Kobieta poznana w internecie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta poznana w internecie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Kobieta poznana w internecie

Kobieta poznana w internecie
Cześć Dziewczyny !

Piszę z prośbą o Wasze przemyślenia. Pisząc w skrócie : jestem z facetem od 3 lat, mieszkamy osobno ze względu na moje studia, które mam 300 km. od naszego rodzinnego miasta. Poza drobnymi przekomarzaniami bardzo dobrze się dogadujemy, prawie w ogóle się nie kłócimy. Ostatnio zaistniała dziwna sytuacja, Mój mężczyzna spotkał się z kobietą poznaną przez facebooka. Właściwie to ona napisała do niego pierwsza, chodziło o sprawy związane z firmą . Najpierw rozmowa toczyłą się na profilu służbowym firmy , potem przeniosła się na profil prywatny.To oczywiście nic. Natomiast Mój M. umówił się z nią na spotkanie 90 km. od domu, w jej rodzinnym mieście, dodatkowo wieczorem. Jak powiedział jedzie zwiedzić tamto miejsce, chodzi o miasto w górach, znane z turystyki. Stwierdził , że umówił się z nią w roli przewodnika , aby pokazała mu miejscowe atrakcje , restauracje itp. Był tam kilka godzin. Oczywiście twierdzi, ze do niczego nie doszło . Jak dla mnie ta sytuacja jest co najmniej dziwna : jechać na wieczorne spotkanie do laski , którą się poznało ww internecie. Co o tym sądzicie? Przesadzam czy mam rację ? Jak się teraz zachować ? Wybaczyć ? Czy jest to powód do zerwania ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobieta poznana w internecie

W takiej sytuacji zapaliło by mi się czerwona lampka.
A Ciebie nie mógł zabrać?

3

evalougo napisał/a:

W takiej sytuacji zapaliło by mi się czerwona lampka.
A Ciebie nie mógł zabrać?

Tak jak wcześniej pisałam , nie mieszkamy razem , ja studiuje 300 km od miejscowości rodzinnej , gdzie tez on mieszka . Widujemy sie co Ok. 2/3 tyg. Nie zawsze ze względu na studia jestem dyspozycyjna .

4

Czerwona lampka może się zapalić. Aczkolwiek gdyby chciał Cię oszukiwać, to przecież mógł Ci nic nie opowiadać o tym wyjeździe?

5

nalikxx napisał/a:

Kobieta poznana w internecie
Cześć Dziewczyny !

Piszę z prośbą o Wasze przemyślenia. Pisząc w skrócie : jestem z facetem od 3 lat, mieszkamy osobno ze względu na moje studia, które mam 300 km. od naszego rodzinnego miasta. Poza drobnymi przekomarzaniami bardzo dobrze się dogadujemy, prawie w ogóle się nie kłócimy. Ostatnio zaistniała dziwna sytuacja, Mój mężczyzna spotkał się z kobietą poznaną przez facebooka. Właściwie to ona napisała do niego pierwsza, chodziło o sprawy związane z firmą . Najpierw rozmowa toczyłą się na profilu służbowym firmy , potem przeniosła się na profil prywatny.To oczywiście nic. Natomiast Mój M. umówił się z nią na spotkanie 90 km. od domu, w jej rodzinnym mieście, dodatkowo wieczorem. Jak powiedział jedzie zwiedzić tamto miejsce, chodzi o miasto w górach, znane z turystyki. Stwierdził , że umówił się z nią w roli przewodnika , aby pokazała mu miejscowe atrakcje , restauracje itp. Był tam kilka godzin. Oczywiście twierdzi, ze do niczego nie doszło . Jak dla mnie ta sytuacja jest co najmniej dziwna : jechać na wieczorne spotkanie do laski , którą się poznało ww internecie. Co o tym sądzicie? Przesadzam czy mam rację ? Jak się teraz zachować ? Wybaczyć ? Czy jest to powód do zerwania ?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Troszkę dziwne to Jego zachowanie,ale gdyby nic Tobie nie powiedział byłoby gorzej, podejrzanie,z tym,że nie wiadomo czy na tym jednym spotkaniu się skończy,bo skoro Ty jesteś tak daleko,on zapewne szuka towarzystwa,a okazja się zdarzyła,więc z niej skorzystał.Dobrze jeśli to tylko jednorazowe spotkanie. Trzymaj rękę na pulsie,bo różnie może być,niekoniecznie dobrze dla Ciebie. Wiesz do czego są zdolne dziewczyny,a faceci wiadomo nie zrezygnują z takiej okazji. smile Trzymaj się.

6

Czy wybaczyć... A przyznał się sam do tego wszystkiego, czy odkryłaś to przypadkiem?
Bo jeśli nie powiedział Ci o tym sam, chciał ukryć, to dla mnie wszystko jasne... i na pewno do czegoś doszło.
Zawinęłabym się z takiego ''związku''.

7 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-10-17 10:43:55)

A jego praca wymaga wyjazdów?  Ma związek z jej miejscem zamieszkania? Służbowa kolacja to służbowa.
Czasem dostosowujesz się do klienta. Miałam takich spotkań multum i już sama służbowość ucinała wszelką prywatność. Więc może niepotrzebnie robisz aferę.
Miałam kiedyś sytuację, gdy na takie spotkanie żona przyszła z kontrahentem.. I siłą rzeczy rozmowy były o d..Maryni  nie o szczegółch sprawy, by nie traktować jej jak powietrze..

8

Jeżeli chodziło o firmę to jeszcze w miaaaaare jest dość zrozumiałe, natomiast jeżeli to było tylko ze względu na "atrakcje: to bym się trochę nie pohamował i sama pojechała te 300 km i chłopa doprawiła pieprzem wink Sorry, ale gdyby to była znajoma, która miałaś szanse spotkać, wiesz, że to tylko kumpelstwo, ale z obcą babą się spotykać?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kobieta poznana w internecie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024