Kobieta poznana w internecie
Cześć Dziewczyny !
Piszę z prośbą o Wasze przemyślenia. Pisząc w skrócie : jestem z facetem od 3 lat, mieszkamy osobno ze względu na moje studia, które mam 300 km. od naszego rodzinnego miasta. Poza drobnymi przekomarzaniami bardzo dobrze się dogadujemy, prawie w ogóle się nie kłócimy. Ostatnio zaistniała dziwna sytuacja, Mój mężczyzna spotkał się z kobietą poznaną przez facebooka. Właściwie to ona napisała do niego pierwsza, chodziło o sprawy związane z firmą . Najpierw rozmowa toczyłą się na profilu służbowym firmy , potem przeniosła się na profil prywatny.To oczywiście nic. Natomiast Mój M. umówił się z nią na spotkanie 90 km. od domu, w jej rodzinnym mieście, dodatkowo wieczorem. Jak powiedział jedzie zwiedzić tamto miejsce, chodzi o miasto w górach, znane z turystyki. Stwierdził , że umówił się z nią w roli przewodnika , aby pokazała mu miejscowe atrakcje , restauracje itp. Był tam kilka godzin. Oczywiście twierdzi, ze do niczego nie doszło . Jak dla mnie ta sytuacja jest co najmniej dziwna : jechać na wieczorne spotkanie do laski , którą się poznało ww internecie. Co o tym sądzicie? Przesadzam czy mam rację ? Jak się teraz zachować ? Wybaczyć ? Czy jest to powód do zerwania ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.