesz pod pojęciem "nie jestem zbyt męski"?

Moim zdaniem 7 lat różnicy to jest sporo, jeśli chodzi o potencjalny związek. Co prawda moja przyjaciółka w wieku 26 lat wyszła za mąż za 19-latka, ale on nie tylko wyglądał, ale też zachowywał się o wiele poważniej od rówieśników. Ponadto tam kolejność była inna - poznając go zupełnie nie brała pod uwagę związku, ten niejako był naturalnym efektem ich bliższego poznawania się. Jeśli zaś kobieta z założenia umawia się w kimś znacznie od siebie młodszym, to przypuszczalnie liczy na coś innego. Dedukuję zatem, że Twojej znajomej chodziło o seks. Nawet jeśli trudno Ci w to uwierzyć, to jak najbardziej są takie osoby.

Mam na myśli to że nie chce mieć od razu seksu, wolę rozmowe, wspólne wspieranie się czy inne wspólne rzeczy, do seksu podchodzę nieco po omacku

7

Mam na myśli to że nie chce mieć od razu seksu, wolę rozmowe, wspólne wspieranie się czy inne wspólne rzeczy, do seksu podchodzę nieco po omacku

I sądzisz, że to zaprzecza byciu męskim? W ujęciu związkowym, ale nie tylko, męskość to dla mnie silna konstrukcja psychiczna i silny kręgosłup moralny, dawanie kobiecie poczucia bezpieczeństwa. Jeśli ktoś męskość mierzy ilością - przepraszam za określenie - zaliczonych panienek, to mam na to inne określenie.

8

1.Nie ma zdań wypowiadanych przypadkowo lub nieopatrznie.
2. Zdanie wypowiedziane bywa żle zinterpretowane zwłaszcza na początku znajomości, gdy ludzie się nie znają. Jeśli ktoś na tym etapie zamyka się w swojej głowie, to koniec
3. Jeśli ktoś zamiast wykazać szczerość kombinuje, co by tu powiedzieć by jej nie urazić koniec wyczuwalny fałsz.
4. Jak obustronna fascynacja jest mocna, to sobie pomagają w wyjściu z zakrętu, przymykając oko- niekoniecznie to dobre..

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rentgen w oczach kobiet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024