Cześć!
Około miesiąca temu zupełnie przypadkiem zaczepił mnie obcokrajowiec. Zmieniliśmy kilka zdań, odrazu wtedy chciał zabrać mnie na kawe, jednak ja spieszylam się do pracy i odmówiłam. Facet ten bardzo prosił mnie więc o numer telefonu, powiedział że tego samego dnia wyjeżdża z Polsku. Dowiedzialam się też że mieszka w Niemczech. nie za bardzo byłam przekonana jednak wkoncu podałam ten numer, myśląc że przecież zawsze mogę mu nie odpisać. Tak też zrobiłam, nie odpisałam,a o facecie i tej sytuacji zapomniałam . Ku mojemu zdziwieniu nagle wczoraj dostałam od niego wiadomość na instagramie napisał cytując "i found you". Nie mam pojęcia jak to zrobił wogole, że znalazł mnie w Internecie, ale ok..Potem pisał że mnie zapamiętał i że będzie za kilka miesięcy w Polsce czy nie miałabym ochoty się spotkać. Jako że sam piszac do mnie wystawił na tacy swoje imię i nazwisko, to sprawdziłam jego profil na Facebooku, po czym okazalo się, że pochodzi z Kosowa. Ogólnie jestem tolerancyjna jednak znam kilku mężczyzn z tamtych krajów i szczerze mam o nich TRAGICZNE zdanie.. wszyscy ci faceci mają po kilka kobiet, zdradzają, oklamuja itp.. Ogólnie masakra. Ponadto pod jednym z jego zdjeć jakis koles dodal komentarz : "did you fuck those girls last night, bro?.. co też za dobrze o nim nie świadczy xd
Dodam, że kolejnym sygnałem który dla jest osobiście bardzo niepokojącym jest to, że mężczyzna ten jest zbyt przymilajacy się i za dużo pozytywnych miłych słów leci od niego w moja stronę , wręcz żenujących.. np czy wiem co to soda, bo jestem tak samo slodka jak ona ..tragedia... albo , że nie mogl o mnie zapomniec, ani pomylic z nikim innym bo jestem zbyt na to wyjatkowa... takie rzeczy zapalaja u mnie odrazu czerowona lampke, że cos jest nie tak,bo jaki normalny facet rzuca takimi słabymi na dodatek tekstami w stronę osoby której totalnie nie zna?
Ogólnie to mam tu też pytanie do was : mialyscie jakieś doświadczenia z mezczyznami z krajów typu ; Kosowo/ Albania? Czy rzeczywiście są wychowywani w takiej kulturze, że szkoda na nich czasu? Nie wydaje się wam że z tym facetem jest coś nie tak? Lepiej chyba przestać odpisywać i to zignorować? Nie wydaje się wam?