Krosty na twarzy u doroslych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Krosty na twarzy u doroslych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Krosty na twarzy u doroslych

Witam mam 25 lat mam krosty na twarzy polecicie jakieś środki na to?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Krosty na twarzy u doroslych

Idź do dermatologa. Na forum nikt nie jest wróżką/jasnowidzem żeby mógł poradzić Ci jakiś cudowny środek. Krosty na twarzy są tylko skutkiem, a żeby ich się pozbyć trzeba poznać przyczynę. Więc tylko lekarz po zbadaniu może ją określić.

3

a ja mogę napisać coś z doświadczenia... smile oczywiście tez byłam u dermatologa i to on mi podał recepte na całe zło big_smile a mianowicie spożywałam bardzo dużo mleka oraz nabiału (serek wiejscki, jogurty, żółte sery). Kawa zawsze latte itd., a mój organizm jak się okazało nie za dobrze radzi sobie z trawieniem tego. Duża część fermentuje, a ten cały syf wywala mi na twarzy... odstawiłam produkty mleczne w 100% po miesiącu niewiarygodna poprawa

4

Musisz znaleźć kobietę, która lubi wyciskać big_smile Dużo takich jest.

5

Oj jest. Moja koleżanka na martwym ciągu wyciska 150 smile

6

kamchi napisał/a:

Oj jest. Moja koleżanka na martwym ciągu wyciska 150 smile

To może wycisnąć pryszcza razem z głową big_smile

7

Ja jak miałam problem z wypryskami to strasznie wysuszałam, stosowałam silne maści wysuszające, kosmetyki na trądzik itd, dostałam zalecenie od kosmetyczki, żeby tego nie robić i jak już udało mi się dojrzeć do tego, żeby nawilżać skórę i zaczełam stosowac tłuste kosmetyki itd to skóra mi się poprawiła. Kosmetyczka wytłumaczyła mi, że gdy wysuszam skóre to ona jakby sie broni i dlatego jest efekt odwrotny. Odstawiłam maści i tego typu środki, obecnie tylko tonik, krem, jakiś peeling, bardzo pilnuje składów kosmetyków, żeby były jak najbardziej nauralne

8

Aha i jak miałam mocny trądzik, z tym, ze mi dokuczał na dekolcie i plecach to bardzo pomogła mi mikrodermabrazja, w ciągu roku zrobiłam serie 11 zabiegów, było niebo a ziemia!

9

drozdze, nagietek, fiołek, lukrecja, wyciagi z kory i lisci smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Krosty na twarzy u doroslych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024