Witam mam 25 lat mam krosty na twarzy polecicie jakieś środki na to?
Idź do dermatologa. Na forum nikt nie jest wróżką/jasnowidzem żeby mógł poradzić Ci jakiś cudowny środek. Krosty na twarzy są tylko skutkiem, a żeby ich się pozbyć trzeba poznać przyczynę. Więc tylko lekarz po zbadaniu może ją określić.
a ja mogę napisać coś z doświadczenia... oczywiście tez byłam u dermatologa i to on mi podał recepte na całe zło
a mianowicie spożywałam bardzo dużo mleka oraz nabiału (serek wiejscki, jogurty, żółte sery). Kawa zawsze latte itd., a mój organizm jak się okazało nie za dobrze radzi sobie z trawieniem tego. Duża część fermentuje, a ten cały syf wywala mi na twarzy... odstawiłam produkty mleczne w 100% po miesiącu niewiarygodna poprawa
Musisz znaleźć kobietę, która lubi wyciskać Dużo takich jest.
Oj jest. Moja koleżanka na martwym ciągu wyciska 150
Oj jest. Moja koleżanka na martwym ciągu wyciska 150
To może wycisnąć pryszcza razem z głową
Ja jak miałam problem z wypryskami to strasznie wysuszałam, stosowałam silne maści wysuszające, kosmetyki na trądzik itd, dostałam zalecenie od kosmetyczki, żeby tego nie robić i jak już udało mi się dojrzeć do tego, żeby nawilżać skórę i zaczełam stosowac tłuste kosmetyki itd to skóra mi się poprawiła. Kosmetyczka wytłumaczyła mi, że gdy wysuszam skóre to ona jakby sie broni i dlatego jest efekt odwrotny. Odstawiłam maści i tego typu środki, obecnie tylko tonik, krem, jakiś peeling, bardzo pilnuje składów kosmetyków, żeby były jak najbardziej nauralne
Aha i jak miałam mocny trądzik, z tym, ze mi dokuczał na dekolcie i plecach to bardzo pomogła mi mikrodermabrazja, w ciągu roku zrobiłam serie 11 zabiegów, było niebo a ziemia!
drozdze, nagietek, fiołek, lukrecja, wyciagi z kory i lisci