Jest najgorzej... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Jest najgorzej...

Mam 20 lat. Nigdy nie miałem dziewczyny, żadnej nigdy nie pocałowałem, o innych rzeczach nie wspominając. Inni mają partnerki/partnerów, a ja nigdy nawet nie otarłem się o związek.

Czuję się samotny,  czuję ze nie pasuję, że się nie nadaję. Jestem dobry w kontaktach interpersonalnych, ale nie wiem co mam robić, zeby coś z tego wyszlo, jak ocenić czy należy zrobić to albo tamto.

Nie wiem po co to piszę, po prostu mam taką potrzebę

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jest najgorzej...

Masz dopiero 20 lat
Kiedy chciałeś mieć dziewczynę, w wieku 15 lat?
Jesteś młodym człowiekiem, który dopiero co wchodzi tak naprawdę w dorosłe życie.
Niedawno osiągnąłeś pełnoletniość a teraz wypisujesz, że nigdy nie miałeś kobiety.

3

Może w tym problem, że za bardzo chcesz?

4

Po prostu próbuj - wiedz że otacza Cię stado równie niedoświadczonych albo mało doświadczonych rówieśniczek. Ucz się zwiazków. Ech... co ja bym dała żeby znowu mieć 20 lat... zaczynasz życie, ciesz się tym chłopaku. Zazdroszczę Ci jak nie wiem smile pozdrawiam

5

Czy ty wiesz jakiej dziewczyny chcesz? Odpowiedz sobie na takie pytanie, co ona ma lubic? Czym interesowac? Jakie ma miec hobby, abyscie razem ze soba byli przez lata, kiedy zrobisz sobie te liste cech, zainteresowan, umiejetnosci, pod takim katem zacznij swoje poszukiwania, jak chcesz aby to byla osoba religijna zapisz sie do koscielnego choru, jak chcesz aby lubila chodzic na tance zapisz sie na kurs tanca, jak chcesz dziewczyny oczytanej przesiaduj w bibliotece, jak chcesz dobrej kucharki w domu idz na kurs gotowania, w takich miejscach znajdziesz dziewczyny o poszukiwanych przez ciebie cechach, masz okazje je poznac, rzoeznac czy inne cechy charakteru takiej dziewczyny tez ci odpowiadaja, a dalej wszystko zalerzy od tego czy ona tez tego bedzie chciala akurat z toba

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024